Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trónkövetelő

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MrMojo egész újlipótvárosi társasházának lakásonként 50000 ezer forintot kellene befizetnie a Díjbeszedőnek. 5 éven keresztül ugyanis egyik szolgáltató sem volt hajlandó kikapcsolni a villanyt/gázt a gondnoki lakásban, pedig többször is jelezték az illegális lakásfoglalást…..
János a Somogy megyei Békéltető Testületnek írt, miután a januárban felmondott IPTV-je után 7 hónappal a T-Home váratlanul ki szeretné fizettetni vele a két leadott set top boxát, illetve a routert is: Állásfoglalásért fordulok Önhöz,  amelynek tárgya a mellékelt…..
Vagy épp több van neki? Nézőpont kérdése. Ez egyaránt vonatkozik a nyereményre, az inkriminált cikk szerőjére és a feladványra is. Nézzük. A nyeremény egy Yamaha csomag, Rossival: Yamaha Rossi kép + egérpad + R1 füzet + 2 féle könyv. A szerző Koncz János. A kérdés: Melyik…..
József egy sikertelen szoftverfrissítés után elküldte GPS-ét a Hungaro–Flotta Kft-nek, akik azóta is ülnek rajta: A történet egy kedves gesztussal kezdődött, még 2007-ben, mikor az autóvásárlás mellé ajándékként egy MIO C220 típusú GPS-sel kedveskedett a kereskedő.…..
Ágnes a Rádiótaxi Budapesten belül fix tarifás kedvezményével ment volna partizni a Szigetre egy külső kerületből. A taxis megpróbálta kirakni őket először a Budai hídfőnél, aztán a sziget bejárat kishídjánál: Évek óta külföldön élek, és azóta igen nehezen viselem a…..
A lakásfelújítás annyira tönkreteszi az embert, hogy  annyira még egy plázában megejtett ruhavásárlás sem. REemek példa erre Eszter, akit a klasszikus kosárvécék igéztek meg a jól ismert barkácsáruházban. A megoldás: ha fel kéne újítani, inkább add el!…..
trónkövetelő 2010.06.21 11:46:49
Nagydajab nem akadt ki azon, hogy bő egy hónapos Black&Decker-vésőgépét máris viheti javíttatni, cserébe mindenki nagyon jófej volt vele: Egy igen ritka, de sikert sikerre halmozó esetet szeretnék veletek megosztani. Ez év februárjában, szükségem lett egy vésőgépre.…..
Boti cipője 2 hét alatt kilyukadt, pedig szerinte egyszerűen csak járt benne. Innen pont úgy néz ki, mintha műanyag kismotoron száguldozott volna hónapokig, de abból kiindulva, hogy ez egy 47-es cipő, ezt nem tartjuk valószínűnek. Na de mit csináljon a naiv ügyfél, ha eleve olyan…..
Mindenki nézzen magába és döntsön, hogy akkor most érdemes-e hipermarketekbe járni avagy sem:Ezt a gyöngyszemet sajnos, csak akkor sikerült lekapni, amikor már felállt, mert addig GUGGOLT!!! Képzelhetitek...Üdvszmut..
A posta szorgos dolgozói megdézsmálták vásárlónk csomagját, ám kissé értelmetlen módon tették ezt. A megrendelt szemüveghez tartozó holmikat kiszedték, de a csomagolásukat visszatették, el nem tudjuk képzelni, miért. Kb. egy hete rendeltem ebay-en egy napszemüveget…..
Mária egy felháborodott anya, akinek 13 éves gyerekét nem engedték be a Saturnba, hiába volt vele a 16 éves bátyja is. A felnőtt felügyelet megvalósulásához még 2 év hiányzott, így a kisebbnek kint kellett megvárnia a vásárlást. Mária szerint ez felelőtlenség a Saturn…..
Sötét erők kerítették hatalmába Tutanhamon bankszámláját. Váratlanul és kitörölhetetlenül jelent meg a közüzemű megbízásai között a Nagy Kanyar Kft, ami egyelőre pénzt ugyan nem vett le tőle, de ha a cibeseken múlik még bármi történhet. A bankban azt sem akarták…..
Domonkos egy (sok) hibás monitor miatt több hónapja áll levelezésben a HP-val, illetve ők csak telefonban válaszolnak, írásban eddig még nem reagáltak. A lenti levél volt az első, azt követi sorban a többi. Jelenleg a HP reklamációs osztályának válaszára vár, ahol nem hitték…..
trónkövetelő 2009.05.20 19:39:11
vagy a sz@ros videókártyáját ki kéne cseréltetni prémiumra, az való prémium monitorhoz
Köztudott dolog, bár az oka ismeretlen, hogy Magyarországon a házhozszállító cégek képtelenek négy órás intervallumnál pontosabban belőni, hogy mikor fognak érkezni az áruval. De Ivett élménye még ehhez képest is megrendítő. Ma, pénteken fél négy és öt közé beszélte meg…..
trónkövetelő 2009.05.15 18:58:53
MPL (Magyar Gyors-lassú- Posta), DHL konkurrencia (höhö).

