Regisztráció Blogot indítok
Adatok
afarmaholnemélünk

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Hús hús, hús! Egyél húst! A zöldségektől leszel olyan mélabús..." Az vagy, amit megeszel, szól a mondás, napjainkban azonban egyre nehezebb eligazodni a táplálkozási irányzatok között. Miközben mindenki ezer évig akar élni - én örökké - egyre nehezebb eldönteni, hogy a táplálkozás mennyiben…..
afarmaholnemélünk 2018.09.13 20:07:44
@midnightcoder2: 1) "az fáradjon ki a rétre vagy az erdőbe, és próbáljon meg növényevésből megélni." Eszerint te is kifáradhatnál a rétre, és levadászhatnál valamit, hogy aztán megegyed a nyers húst. Sok sikert, biztos élvezetes és egészséges lesz! 2) " a növénynemesítés, a mezőgazdaság, és a magas színvonalú élelmiszerfeldolgozási technológia eredménye" pontosan ez a helyzet, ilyen a 21. század, szóval épp hogy nincs kifogás.
3) Felesleges azzal érvelni, hogy a vegetáriánus/vegán étrend egészségtelen, mert ezer meg egy kutatás bebizonyította, hogy nem az. Ha megfelelő körültekintés nélkül étkezel, az egészségtelen, bármilyen diétát kövess is. Viszont az is tény, hogy fennntarthatatlan az a mértékű húsevés, ami a jelen helyzetben van (és ez még csak növekedni fog előreláthatólag). Az meg már csak empátia, ízlés kérdése, hogy mennyire sajnálod az állatokat.