Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tryclops

0 bejegyzést írt és 787 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hogy tárca nélküli minisztériumot, de egy zabszemet sem bíznánk Kósa Lajosra, ha igaz, amit állít. Viszont ha nem, akkor megnyerte minden idők legnagyobb magyar korrupciós ügyét...
tryclops 2018.03.14 11:03:40
@Indriq: Szerintem jó fele kapisgálsz, de az összeg nagyságrendje miatt valószínűtlennek tartom, hogy ez mind a Kósáé. Inkább PártunkÉsKormányunk éves bevételét próbálták elhelyezni egy megfelelően csóró strómannál, és ehhez a külföldi örökség sztori működhetett is. Kósa része a zsákmányból inkább az a 800 millió lehetett ami a drága jó nyugdíjas anyuka nevére lett lepapírozva.

A család kapott néhány (10?)milliót a közreműködésért, meg azért, hogy a fedő sztori ne bukjon le az első héten, megírták a papírokat, hogy Kósa kezeli a bankszámlát, és örültek, hogy milyen okosak...

Kérdés, hogy mi a franc történt kb. két hete, amikor is a férj "öngyilkos" lett. Mert ugye a papír ami kikerült a sajtóba egy 2018 februári hiteles másolat, tehát nem Simi széfjében pihent 4 éven keresztül a választásra várva, hanem valaki most készíttette. Kizárásos alapon ez nem Kósa, nem a közjegyző, hanem a stróman. Aki egy hónapon belül tragikus hirtelenséggel... Valami nagyon büdös a sztoriban.
tryclops 2018.03.14 12:05:16
@Indriq: Mégegyszer hangsúlyozom, ez a doksi nem Simitől jött közvetlen. Persze lehetett neki információja az ügyről, de azt még nem biztos hogy láttuk. Ha tippelni kellene, akkor a 800 milliós megbízás lehet, hogy a kezében volt. Ez nem.

Időrend:
'15 jan 02: Megkötik a vagyonkezelői szerződést Kósa és stróman között
'18 feb. 02 : Valaki másolatot készíttet a közjegyzői megbízásról. Kizárásos alapon a stróman
mno.hu/data/cikkek/2453/24533/cikk-2453321/kozjegyzo02.jpg
'18 február?: Rászáll a NAV a családra. Meg még amit nem tudunk...
'18 feb 2x: Stróman/férj "öngyilkos" lesz.
'18 márc. 13: MNO robbantja a bulit.

Tehát valaminek történnie kellett február 2 előtt, mert ha valaki ~3 éven keresztül abból él, hogy a Fiúk pénzét rejtegeti, az csak úgy nem fog ellenük fordulni. Simics meg nem hiszem, hogy tudott annyit ajánlani, hogy csak úgy megérje nekik a kaland. Az persze lehet magyarázat, hogy túl okosnak hitték magukat, és azt hitték megúszhatják hogy átbasszák a Fidesz-maffiát. Csak nem túl hihető.
tryclops 2018.03.14 15:27:21
@Voznyák Pista: Biztos, hogy nem jött meg az a 25m euro, azt a bizonyos sertéstelepet TUTI az óvónői fizetéséből, meg a nyugdíjból spórolta össze. :)))

Figyu, van egy alig használt Duna hidam olcsóba. Megveszed?
Igazán nagyot ment a minap a külgazdasági miniszter. Nem kevesebbet állított, minthogy: Európában a legversenyképesebb beruházási környezet Magyarország, főleg az alacsony adók miatt. Szerencsére Kósa földjén edzettek már a plafonok, nem szakadnak olyan könnyen...
tryclops 2018.03.11 13:55:54
@FCUK19: "" Talán elég, ha a világrekorder, 27 százalékos forgalmi adóra gondolunk. Ilyen magas ÁFA nem hogy Európában, de a világon sincs máshol." ugye, benne van a nevében, hogy fogyasztási adó, itt meg termelő egységek jöveteléről van szó, őket az ÁFA vajmi kevésbé tartja vissza :) baszki, a b1nél ennyire luxus a gondolkodás?"

