Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HSS BBQ

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húsimádók előnyben! :) Ezúton is szeretném felhívni a figyelmet a marha ezen részének mellőzött és nem a megfelelő módon történő felhasználására. Ugyanis legtöbben inkább csak leveshús alapnak használják, miközben egy minőségi darab a sültek királyává is teheti a ROSTÉLYOST!   Egy igazi…..
HSS BBQ 2020.02.26 21:10:21
@Heni süt neked: Reméltem hogy nem veszed céltalan kioktatásnak. Fáradtan nem figyelek néha milyen stílusban írok. :) Ne viccelj, szeretem ha valaki nem egy kaptafára csinál mindent és amit te képviselsz az kifejezetten színes, minden tekintetben. Sokszor szükség van rá, mi pl van hogy huzamosabb ideig csak ugyanazokat a dolgokat csináljuk gyakorlás céljából, ettől viszont nagyon be tud szűkülni az ember látóköre. Viszont elég körülnéznem nálad és egyből kísérletező kedvem lesz. :D
Feleségem befutott 4 darab biztatóan márványos külsejű marhával. Az egyik nem volt annyira márványos, azt magának vette :) Az Angus marha nekem eddig sikeres volt - tényleg szaftos lesz, de a "top round" vágás valahogy nekem nem asszociál steakre, hisz ez végül is marha comb, ami a rágósabb húsok…..