Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NaNa

60 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cinikus motoros Fotó-montázs 2019.12.06 20:59:11
Hosszú évtizedek után ez volt az első Devils börze ahova nem mentem el, így nem tudok írni arról hogy elsősorban alkatrészeket vesznek egy főként alkatrész börzén olyan arcok akiknek levegővétellel egyenértékűen természetes motorjuk saját kezű farigcsálása. Bár úgy tűnik ma már ez sem magától…..
Már több, mint egy hónapja készült a #slusszkulcskihívás videó, ami a koronavírus karantén alatt tök jól összehozta a motoros csajokat. Ha már motorozni nem lehetett, legalább szórakoztunk egy jót. Később többen előálltak a rejtegetett bakivideókkal is, és fény derült rá, hogy nem is olyan egyszerű…..
Mivel motorozni, gyülekezni, csoportosulni nem lehetett, a zárt Facebook csoportunk tagjaival úgy döntöttünk, hogy online ünnepeljük meg a 14. Nemzetközi Női Motoros Napot. Ez a vicces videó lett belőle, amiben összesen 85 magyar motoros nő vett részt. A dolog szépsége, hogy vannak köztük olyanok…..
Cinikus motoros 201. 2020.02.16 15:52:03
201. Ez a kétszáz egyedik posztom. Tíz év alatt. Sok-e vagy kevés? Kinek hogy'. Morfondírozzunk kicsit... Annak idején, tíz éve azért kezdtem ezt a blogot, hogy a sok hülyeséget ami belém szorult kipakoljam valahova, hogy írhassak. Mert szerettem írni. És titkon reméltem hátha lesz valami érdekes…..
El is felejtettem dicsekedni, hogy milyen sikeresen zárult a szezonbúcsúztató rendezvényünk. Az egy dolog, hogy az égiek kegyesek voltak hozzánk, és olyan gyönyörű, 20 fok körüli időjárással segítettek, hogy sikeres legyen a program, amiről minden motoros álmodik. Így történhetett, hogy az előre…..
Tudok egy jó okot, ami miatt érdemes motorra szállni szombaton, 2019. október 12-én. Igen, tudom, több mint 3 év eltelt, mióta utoljára írtam ide. :D De megvan a jó okom. Bele kellett rázódnom az anyaszerepbe. Most, hogy a nagyobbik iskolás és a kicsi is óvodába jár, ismét több időm van, talán fel…..
Már csak egyet alszunk, és reggel indul az egész nap tartó intenzív motorozás. Kezdünk 10-kor a Hungaroringen egy ingyenes vezetéstechnikai tréninggel a PMBB jóvoltából, majd délután női motoros felvonulás Budapesten. Több mint 100 motoros nő egy helyen... szerintem ilyen nem sűrűn van…..
Igények, szükségletek. Léteznek valós és mesterségesen keltett szükségletek. Te döntöd el mit választasz! Ezerszer kikiabált tény, hogy jó üzlet a motorosság. Kinek-kinek miként. Van, ki abból él hogy motoros, van ki a motorosokból, van ki e kettő keverékéből. Ahogy az útszéli szuvenír árusok…..
Cinikus motoros Testeden a jel... 2015.08.11 22:50:19
Testemen a jel… Kezdődik a jól ismert (ismert?!) nóta. Valahogy ez jutott eszembe, mikor két év önkéntes száműzetés után pár hete újra motorostalálkozóra vetemedtünk. Két év…..
NaNa 2015.08.11 23:17:07
Esik. Gyakorlatilag hónapok óta. Nyafogunk, hogy nem lehet motorozni. Ezzel vannak tele technokrata korunk üzenőfalai, ezt szórják szét a modern füstjelek. Miközben bámulom az ablak védelme mögött az ömlő esőt, eszembe jutnak az elmúlt negyedszázad motorozásai. A ’80-as évek…..
Akinek van IPhone-ja annak ismerős lehet a "Viber" nevet viselő program, mellyel ingyen lehet küldeni sms-eketet és ingyenesen lehet hívni olyan ismerősöket, akiknek szintén fent van a program a telefonján. A Viber végre megérkezett Android OS-re is (és persze itt is…..