Mesélj róla cuncibogár, hogy miért is nem faktor az a 27% ÁFA egy exportra dolgozó cégnek. Talán nem kell befizetni az államkasszába és várni rá, hogy a NAV kegyeskedjen visszautalni? Gondolom szerinted annak a forgóeszköz hitelnek sincs semmi költsége, amit fel kell venni, hogy 1-3-6 hónapig finanszírozd Európa legversenyképesebb államát.
Törölte a Facebook Lázár János rasszista kampányvideóját. Soros, az ENSZ, Brüsszel, meg még ki tudja, ki után a Zuckerberg-cég is beavatkozik a magyar választásba...
tryclops 2018.03.07 14:17:14
@Quadanium: A cenzúra miatt aggódóknak javaslom ezt értelmezni:

imgs.xkcd.com/comics/free_speech.png
Hajónapló Kedd. 2018.02.28 00:48:14
Reggel kinézek a hajóról, ismét hó fed mindent. Már éjjel 2-kor amikor kimentem a hajóra ( ha nekiállok kopácsolni a  http://kopar.blog.hu/ -t röpül az idő, pláne mostanában, hogy nincs kész anyag, amit csak fordítani kell, úgy kell mindent összeszedni a netről, lefordítani, értelmezni,…..
tryclops 2018.03.05 15:28:38
@Artika2000: "A két oldal között annyi a különbség, hogy az egyik csak lerabolni tud, ez történt minden baloldali kormány alatt, de ez önt sem zavarta nagyon"

Bubuka, igazán nem akarlak nagyon megzavarni az otthonos kis üvegbúrád alatt, de elég a szavazók számát összehasonlítani 2006 és 2010 között, hogy abból látszódjon, hogy a bal oldal politikusait a saját választói zavarták el a 2010-es választáson. Ha nem érted, segítek: A Fidesz szavazótábora +-10% hibahatárral változatlan '98 óta, ami változott az a bal oldal támogatottsága. Szóval töprengj el rajta, hogy kit zavar, és kit nem zavar a korrupció.
"Kicsit" visszás ahogy az erkölcsi magaslóról prédikálva véded a jobb oldali tolvajokat, és szánalmas, hogy önálló gondolatok helyett a Párt sorvezetőjét mondod fel.
Érthetetlen, bár a hazai viszonyokat ismerve egyáltalán nem meglepő, ami Gáborékkal történt a lánya Junior bankkártyájának lejártakor. Vajon, ha egyébként minden más kártyát automatikusan postáznak, ezt miért nem? Miért nem hajlandóak elmondani a gondviselőnek, hogy miért hívják a gyerekét…..
A Doogee mindig is az alacsony árkategóriában képviseltette magát, most sincs ez másként. A hazai vásárlók is már egy ideje hallhattak a márkáról, hiszen már nem csak az aluljáró GSM-ek, hanem a nagy webshopokban is elérhetőek a gyártó egyes készülékei. Az X30 hozza a kötelezőt, amit egy felhasználó…..
Eléggé megviselte az HBO fejeseit a Trónok harca körüli ezer biztonsági bénázás: előre kiderült az előző évad kábé összes fordulata, volt rész, amit véletlenül előbb vetítettek le, hackerek lopták el a forgatókönyvet, és így tovább (minden balhét összeszedtünk az előző, a témáról szóló cikkünkben).…..
Méghozzá szemen szedettek. A Kormány még a mai napig - kis módosításokkal - azt szajkózza, hogy a közmunka visszavezet a munka világába. Ha nem dolgoznak az emberek, akkor pedig szakmát adnak a kezükbe. A megélhetés biztosított tisztes szegénység szintjén. A közmunkás képes munkát keresni, erre…..
tryclops 2017.06.08 16:24:00
Csak érintőlegesen kapcsolódik, de az is nagy baj a közmunkával, hogy gyakorlatilag kicsinálta a mezőgazdasági idény munkát.
Aki termelővel beszéltem idén, mind arra panaszkodott, hogy nem kap már évek óta magyar gyümölcs szedő munkást, mert mindenki közmunkán van, onnan meg nem engedik el, mert kellenek "árkot kapálni". Helyettük jönnek a románok, de olyat is ismerek aki moldáviából importált egész évre munkásokat...
Na most véleményem szerint meg lehetne ezt értelmesen is oldani úgy, hogy bárki kérhessen az önkormányzatoktól munkásokat, akiket a hivatal igény szerint kiközvetít. Akár Mari nénihez felásni a konyha kertet, akár a 10 hektáros gyümölcsösbe barackot szedni. A közmunkás kapja tovább az államtól az eddigi éhbért plusz TB-t, de ha ki van közvetítve akkor e mellé jön pluszban a piaci alapú napszám/órabér,amiből akár az önkormányzat levonhatja a kozvetítéssel jelentkező költségeit, gondolok itt például a szállításra, koordinálásra. Az órabért pedig lehetne nyílt licitálással kialakítani, akár egy weblapon történő nyílt, de anonim igénybejelentéssel: jövő hétre kell 5 ember reggel 5-től, ajánlok 800/órát, ha van aki többet ajánl, akkor meg így jártam...
Ezzel a közmunkás is jobban keresne, a mezőgazdaságot is támogatná az állam, és az önkormányzatnak se kellene annyi alibi munkát kitalálni. Idényen kívül még mehetnének tovább az OKJ-s képzések, meg a falu szépítés.
"Világ életemben FIDESZ szavazó voltam, kormánytisztelő polgárokként férjemmel keresztény-nemzeti értékrendek alapján neveljük 7 gyermekünk, egyházi iskolába járatjuk őket. Egy beteljesült álom – ezt gondolhatja mindenki, és jogosan. Egészen 2017 április 4-ig. Amikor ezt az álmot szembeköpték,…..
tryclops 2017.04.05 17:59:00
Nyilvánosságra hoztak az USA 2018-as előzetes költségvetési tervezetét, amely tartalmazza az amerikai űrkutatási hivatal, azaz a NASA büdzséjét is. Ez alapján a NASA jövőre 19,1 milliárd dollárból gazdálkodhat, amely ugyan csak 0,8%-os visszaesés 2017-hez képest, viszont a pénz jelentős része a…..
Tegnapi cikk (2017.03.13): Gondolkodjunk. Jelenleg országosan a TESCO-nak van kiszállítása, de felkészül az Auchan is. Nézzük meg az adó bevezetésének indokait pusztán logikai szempontból. Állítások: 1. A házhoz rendelhető napi bevásárlások számának jelentős növekedése a közúti járműforgalmat…..
tryclops 2017.03.16 10:17:08
@Ma Baker: Lol. Szegény cég, már vagy 25 éve próbál sikeres lenni, de a csúnya index.hu és blog.hu mindig keresztbe tesz neki. Jajj-jajj.

