Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V. Orbán pápa reinkarnációja

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az elefántnak viszonylag jó a píárja, a görénynek meg rossz. Bizonyára oka van ennek, de ez a poszt nem erről fog szólni. Ez a poszt az Orbán rendszert leírni akaró nárcisztikus társadalomtudósok módszertani bénázásairól sem fog szólni. Arról fog szólni egy picit, hogy ha egy kontrollálatlan…..
Eredménytelenül zárult egy újabb paksi tender az orosz közbeszerzési portál alapján, mivel nem sikerült céget találni, amelyik megtervezné a paksi hűtővízcsatorna bővítését az új paksi blokkok ellátás céljából. A hűtővíz kérdése amúgy is a paksi bővítés egyik legkritikusabb pontja. Idén nyáron az…..
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.29 08:03:40
@Ménár Atya: Menj inkáb imádkozz atya. Jót tesz az elbaszott lelkednek, ami tolvaj gerinctelen férgeket támogat.
Most tényleg, kit kell lefizetni, és miért nem érdekel ez senkit?! Van egy dolog, ami nagyon-nagyon böki a csőrömet, és nem tudok szó nélkül elmenni mellette: a zöld rendszámos csalók. Nagyon sokan művelik ezt pofátlanul, batár nagy terepjárókkal, vannak viszont, akik nem feltűnősködnek és "csak"…..
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.24 21:40:53
@Pöff: Mellette nem állt egy Ferrari zöld rendszámmal? Egyébként felesleges rendőrt hívni, biztos a rendőrfőnöké, a polgármesteré, vagy a helyi parlamenti képviselőé vagy fideszpárvezetőjé volt.
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.24 22:48:11
@iMarc: Arra azért kiváncsi leszek, hogy a sok panellakó hogy fogja a lakótelep parkolójában tölteni este a villanyautóját. A lakásukból lehúz mindegyik egy többszázméteres kábelt? Vagy mindenkinek saját parkolója lesz a ház előtt külön villanyórával és konnektorral? De az is szép lesz amikor a töltőállomáokon több száz autó vár a sorára órák óta töltésre várva.
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.24 22:54:22
@iMarc: Már a múlt század elején is voltak villanyautók, de elterjedésüket a tömeges töltés bonyolultsága megakadályozta terjedésüket. Most ugyanez lesz. Csak a családi házban lakók tudnak rendesen tölteni, de azok száma minimális nagyvárosokban. Vidéken meg teljesen felesleges villanyautózni, előnye azoknak csak nagyvárosi forgalomban van.
Bumeráng Ide a diktatúrával! 2018.09.22 20:17:24
A Policy Solutions és a Friedrich Ebert Stiftung augusztusban egy felmérést készített arról, mit gondolnak a magyar emberek a demokráciáról, a rendszerváltás óta megalakult kormányokról és önmagában az ország helyzetéről. A végeredmény rengeteg tanulsággal járt és sok mindent igazolt is: kiderült,…..
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.24 13:11:37
@bölcsbagoly: Kik is az én kedvenceim, Nostradamus?
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.24 13:14:37
@bölcsbagoly: "mindig elégedetlen lázadók még soha semmi jót nem hoztak az emberiségre." Ez ugye orbánc, a büszke fülkeforradalmár rühes tolvajbandája lenne.
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.24 13:17:06
@bölcsbagoly: Mintha csak biszkut hallanám, aki a perében az 56-osokat nevezte anarchistáknak. Mi van komcsikám, nem tetszik a kritika?
Nem csak Kossuth-szoborcsoportot avatott szerdán az Országgyűlés elnöke a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen, hanem az intézmény diákjainak is előadást tartott az adóforintokból egyébként igen impozánsan felújított Ludovika-campuson Kövér László: a szerda délelőtti beszélgetésen (értsd: Kövér László…..
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.23 19:29:35
@maxval balcán bircaman: A nyugati tőke miért lopná el a saját vagyonát? Ez baromság. 1990-ben piaci áron megvette a lepusztult, nyereséges termelésre képtelen gyárakat, azt feltőkésítette, befektetett, milliárdokat ruházott be, az az övé lett. Ami tőkét kivitt, azt be is hozta. Viszont a politikusbűnöző semmit nem hozott, csak elvett a közösből. No ezt kell majd visszavenni, ha eljön az ideje.
