Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acer

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiszta bőr filofax, kemény dobozban, a márkája pedig mindent elmond: Mont Blanc, tehát a legendás, és még annál is elegánsabb írószereiről elhíresült gyárt terméke, kis extrával. Kia-logóval.   Azé az olvasóé, aki tudja, hogy: Mit válaszol bármilyen, még a…..
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
acer 2009.07.18 00:01:31
@Önjáró Talajgyalu:

A Skodas temaval kapcsolatban annyit fuznek hozza, hogy Nagyapamnak volt egy 120L-ese, ha minden igaz, 86-os. Valamikor a 90-es evek kozepen elvitt magaval zoldkartyazni, az autoklubhoz. Eleg kicsi voltam meg akkor, ket dologra emlekszem tisztan. Az egyik, ahogy a szaki a kipugogohoz csipteti a csovet, dolga vegeztevel pedig a hatso udvaron egy csavarhuzoval allit vissza valamit az auton, hogy az elinduljon. Akkor ezt lattam, mai esszel pedig ez volt a karbi visszaallitasa.
Sok helyen leütődött a festék, lassan megérdemelne egy új, matt fényezéstBokámig ért a tyúkhúr, kezemben balta volt. A megzavart szúnyogok nem késlekedtek, csípéseikkel is sürgettek, hogy mihamarabb túl legyek az egész bontáson. Hiába állt megroggyanva a majd' száz éves…..
Belsőség Gőzerő 2009.02.17 17:13:00
A tegnapi lazítás után ma gőzerővel dolgozunk azon, hogy holnap is egy olvasható, nyelvi sallangoktól mentes, tartalmas honlapra kattinthassanak. A Totalcar minden dolgozója nevében: omm..
Kutyavilág-szűk esztendő. A haladás már csak ilyen dolog. Hiába az évek során kidolgozott technológia, a mesteri know-how és rutin.Bizony, eljön az idő, mikor az öreg motoros is szögre akasztja a sisakot, a mester ujjai közül kifordul a szerszám. A fránya digitális…..
  Újabb adag offline betűtengert izzadtunk ki magunkból - mit izzadtunk, csak úgy kiröppent belőlünk az egész. Mától, azaz július 23-ától a boltokban pompázik a 2008/2-es szám, de az Inmedio, a Relay hálózatában, valamint a nagyobb benzinkutaknál egész…..
acer 2008.07.23 17:58:52