Talán versenyképes szolgáltatást kellene nyújtani, minőségi termékekkel, normális árakon, és nem a kormány seggében turkálni, talán akkor vevő is lenne.
A köztudatba valaki egyszer behozta azt a megállapítást, hogy szervezetünk tele van mérgekkel. Ahhoz, hogy tudjuk miről is beszélünk, definiáljunk néhány alap fogalmat. MÉREG: Biológiai szempontból méregnek tekinthetünk minden olyan anyagot, amely az élő szervezettel érintkezve abban károsodást,…..
tryclops 2017.02.22 16:46:49
@Nazareus: Bocs, akkor félreérthetően fogalmaztam, egyes szám harmadik személy volt a szándék, nem az, hogy lehülyézzelek. :)

@wmiki: Csak régen láttuk, és aggódtunk érted. Gyógyszerezést még mindig nem találták el?
tryclops 2017.02.23 10:44:51
@cardiobascuralis: Nyugika, csak félig mondott baromságot Hunn barátunk. A kulcs szó a felhalmozódás, nem a raktározás ahogy megfogalmazta. A csontban, zsírban így tényleg megköt a szervezet bizonyos toxinokat. A gyümölcs által lebontott méreg viszont...ja...lol.
Most már nagyon örül neki...
tryclops 2017.02.15 15:01:03
@MaxVal BircaMan ELEMZŐ:

Főméltóságú Úr!

Szószegők lettünk – gyávaságból – a mohácsi beszéden alapuló örökbéke szerződéssel szemben. A nemzet érzi, és mi odadobtuk becsületét.
A gazemberek oldalára álltunk – mert a mondvacsinált atrocitásokból egy szó sem igaz! Sem a magyarok ellen, de még a németek ellen sem! Hullarablók leszünk! a legpocsékabb nemzet.
Nem tartottalak vissza.
Bűnös vagyok.

