Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Heil

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagabund Merkel - kezdőknek 2019.08.21 13:34:51
A nyájas olvasó nyilván úgy gondolja, hogy két nap, egy sor újságcikk és egy kiadós facebook-paláver után pontosan tudja, hogy mit mondott Angela Merkel Orbán Viktornak. Pedig nem… A kancellár szavai pontos fordításban ugyanis így hangzanak: „Sopron arra példa, hogy mi európaiak milyen sokat…..
Vagabund Öngól Brüsszelben 2019.07.04 17:39:18
A héten Strasbourgban megkezdte munkáját a kilencedik Európai Parlament. Megválasztották a Ház új elnökét: David-Maria Sassolit, egy olasz szociáldemokratát. Csütörtökön pedig lezajlott a vita a hét eleji uniós csúcs döntéseiről. Így már tudható, hogy az EP mit gondol az EU új legfelsőbb vezetőinek…..
Vagabund A seholsincs ember 2019.06.04 14:41:14
Breaking News: az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportja Brüsszelben ma megtartotta alakuló ülését. Az találkozón eldőlt: bár tegnap előre triumfáltak, coki, mégsem lesz parlamenti alelnöke a FIDESZ-nek. Lehet, hogy semmilyen posztja sem, tekintettel arra, hogy az EPP nem fogja őket…..
Vagabund Fekete és fehér 2019.03.20 22:39:00
2019. március 20 - szilánkok a mai, szerdai nap történéseiből az Európai Paralmentből. Az elsőt kivéve – amely a 24.hu tudósítása – mind személyes gyűjtés. Kronológiai sorrendben az alábbiaknak voltam szem és fültanúja:  13 óra 18 perc. Gulyás Gergely, kancelláriaminiszter: A Fidesz akkor tud az…..
Vagabund A tudatlanság ára 2019.02.28 11:58:28
A múlt hét óta tudjuk, hogy Magyarországon jó eséllyel a 2019-es európai parlamenti választások sem a valóságról szólnak majd. Ha a FIDESZ szándékai szerint alakulnak a dolgok, ismét studpid és hazug migráncsozás lesz. A cél elérhető: szinte minden sajtótermék a kezükben van. A lakájmédia…..
Az Európai Parlament Kommunikációs Főigazgatósága megbízásából a KANTAR PUBLIC nevű közvéleménykutató közzétette idei első mandátumbecslését a májusi Európai Parlamenti választásokra. A cég az EU 27 tagállamban összegezte a legfrissebb közvéleménykutatási adatokat azonos módszerrel.…..
Vagabund Vigyázat, az EU harap! 2019.01.19 10:40:28
A héten az Európai Parlament több olyan határozatot is hozott, amely az Unió alapértékeit, a jogállamot tagadó, romboló kormányokkal szembeni fellépést célozta. Nyílt titok, hogy ebbe a dicsőséges kategóriába mindenekelőtt az Orbán rezsim tartozik. (Kép: az EP épülete Strasbourgban) A magyar…..
Nem akármilyen hírrel állt elő az Európai Néppárt Helsinki kongresszusának első estéjén Deutsch Tamás, a FIDESZ Európai Parlamenti képviselője. Pártja világra szóló ideológiai győzelmeként számolt be arról, hogy a Néppárt az európai alapértékek és a demokrácia védelméről szóló rendkívüli…..
Vagabund A farkast kiáltó fiú 2018.10.13 00:01:31
Szíjjártó Péter bizonyára figyelemre méltó futballista, és irigylésre méltó hosszútávfutó. De külügyminiszterként elég nehéz komolyan venni. A világ nagy részén a diplomáciát csendes, megfontolt, taktikus műfajnak gondolják. A magyar külügyminiszter viszont, ahol csak felbukkan, folyamatosan kiabál.…..
Vagabund Dilisek ezek a britek? 2018.09.26 15:54:00
A címbéli kérdést manapság nem csak a jó öreg Obelix teszi fel magának, hanem nagyon sokan mások is. Brexit ügyben napról-napra nő a káosz. Mi tagadás, elég nehéz ép ésszel felfogni, hogy mi a vihar zajlik manapság a Temze partján. Azért próbáljuk meg, hátha levonhatunk belőle valami tanulságot…..
A megalázó vereséggel végződött strasbourgi vitában Orbán Viktor és hívei azzal vádolták az Európai Parlamentet (EP), hogy a Sargentini jelentéssel politikai bosszút állt a kormány menekültkérdésben elfoglalt álláspontja miatt, Magyarországot ítélte el, és olyan ügyekbe avatkozott be,…..