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.23 19:35:53
@maxval balcán bircaman: Nem indult itt semmilyen fejlődés, a nyugat és lassan már Románia is előttünk jár. Inkább megakadt a fejlődés a tolvajok elszaporodtával. 2010 előtt tizedennyi politikustolvaj volt. Ezek mind csak elvesznek a közösből és semmit nem tesznek hozzá. A multik legalább önrészt is finanszíroznak, és jelentős munkát adnak tömegeknek. A sok kicsi fidesztolvaj sokkal károsabb az országnak, mint a pár multi. Egymást túllicitálva lopják a kis kapzsi tetvek a nemzeti vagyont.
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.23 19:42:20
@maxval balcán bircaman: Nem lopta el, azt piaci áron megvette. Bárki megvehette, miért nem licitáltál rá az adott gyárra, amit most fikázol, most a tied lehetne. Egy lepusztult, veszteségesen termelő gyárnak annyi volt az értéke, amennyiért megvették.
Három nappal ezelőtt ismertettük a Gallup azon nemzetközi közvéleménykutatását, amelyben egy, látszólag roppant egyszerű, mégis elképesztően összetett (és komoly indulatokat kiváltó) kérdésre kérték 64 ország teljes lakosságát reprezentáló, 62 ezer főből álló minta válaszát: ha az ön országa…..
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.19 08:36:38
@GIeccsertetű: Az egyszerű embernek teljesen mindegy milyen tulajdonos alatt van munkája. Azt választja, aki többet fizet. Hivhatják azt mié szarosnak vagy jürgen warumscheissernek. Itt a nemzetiség nem számít. És ez a jövő, nem a hazafias érzelmek fasiszta fideszpolitikusok általi manipulálása.
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.19 08:47:53
@Zabalint: Ha van vagyonod. Ezért csak olyan vagyont érdemes tartani, amit nem vehetnek el. Ilyen például a tudás és az egészség. Ha van tudásod és egészséged, mindig van pénzed, nem kell ingatlanban tartanod vagy anyagi javakban, mert tudsz dolgozni, amivel vagyonokat kereshetsz. Ha nincs szükség a tudásodra elmész vagont rakodni(ha erős vagy vígan és dalolva akár sziklát is törhetsz), vagy fordítva. A munka éltet és boldoggá tesz. No nem poltikus fidesztolvajoknak, mert azoknak egy rozsdás vasszöget sem tennék keresztbe.
A Sargentini jelentést ünnepelni jó, de ez nem győzelem, főleg nem az ellenzék győzelme. A Jelentés annyi amennyi: hivatalos dokumentum arról, hogy az Európai Parlament, az európai emberek nép képviseleti szerve szerint Orbán Viktor sikeresen bontotta le a jogállamot, sikeresen építette ki az…..
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.14 23:43:56
@maxval balcán bircaman: Folyamatosan magatok ellen harcoltok parasztok. Az EU ugyanis magába foglalja Magyarországot is. Aki az EU ellen harcol, az Magyarország ellen is harcol. A folyamatos harc nem vezet sehova, a béke, nyugalom erősít egy népet, a harc pedig elgyengíti. Mint az emberi szervezetet is csak és kizárólag a pihenés erősíti, nem pedig a harc. Úgy csináltok köcsögök, mintha az EU most a mellényzsebéből húzta volna ki a magyar kártyát és találomra elkezdte volna szívatni. Pedig dehogy. A mostani szavazásnak 8 éves orbánci dúlás volt az előzménye, a mostani szavazás létre se jött volna, hogy ha orbán nem húzta volna ki a gyufát. Folyamatosan mindenkivel a konfrontációt keresi ez a féreg, de addig jár a korsó a kútra, ameddig el nem törik. Hitler ugyanezt csinálta, sikertelenül. Csinálja csak, húzogassa az alvó oroszlán bajszát, előbb utóbb majdcsak lecsapják mint egy bolhát.
Akik most azt hiszik, hogy Orbán Viktor rossz lóra tett, és mivel csúnyán megégette magát, majd visszavesz, azoknak elmondok valamit. A hagyományos pártstruktúrákat az utóbbi években komoly kihívás érte. A kihívás mibenléte Európában elsősorban az egyre intenzívebbé váló migráció kezelésének…..
V. Orbán pápa reinkarnációja 2018.09.14 19:05:39
@Kánikula: A nyugat fényévekre előrébb jár a keleti pöcegödröktől demokrácia terén. Szerintem az orbánc klán nem is érti mi az hogy demokrácia. Ennyire silány az agya.