Teleki Pál
Kinyitottam a dobozt és a készüléket meglátva két szó jutott eszembe: nagy és masszív. A marcona telefonok reneszánszukat élik, és a Blackview előző modellje sem volt rossz választás. Meglátjuk, mit tud villantani az újabb, nettó 55.000 forintos, teljes vértbe öltöztetett modell...
Vigyázat, spoilerveszély! Legalábbis ezt nyilatkozta most a Variety-nek a két showrunner, David Benioff és D.B. Weiss. A mostani évad után már csak 13 epizódot készítünk, és mindent az utolsó körre teszünk fel. Jelenlegi állás szerint tehát lesz egy 7 részes 7. évad, aztán egy 6 epizódos 8.…..
tryclops 2016.04.15 15:44:48
@-Szűcs Gyula-: Könyvbe' is benne volt a mérgezés... :P
Mélytorok: 1) a hímtag tövig bekapása, a gag-reflex (öklendezés) totális hiánya miatt lehetséges. Kedvelt pornós toposz, Deep Throat címmel egy klasszikus film központi témája is, a főhősnőnek a csiklója a torkában van. 2) Az elnök emberei című filmben szereplő informátor kódneve, aki a…..
tryclops 2016.02.17 17:18:15
@sixx: Nem, ez a rovat nincs annyira bejáratva, hogy azonnal erre asszociáljak. Ha azt mondod "Hogyvolt" akkor tiszta a kép, hogy mire gondolsz. Ha azt mondod Deepthroat, akkor viszont Linda Lovelace...
Pláne, hogy úgy látom Iparági Pletyka rovatként indult az egész.
Igazi kínzó kérdés. Utánajárunk. Kedves Homár!  Lehet, hogy csak én izgultam túlzottan rá, mindenesetre számomra érdekes. Nem olyan rég hívott a Telenor, a telefonom pedig automatikusan minden hívást rögzít:  Telenoros hölgy: - Jó napot kívánok XY vagyok a Telenortól, szeretnénk tájékoztatni az…..
tryclops 2016.02.03 15:28:45
@fillérbaszó vadász:
"Néha van olyan, hogy jön forgatni BKV-s területre valaki. Mondjuk RTL Klub, TV2 ilyesmi. Ilyenkor erre engedélyt kérne és kapnak. Aztán akkor kapunk a vezetőségtől egy olyasmi papírt amiben leírják, kb. hasonlót. TV2 akármiylen Group ZRT. 2016.02.03-án (szerdán) 14:00 ás 17:00 között forgatási engedéllyel rendelkezik a következő helyeke: (helyek). "

Na ne keverjük már össze a magáncélú rögzítést a forgatási engedéllyel. Két teljesen külön történet, amikor a nyilvánosságra hozatal céljából készítesz felvételt, meg amikor magán célra.

Tisztában vagyok vele, hogy a MÁV meg a BKV még mindig nem nőtte ki a 100 éves beidegződéseket, és főleg a MÁV még mindig "stratégiai célú vállalat"-nak tartja magát, de kicsit túlhaladta a technika azt az időszakot, amikor csak a gonosz imperialista kémeknek volt fényképezőgépe.
Kicsit a könyvolvasóknak, kicsit a sorozat folytatásáról spekulálóknak is szólhat a Trónok harca hatodik évadának első előzetese amiben azt mondják, hogy fogalmunk sincs, mi fog történni. A képsorok nem újak, de hatásosak, áprilisban jön a folytatás az HBO-ra.…..
Az elmúlt 2 hétben ez a harmadik kéményseprős levél, szóval láthatóan továbbra is többeknek probléma az éves kéményellenőrzés megoldása. A Violetta által felvetett kérdések nagy részére a FŐKÉSZTÜSZ honlapján megtalálható a válasz, szórakoztatóbb formában pedig…..
Jövő szerdától kerül képernyőre az RTL2-n a Butiquehotel.hu című magyar fejlesztésű sitcom - írja a Kreatív. A széria főszereplői: Gesztesi Máté, Hernádi Judit, Reviczky Gábor, Székhelyi József, Fekete Réka Thália, Marjai Virág, Madár Tamás és Ódor Zsófi…..
A januárban érkező folytatásban, amit ugye egyelőre egy rövid, hatrészes évadra terveznek, de ha jól nézik, úgyis lesz folytatás. Mulder és Scully kénytelen összeállni, mert a világot idegen technológiával rendelkező összeesküvés fenyegeti. Jó lesz ez.   …..
Ezt a kérdést mi is boncolgattuk bent a szerkesztőségben, és pontosan arra jutottunk, mint az Uproxx: túl sok lehetőség egy Trónok harcához méltó prequelhez nem nagyon van, és bármennyire is…..
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
tryclops 2015.05.20 14:19:36
@Thomas Dantes: "Csinálhatnánk ellen Modern Family-t, a Hagyományos Család címmel. Ahul apu hazaér a munkából majd lerogy a TV elé egy sörrel , este elhúz a kocsmába, ott jól bebaszik, haza megy, és végig veri az asszonyt a lakáson. Mindezt finom humorral. "

Hát ez úgy 90%-ban a Rém rendes család. Didibárt kihagytad! :)