Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papa5

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor tart a karakteres, kitartó, keményen küzdő ellenfelektől, ezért időben igyekszik elvenni a kedvüket attól, hogy ellene induljanak a 2022-es választáson. Tartja magát a városi legenda, mely szerint többször megüzente Karácsony Gergelynek, hogy leszáll róla (és Budapestről), amennyiben…..
papa5 2020.07.06 10:19:07
@Matthias Corvinus: úgy látom, amíg a Nyugat-Európában dolgozó fiataloknak megnehezíti, Ukrajnában, Szerbiában, Erdélyben megkönnyíti a Magyarországi szavazást, és mindez Pálffy Ilona néha-néha leálló számítógépén hitelesítik Patyi András felügyeletével, addig a csutinak nem kell aggódni a választások kimenetele miatt...
Nagyot fordult a világ két hét leforgása alatt. Amit akkor sokan médiahisztinek gondoltak, de a megfontoltabb véleményalkotók is egy komoly, de jól kezelhető problémaként beszéltek róla, mára súlyos következményekkel járó, mindenkitől fegyelmezett erőfeszítéseket igénylő válsághelyzetté nőtte ki…..
Jimmy Perry és David Croft író és rendező szerzőpáros nevéhez több nagysikerű angol sitcom megalkotása fűződik, amelyek közül Magyarországon kissé furcsa módon a saját hazájában kevésbé sikeres Csengetett, Mylord? vált eszméletlen népszerűvé, olyannyira, hogy manapság már hatalmas kultstátusszal…..
Volga, Moszkvics, Csajka, ZIL. A legszebb szovjet autók szinte mind arcpirító koppintások voltak az utolsó domborulatig...
  Természetesen a bagelt lyukas zsömlének nevezni egyszerű barbárság, de egy hangzatos címért mindent. Ugyan hazánkban nem terjedt el igazán, de az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában közel és távol, a legjellegzetesebb zsidó ételnek nem feltétlenül a sóletet vagy a gefilte fish-t (töltött…..
papa5 2020.03.17 10:08:24
@eßemfaßom meg áll: Ha jól értem, akkor ez a szövetség a korai NER...
Csúnyán összetört autó áll a kereszteződésben. Afféle családi autó, ami már szinte kisbusz... Keresztben odavetve, minden irányból lefoglalva a sávokat, kikerülni szinte lehetetlen. Kiderül: hármas karambol volt, a roncs egy trolival és egy taxival ütközött, a tűzoltók emelték ki az autó…..
papa5 2019.05.29 09:28:21
@Cycmen: Te tényleg nem érted a lényeget, vagy feladatot hajtasz végre?
A strukturált párbeszéd diplomatanyelven azt jelenti, le se hajlandó hányni. ..
papa5 2019.03.05 12:12:44
@Orbánék Moszkva fele menekülnek!: Legyél kicsit elnézőbb ezzel a trollal! Ez ezért kapja a fizetését, hát megdolgozik érte...
Mi, magyarok évente körülbelül 2-2,5 millió karácsonyfát állítunk: az otthoni ünneplés mellett az óvodák, iskolák, közterek és sok esetben a vállalatok is vesznek fenyőt. Sokan azonban úgy gondolják, hogy felesleges és értelmetlen dolog kivágni a fenyőfákat az ünnep kedvéért, vagy pedig a lepotyogó…..
Déjà vu érzésünk lehet itt Magyarországon, mert idehaza mi már láttunk ilyet '90-ben a taxisblokád idején. Franciaországot valósággal lángba borították és blokád alá vonták a láthatósági mellényes tüntetők.  Macron francia elnök kormánya — akárcsak annak idején az Antall-kormány — meghátrált: mégsem…..
Korábban már írtunk róla, hogy az ATV a CNN hírcsatornával kötött megállapodást, aminek első kézzel fogható eredményét hamarosan láthatják a csatorna nézői. Október 28-án, vasárnap 17 órakor indul a Newsroom című új műsor, amiben a CNN legfontosabb hírei láthatóak, magyarul. A műsort Bombera…..
papa5 2018.10.08 13:56:54
@Kukubenko: Mert akkor még nem tudta a CNN, hogy Putyin bácsi így ráhajt Trump megsegítésére...
Különös halálesetek, folyamatos rajongás és szocialista sztárkultusz jellemezte az egykori tv-bemondók világát. Emlékezzünk Takács Marikára, Tamási Eszterre, Kudlik Júliára vagy Endrei Juditra, akiket először a balatoni SZOT üdülők aulájában elhelyezett, hiánycikknek számító tv-készülékeken…..