Adatok
HSS BBQ
0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Már az elején érdemes megjegyezni, hogy ez bizony sajt, csak épp vegán. Így különböztethető meg a nem vegán és vegán sajt. Ennyire egyszerű, mint a faék...
HSS BBQ
2020.05.03 07:38:34
Röviden azért mert sokaknak igenis nehezére esik a megszokott "nem vegán" dolgokat elengednie, ezért kell kapaszkodó. Így vagyunk a vegán kolbásszal-tejjel-sajttal-burgerrel, miegymás. Még az első mesterszakácsot forgattuk anno amikor Csaba kifakadt Bíró Lajosra, hogy nem, a vegán konyha nem a "húsos dolgok" majmolásából áll és tudott mutatni teljesen egyedi, eredeti dolgokat csuklóból. Erre lenne itt szükség. Ezt a receptet meg (köszönet érte) csak azért is kipróbálom, ha tofut füstölhetek akkor csicseri sajtot is. Kíváncsi leszek! ;)
világevő
Nem csak akkor vagy jó ember, ha otthon vadkovászból sütöd a tökéletes kenyeret
2020.04.26 10:39:17
Folyamatosan nő a bizonytalanság két pánikbevásárlás között miközben egyre magasabb hőfokon fertőtleníted az egész családot: nem rettentő kínos ez, hogy mi még mindig nem sütünk tökéletes belezetű kenyeret, de még csak be se kukkantottunk a gluténablakon?
Fotó: Pancho Cardenas..
Húsimádók előnyben! :)
Ezúton is szeretném felhívni a figyelmet a marha ezen részének mellőzött és nem a megfelelő módon történő felhasználására. Ugyanis legtöbben inkább csak leveshús alapnak használják, miközben egy minőségi darab a sültek királyává is teheti a ROSTÉLYOST!
Egy igazi…..
HSS BBQ
2020.02.26 21:10:21
@Heni süt neked: Reméltem hogy nem veszed céltalan kioktatásnak. Fáradtan nem figyelek néha milyen stílusban írok. :) Ne viccelj, szeretem ha valaki nem egy kaptafára csinál mindent és amit te képviselsz az kifejezetten színes, minden tekintetben. Sokszor szükség van rá, mi pl van hogy huzamosabb ideig csak ugyanazokat a dolgokat csináljuk gyakorlás céljából, ettől viszont nagyon be tud szűkülni az ember látóköre. Viszont elég körülnéznem nálad és egyből kísérletező kedvem lesz. :D
Feleségem befutott 4 darab biztatóan márványos külsejű marhával. Az egyik nem volt annyira márványos, azt magának vette :)
Az Angus marha nekem eddig sikeres volt - tényleg szaftos lesz, de a "top round" vágás valahogy nekem nem asszociál steakre, hisz ez végül is marha comb, ami a rágósabb húsok…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz