Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vwman

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kár-park Drága tolatás 2009.04.10 15:31:00
Ha az ember siet és kapkod, könnyen megesik a baj: az Audi Q7 vezetője egy ajtócsukásnyi időt szeretett volna megspórolni a tolatásnál. Most pár napig szervizben pihen az autó. Pedig becsukott ajtóval tolatni még könnyebb is: ott a tükör, amiben látja az ember az esetleges…..
vwman 2009.04.11 18:51:50
@Hose:

ez egy megállapítás volt,ha nem tetszik ne olvasd el


épp a minap láttam kereszteződésbe az S320-as merci kanyarodott volna jobbra,vele szembe a 206-os peugeot-os nagyon sietett,balra egy indexelés és bevágott elé,szart rá,hogy a mercisnek van elsőbbsége

  Mi férfiak a nagy dudákra gerjedünk. Állítólag tudat alatt bennünk van, hogy a csöcsös csajok jobban szoptatják majd az ivadékainkat, így hatékonyabban örökítjük a génjeinket. Vélemények az azonos című publikációnkról...
vwman 2009.04.02 13:10:21
@KUKIJANI:

de lehet így is járni..
ezek se 50-el mentek szerintem

ezt érdemes megnézni motoros baleset az alsó rakparton

blue-devil.uw.hu/baleset/motoros.pdf

blue-devil.uw.hu/baleset/baleset.html

vwman 2009.04.02 22:21:34
@waffen55:

jól érzem hogy erősen jobbos beállítottságú vagy?
Belsőség Az Opel is ember 2009.03.26 09:45:00
Hitelért kuncsorog? Fizetésképtelen? Lemondja a takarítónőt, a bébiszittert, maga szögeli vissza a leszakadt ereszcsatornát, otthon cseréli autójában az olajat? Sokan csináljuk ezt mostanában, és mivel már érezzük a válságot, bocsánatos bűnnek számítanak a fenti dolgok.De mi…..
vwman 2009.03.29 00:53:08
@gin74tonic:

az lenne a durva ha valaki megcsinálná, otthon iskolai büfé
ezen jót röhögtem
vwman 2009.03.29 21:29:49
@PUG 607:

fut az ebéd nálad?mit árulsz?élő patkány burgert,azért olyan soványka a forgalmad :D


@Szabi01:
amihez nem értesz ahhoz ne szólj hozzá szerintem,nekem 7számjegyű a nyereségem egy hónapba,nyereség és bevétel közt van különbség
vwman 2009.03.30 09:34:59
@Szabi01:

félreírtam akkor,nem izgat hogy mit hiszel,de ha akarod kőrbe vezetlek egyszer.
  Egyre több az olyan használtautó-hirdetés, ahol a hiteles kocsi „ingyen”, hitelátvállalással elvihető, mert a tulajdonos nem tudja fizetni az égbe szökő törlesztőrészleteket. De ki a felelős ezért? Vélemények az azonos című írásunkról...
vwman 2009.03.26 19:18:54
@morcosboci:

valahogy mégis értelm4esebb dolgokat csinált mint orbán
Gyurcsány már jóval az elött milliárdos volt,mint ahogy a politikába került volna
ezzel szembe orbán egyetem után került a politikába és az apjának a semmiből lett a bányája tuti sokat spórolt rá
vwman 2009.03.27 19:57:03
@uszilard:

nem fizet senki semmit nekem
lehet hogy neked orbán bácsi állja a kiadásaidat azért hirdeted az igét
de eddig a meséken kívül mást nem hallottam tőled,ugyanazt csinálod mint a fityesz nagyban blablablalabla
vwman 2009.03.29 00:30:02
@uszilard:

orbán bácsi meg kapar a hatalomért szokás szerint,csak hogy nem lesz belőle semmi

@morcosboci:

nagyon ügyes vagy,kész szerencse hogy te az agyilag szegények táborát gyarapítod,és bekajálod orbán papa meséit,meg mondókáit,a monnyon le mondókán kívül tud mást is szerencsétlen kívül belül sötét példaképed?
  Németh Gábor a Mercedesnél, Wittinger Csaba a Renault-nál, Stunya János a Pininfarinánál, Varga Tamás pedig a Volkswagennél, konkrétan a Bugatti részlegen dolgozik. Vélemények az azonos című írásunkról...
  A sok genfi újdonság között szinte elveszett az elmúlt hét legfontosabb híre: már a Toyota is kormányzati segélyért kuncsorog. Vélemények az azonos című cikkünkről...
vwman 2009.03.13 19:03:32
@Speedman:

abból amit először írtál abból nem derült ki pontosan mire gondolsz,és nem vagyok sajnos gondolatolvasó öreg.
itt az a gond hogy minden 10.ember fizet adót mert ugye a magyar nem szeret fizetni,de minden jót elvár legyen zsír új autópálya meg ingyé orvos meg ami lehet de amikor fizetni kell akkor az már nem jó
És ha a kormány nem adja meg azokat a dolgokat amiket írtál,akkor most tuti azért pampognál öreg.
autópálya építésről meg annyit,hogy amíg 20alvállalkozón és 10 felvállalkozón keresztül megy az autópálya építés addig nem lesz olcsóbb.
vwman 2009.03.13 19:07:45
@papa33:

te mit szeretnél?1millás új áron max 2liter benzint fogyasztó minimum s-merci nagyságú autót?akkor támogatnád az autógyárakat?
vwman 2009.03.13 20:42:16
@Speedman:

nincs ilyen gondom,25évesen van egy nagyon szép házam.
jaj ez az elhitette a kormány dolog olyan gyerekes könnyebb mást okolni,aki annyira hülye hogy minimálbérrel veszi 2évente az új autót az megérdemli hogy megszívja,és mikor a sok hülye marha felvette a svájci frank alapú hitelt,tudták mit vállalnak ha tovább erősödött volna a forint akkor most vernék a mellüket hogy milyen jól döntöttek,de beszívták a dolgot.