Nem tudom, mikor lesz időm ismét arra, hogy ezt a blogot is frissítsem rendszeresen, most mindenesetre beállítottam egy-két dolgot, amik már rég aktuálisak voltak. Ha pedig itt vagyok, elmesélem, mivel vagyok elfoglalva mostanában. Amellett, hogy egy (másfél) héttel ezelőtt lett egy…..
Most már bizton állíthatjuk, hogy mindenki túlélte a világvégét. Nem is gondoltam, hogy másképp lesz. Na persze ahogy vesszük... hiszek abban, hogy 2012. december 21-gyel egy új világ köszönt ránk. Ha csak azt a rengeteg kisbabát vesszük, akik ebben az évben születtek, a jövő már csak szép lehet. Az…..
Két napja bejárta a sajtót, hogy Talma allergiás rohamot kapott egy táplálékkiegészítőtől. Szegény, tényleg szörnyen néz ki a képeken. Képzelem hogy megijedt ő is, és mindenki aki meglátta. A dolog érdekessége, hogy kb. egy hete egészen hasonló tüneteket produkáltam:…..
... legalábbis ezt állítják a szakemberek. De vajon igaz ez a motoros berkekben is? Azt hiszem igen. Vagy legalábbis a főleg férfiak irányítása alatt álló motorgyárak és motoros cégek egész biztos meg vannak győződve ennek az állításnak a helyességéről. Ha csak…..
Hát ismét itt vagyok. Sok minden változott. Kerek egy hete hivatalosan is veszélyeztetett terhes vagyok, ami annyit tesz, hogy szülésig ágynyugalom és táppénz... Igyekszem is kihasználni, de hát sok tényező közrejátszik, hogy ez vagy sikerüljön, vagy nem. Múlthét kedden elmentem…..
Még mindig kapható a 2012-es Jótékonysági Motoros Naptár, aminek a teljes bevételével a Magyar Mentőmotor Alapítványt támogatjuk, de már készülődünk a 2013-as naptárra. Mikor máskor, mint a legnagyobb kánikulában? Vasárnap már le is fotóztuk a motoros csajokat a…..
Sipossal éppen valahova siettünk a Los Angelest behálózó ötsávos utak valamelyikén, mikor egy furcsa motoros bandába botlottunk. Természetesen épp késésben voltunk, de mégsem előztük meg őket. Vigyorogva beálltunk melléjük, mert például az M7-esen valahogy ritkán futunk bele…..
Minden csapatnak kell egy hely, ahol a tagok rendszeresen találkozhatnak, dumálhatnak, bulizhatnak. Lehet ez egy szórakozóhely, vagy a művelődési ház egyik kisterme is, optimális esetben azonban a klub tulajdonában van az a helység, ahol az összejöveteleket tartják.Ha egy motoros…..
Rózsaszín motoros Félidő 2012.06.30 09:29:00
A foci VB döntője előtti napon a pasik nagy része talán el sem tudja képzelni, hogy félidő nem csak a fociban van. Miközben ők a meccsek szünetében sörért kiáltanak, a csajok egész mással vannak elfoglalva.  Ők is a pocakjukat növesztik, csak nekik ehhez nem sör kell. Jelen…..
Hát kicsit sűrűk a napok, de végre géphez jutottam... Szóval...  Kedd reggel 7 óra... Csipog a telefonom, lenyomom, egy "szundi" belefér - szokásos... 7:10. Felkelünk párommal, gyors kutyaséta, összekészülődés, papírok, ruhák és indulás... Buszra felszállunk, légkondis…..
NaNa 2012.06.26 00:11:11
Na jó igazából nem egy hét lesz, csak 5 nap (4 éjszaka). Ma egész nap pakoltunk, de már hetek óta erre készülünk. Persze az összes többi intézni való mellett. Szóval holnap hajnalban elindulunk Alsóörsre a Harley-Davidson Open Road Festre, ahol a Csajok a motoron szép,…..
Tavaly, még karácsony előtt eldöntöttük párocskámmal (továbbiakban Maci), hogy a jövő év a babaprojektről fog szólni. 10 hónapja költöztünk akkor össze és nagyon jól mentek a dolgaink, jól megvoltunk... 2012. január 6-án befejeztem a fogamzásgátló (Belara) szedését és…..