Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turbomagyarok kíméljenek

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tegnap a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) vezetősége sajtóközleményt adott ki, ahol kifejtik: aggodalommal tapasztalják azt a folyamatot, ahogyan a magyar közbeszéd az elmúlt években egyre inkább eldurvult.   „Na kis barátaim, akkor most nagyon figyeljetek, nem mondom el többször:…..
Vitathatatlan, hogy Robert De Niro minden idők egyik legnagyobb színésze. Kétszeres Oscar-díjas, rengeteg emblematikus szereppel, Martin Scorsese állandó alkotótársa. Várjuk is nagyon a The Irishman-t, ahol mindannyiunk kedvenc pszichopata taxisofőrje együtt játszik Al Pacinoval és az évtizedek óta…..
Turbomagyarok kíméljenek 2019.01.05 23:56:31
@rockjano: Remélem
A Fidesz-propagandisták megszakértették az ellenzéki tiltakozásokat, és durva dolgokat mondtak. ..
Turbomagyarok kíméljenek 2018.12.19 08:24:49
@Jakab.gipsz: Ennek a kommentnek mi értelme volt a gyűlölködésen kívül?

De akkor hogy megnyugtassalak a kormánypártiak sem mondanak túl gyakran igazat, se a kommentelők, de főleg nem a politikusok, és ami a legvérlázítóbb hogy meg sem próbálták konszolidálni a társadalmat az elmúlt 10 évben, és mintha csak a 2,5 millió szavazójuk létezne, a többi 7,5 azt leszarjuk, azok nem is emberek.
Turbomagyarok kíméljenek 2018.12.19 08:43:02
@Ellenzéki Tüntető: Természetesen a reprodukciós rátánkkal tisztában vagyok az elmúlt 30 évből, azt semmilyen bevándorlás nem tudja ellensúlyozni.. Így most 2040-re úgy néz ki a magyarok korfája eléri azt a szintet, hogy akkora az utcán azonos valószínűséggel találkozol egy 50 éven alulival, mint 50 éven felülivel. Ez vélhetően az elvándorlást fogja erősíteni, mert a társadalom fiatalabb tagjaira nagyobb nyomás fog helyeződni.
Vasárnap este tüntetést tartottak az MTVA Kunigunda úti székházánál, az esemény arca Hadházy Ákos volt LMP-s, most független országgyűlési képviselő volt. A tüntetés apropóját az adta, hogy bár Hadházy már több mint 270 ezer aláírást gyűjtött össze az Európai Ügyészségért, a közmédia nem tartotta…..
Turbomagyarok kíméljenek 2018.12.10 00:49:48
@sasaone: Teljesen mindegy milyen érvet hozol fel, hívő emberrel van dolgod, aki még ráadásképpen troll is, az észérvek nem hatnak rá. Neki teljesen lényegtelen, hogy kellene kinézzen a demokrácia, és a jogállam, és hogy attól milyen messzire kanyarodott el Magyarország, mindegy az is, hogy a köztévé miről kellene szóljon, és hogy propaganda tévéként működik, akik most már karaktergyilkolnak is (természetesen csak ellenzékeiket). Ő fölényben érzi magát, igazolva érzi azzal, hogy belerúghat mindenkibe aki nem az ő "oldalán" áll, még akkor is ha azoknak történetesen igazuk van.
Tényleg lenne sokkal jobb dolgom is, mint szombat este azzal foglalkozni, hogy az állam tőgyéből két marokkal pénz pumpáló, de a nézettségét legszívesebben eltitkoló Echo TV (0,3 százalékos közönségarány 19:00-23:00 között a 18-59-es korosztályban) egyik semmitmondó műsorában Bayer Zsolt, akit a…..
Turbomagyarok kíméljenek 2018.12.08 23:58:46
@FCUK28: "A videón utcai összecsapás van, az van Franciaországban is. Hogy a felvétel nem ott készült, lényegtelen, nem is mondta senki." - Így van apám, köpjél még fel, és álljál alá :D Komolyan, ott a felvétel ami pont azt mondja, amit mond, és te ide jössz magyarázni a magyarázhatatlant, gratulálok!
Turbomagyarok kíméljenek 2018.12.09 00:14:30
@FCUK28: Tehát nézzük csak meg mi zajlik Franciaországban jelenleg: és erre bemutat egy belga videót 2015-ből. De tényleg, ezen mi a faszt tudsz magyarázni. Miért nem lehet belátni, hogy elbaszta? Nehéz lenne? Összedőlne egy világ benned, hogy Bayer hazudik?
Mikor 14 éves voltam, eldöntöttem, hogy csak a feleségemet akarom megcsókolni. Igen, én mindig is olyan igazi romantikus alkat voltam, aki annyira előzékeny, hogy olyan nincs, hogy egy nő ne előtte menjen ki az ajtón. Az az igazán romantikus, ha ott az „oltárnál” csattan el az…..
A szurkolók azon rétege, aki a meccsek és a színházi előadások között különbséget tesz tudja, hogy egy mérkőzésen kifejezetten jó valami apró genyóság. Egy-egy bírói hiba, egy alattomos szabálytalanság, egy beintés a szurkolók felé mind-mind olyan apró disznóság, ami valójában jó a meccs…..
Turbomagyarok kíméljenek 2018.10.25 22:11:11
A válasz: nem és nem. Hogy mégis hogyan fér össze egy témában a kettő? Nagyon jól, a mai témánk ugyanis Hollywood és a gyűlöletkampány. És hogy mi köze ennek Soros Györgyhöz?..
Három héttel ezelőtt foglalkoztunk egy Gallup-felméréssel, amelyben a közvéleménykutató-intézet munkatársai 66 ország lakosságát reprezentáló mintát kérdeztek meg arról, hogy a hat legnagyobb katonai hatalom közül melyiket választanák katonai szövetségesnek egy fegyveres konfliktus esetén. Most egy…..
Turbomagyarok kíméljenek 2018.09.17 22:43:12
@teéjesenmindegy: Annak, ha támad a román vagy az ukrán hadsereg vannak jól látható előjelei, az nem csak úgy hipp hopp megy. Ugyanúgy, mintha valaki megszilárdult autokráciát szeretne bevezetni. Szóval mikor már látszik a dolog, azelőtt tipli, te meg lelövetheted magad Viktorért.
Turbomagyarok kíméljenek 2018.09.18 01:03:54
@teéjesenmindegy: Vannak olyan értékek amikért küzdenék, ha arra kerülne a sor, bár eléggé pacifista vagyok, de akár meg is halnék érte, de a mai magyar társadalmi színvonal, és az a trend ami felé tartunk jelenleg nem tartozik közé. A szüleimet magammal vinném, nagyszüleim már nem élnek sajnos. Tesóm meg eldöntheti, hogy mit szeretne, már nagy fiú. Barátaim is mind felnőtt emberek, el tudják dönteni, hogy miért szeretnének meghalni, nem felelek az ő döntéseikért, mint ahogy a magyar társadalom döntéseiért sem, így természetesen tükörbe tudnék nézni. Amennyiben úgy látnám, hogy a magyar társadalom megérné azt az árat, hogy én feláldozzam az életemet érte megtenném. Jelenleg homlokegyenest az ellenkező irányba tartunk.
Turbomagyarok kíméljenek 2018.09.18 11:08:08
@Ches Desmond: Kalandozások = fosztogatás, gyilkolászás, erőszakolás, zsákmányszerzés.