Munkánk szerves részét képezi az egyes márkák és márkakereskedők honlapjainak túrása. Valahogy így akadt rá Winkler a Chevrolet hazai oldalán a kis eldugott Design Centre-linkre. Kitűnő találat volt, felettébb érdekes betekintést ad a leendő formákról, finoman előrevetíti…..
vwman 2009.03.04 15:52:33
@Kopi3.14:

jaj ez a nevében van dolog annyira szánalmas,ezzel csak a tudatlan emberek jönnek,akik nincsenek tisztában a vw történetével.Az audi is a 70-es években nem volt prémium meg presztizsautó ezek a dolgok idővel alakultak ki.
a toyota is pl 70-es 80as évekbe köpködtek rá az európaiak,meg az amerikaik most meg azért elég felkapott márka,vagy essen szó a lexusról 10éve még azt se tudták európában a lexusról,hogy mi fán terem,csak az amerikaiak tudtak róla.
vwman 2009.03.04 16:39:25
@Lowtyo:

ez a te véleményed (ami nem nagyon érdekel)
de másoké nem ez.
Hogy hol a válság vége, még nem tudjuk. Sokkal szomorúbb, hogy ez itt még csak az eleje, és már ez is épp elég gáz. Pörög az elbocsátás-számláló, és akit elbocsátottak, többé nem fizet adót, ellenben munkanélküli segélyt kap, de kevesebbet vásárol, kevesebb…..
Szerda délután küldte át TéZé az alábbi videót. A tárgyban mindössze ennyi állt: Erősen kéne. Hyundai. Először azt hittem, csak kissé megnyomta agyát a sok hibridautó és a céókettő, de miután megnéztem a videót, én is csak egy halk vazze-t nyögtem ki magamból. Uff, a…..
vwman 2009.02.08 21:45:24
www.youtube.com/watch?v=qFQTAeKNHsA

ezt a belteret nézzétek meg ilyet kiaba meg hunyadiba nem látni
Ősz óta pang az autópiac, a használtautókat is egyre nehezebb eladni. Péter is hiába kínálgatta kétajtós, 1981-es Oldsmobile Cutlass kupéját, fél éven át nem jelentkezett komoly vevő. Januárban elhatározta, hogy tombolán értékesíti az autót. – Internetes hirdetésben…..
Belsőség Amikor nem adja ki 2009.01.14 18:19:00
A folyamatos technikai és minőségi fejlődés jegyében immáron kitűnő és elsőrangú felszereléssel rendelkezik szerkesztőségünk. Nagy hatótávolságú és ultraérzékeny telefonlehallgató-állomásunk a minap egy rendkívül érdekes beszélgetést fogott el a svájci Monthey-ből.-…..
- Revier? …- Autobahn!- Tempo?- Mörderisch!Mindig, de mindig hangosan kell felolvasnom, hogy elnyomjam a szinkront („körzetük az autópálya, tempójuk halálos”), és hangosan röhögjek, még ha épp egyedül vagyok is. Tempo: möredrisch, muhahahaha! Mörderisch, ezt nem…..
Átültem a vadiúj Vectrából a kilométer-számláló szerint agyonhasznált másikba. És a hirtelen szürkeség felett érzett depresszión túljutva voltaképpen nem éreztem semmi különbséget. Ezt adnák harmadannyiért? Vélemények az azonos című cikkünkről...
Szóval az Insignia az. De most miért? Tényleg? Akkor már miért nem a Skoda Superb? Abban legalább van egy jópofa ötlet, az a külön is - egyben is nyíló ötödik ajtó. Ha én lennék a világ autós újságírói, a második generációs Prius óta nem osztottam volna díjat. Az az autó…..
Belsőség Benik és a Tesco 2008.11.15 07:20:00
  Van ez a nyomtatott újságunk közösen az Expresszel, ha jól látom, még akad itt-ott az újságosstandokon, lapozzanak bele. Főleg használtautókról szól, de lehet benne mindenféle más, érdekes cikkre is akadni. Például az autóvásárlós-átverős írás, amiben most az…..
Belsőség Nem jönnek… 2008.10.26 00:01:00
  Kimutatták, hogy a 20 éven aluli vezetők okozzák a balesetek 10%-át és a 24 éven aluliak a 25%-át. A jogszabály előkészítést megelőző egyeztetések során egyetértés volt, hogy túl fiatalon lehet Magyarországon vezetői engedélyhez jutni. Vélemények az azonos című…..
Aszongya az újság: Veszprémben nyár elején felszereltek egy kamerát egy kereszteződésbe, ami azt lesi, hogy ki hajt át a piroson jobbra kis ívben. Szeptember elejéig 1513 autósnak postázták a százezer forintos csekket a zéró tolerancia jegyében. A veszprémiek ezt nagyon…..
Budakeszin (is) nemrégiben iszonyatos vihar volt. Bár nem tartozik a Kár-park elsődleges profiljába, de a közelmúltban megtudtam, hogy mi a baj a mostani időjárással. Nem az a nagy gond, hogy több eső esne egy évben: a mennyiség évtizedek óta változatlan. Egy valami változott,…..
Belsőség Vágyni a tökéletlent 2008.07.28 06:10:00
Aki nem látja gyönyörűnek, forduljon orvoshoz. Ilyen osztatlan sikert eddig kevés tesztautó aratott: BMW-sek, hondások, opelesek, egy emberként lelkesedtek a gyönyörű formaterv és a végtelenül sportos, elegáns belsőtér láttán. Nekem is azonnal megtetszett. Aztán…..