Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dobik

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izland hihetetlen egy sziget, mielőtt a Wizzair elindította a Budapest-Reykjavik járatát, elérhetetlen országnak tűnt. Legtöbben a sarki fény miatt utaznak ide, de nyáron is közkedvelt úti cél, a lundák, az üde zöld és virágba borult táj miatt. A fapados járatnak köszönhetően olcsó repjegyeket…..
A bécsi adventi vásár a legközismertebb, de egyre több helyen olvashatunk szervezett, buszos utakról más adventi vásárokba, amelyek sokkal nyugisabbak és hangulatosabbak lehetnek, mint a bécsi. Többször voltam már a híres Rathausplatzon lévő vásárban és a nagy tömeg és sok szemét miatt nem igazán…..
A szlovák hegyek itt vannak a szomszédunkban, bőven van választék, szépen sorakozik egymás mellett a Szlovák Paradicsom, Alacsony Tátra, Nagy-Fátra, Kis-Fátra, nem beszélve a Magas-Tátráról, Liptói-Tátráról, Kócs-hegységről. Ezek mindegyike tökéletes helyszín a túrázni vágyóknak és mindegyik más és…..
  Barátságos helyiek, homokos tengerpart, hegyek-völgyek és sivatag. Nyolc nap krónikája, autóval, Marokkóban.  Odajutás Agadirba Wizzairrel, Marrákesbe Ryanairrel tudunk repülni. Fezbe és Rabatba Ryanairrel jutunk el, de át kell szállni valamelyik nyugat-európai nagyvárosban. Több variáció is…..
Az USA-ban elég nagy fejtörést okoz a távolságok leküzdése, és hogy a temérdek nemzeti parkot és látnivalót hogyan lehet a leggazdaságosabban összefűzni. Sikerült egy 5000km-es kört megtennünk és nagyon sok szépet láttunk. Ezek voltak az állomásaink: 1-2. nap, Los Angeles: sokan azt mondják, hogy…..
dobik 2018.09.21 08:28:39
@Sequoyah: Persze, a Tieid is jó meglátások! Igazából ezt bárki, bárhogy bővítheti, bármelyik állomáson lehet 2-3-at is aludni, sőt a legjobb ha valakinek 15-nél több napja van erre a csodás körre.
dobik 2018.09.21 18:15:41
@Stupid: biztos, hogy nem :)
Norvégia Európa legdrágább országa-erre jutottam, miután sehol máshol nem fizettem még 2000Ft-ot egy doboz sörért, vagy 3000Ft-ot egy doboz "mikrózd meg és eheted is" tésztáért. Az autóbérlés is itt a legdrágább, de még ennek ellenére is azt gondolom, hogy így a legegyszerűbb bejárni az ország adott…..
Rengeteg okot tudnánk felsorolni, hogy miért töltsünk ősszel minél több időt a természetben. A fák sárgás-vörösessé váló lombja, az őszi fények; a nap már nem éget, de a hideg, deres őszi reggeleken még mindig melenget. A ködös őszi táj különös hangulata, és az avarban gázolás feldobja az őszi…..