Rendeltem ausztriából 30 db (!) notebook-ot, na nem kőgazdag vagyok, csak átfuttatták a cégen és nálam tették le, másnap elvitték (volna) autóval sajna :P

Na mindegy, MPL felhív, aszongya három óra múlva itt vannak. Én kocsiba be, teszkóba el. 30 perc múlva csöng a telefon, hogy letették a ház elé.

Rohanok vissza, a gépek raklapostól
leb@szva a ház elé, az origi dobozban is megtört majdnem az összes kijelzője.

Hívom a futárt, hogy összetörték, jegyzőkönyv stb.

Aztán megtudtam a sztorit, utolsó cucc volt, a raklapot címkével befelé sikerült befordítani a fal felé, azt sem tudták mi van benne, kitolták a szélére és az emelőlapra tették, ami megakadt fél méter magasan. Nem baj, lelökték az egész raklapot a földre (!) felborult de össze volt fóliázva, akkor látták meg a címkét, hogy törékeny. Visszaállították függőlegesre, és usgyi.

Állati nagy balhé lett belőle, de a biztosítójuk kifizette miután bizonyítottuk hogy valszeg 30 gépből nem 26 gyári hibásan, összetört kijelzővel lett feladva...

Ezek után Magyar Postával szállíttatok-é? (gy.k. nem standard csomagról, hanem MPL gyorsposta szolgáltatásról van szó, ugyanolyan mint a DHL, Fedex stb. Csak a színvonal...)
Cellanapló Wifi hotspot a zsebben 2009.05.14 17:31:00
Az USA-ban a Sprint nevű mobilszolgáltató júniusban piacra dob egy zsebben hordható wifi hotspotot, ami egyszerre öt eszköznek - netbooknak, mp3-lejátszónak, PSP-nek, mobilnak - ad szélessávú mobilinternetet. A MiFi 2200 nevű kütyü attól zseniális, hogy a saját akkujáról 4 órán…..
Bande' a múltkori, felségjelzés nélküli ál-Traubisodán fellelkesülve újabb gyanús terméket fotózott nekünk. Ezen már van címke, amin ezer utalás található a régi Traubira, az álangol szlogentől az "eredeti" bélyegig, van itt minden, vicces módon kivéve a Traubi…..
trónkövetelő 2009.05.13 13:25:32
A múlt hét közepe óta akadozik az internet a UPC előfizetőinél. A jelenség csak külföldi hálózatok irányában lép fel és normál netezésnél, letöltéseknél nem is mindig észrevehető, de bizonyos alkalmazásokat, például az online videók streamelését, a hangátvitelt (Skype…..
Ennek a posztnak a célja a sátáni nevettetés. A minősthetetlen szolgáltatást nyújtó, arrogáns kommunista maradvány, amelynek alkalmazottai annyi csomagunkat ellopják, hogy egy rakás komoly webáruház régóta nem szállt Magyarországra, most díjat kapott. Nem is akármilyet, hanem az…..