Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrfallosz

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a díjátadón számos díjazott és nem díjazott is megjelent. A győztesek egy része díjat és minden győztes egy saját péniszszoborkészítő szettet is kap. A szettről a www.mrbiggy.hu oldalon bővebb infót is találtok, s akár magatok is elkészíthetitek a saját verziótokat. A közönségszavazás győztesei…..
Ekészültek a díjak is a Mr Fallosz Hungary győzteseinek is. A szobrokat a Mr Biggy péniszszobor szettel készítették. Hasonló szobrot bárki készíthet magának is. A győztesek egy saját szoborkészít őszettet is kapnak. A szettről a www.mrbiggy.hu oldalon bővebb infót is találtok, s akár magatok is…..
Elindult a szavazás! (Lezártuk 2018.10.05 21:00)..
Mit nyerhetnek a bátor nevezők, a Mr Fallosz Hungary győztesei? A Mr Fallosz Hungary versenyhez illeszkedően olyan díj kerül kisorsolásra, ami a falloszukra is büszke tulajdonosok örömére és büszkségére szolgálhat, mert nyereményük a büszkségük megörökítésére szolgál. A Mr Biggy felajánlásából a…..
Pénisz szépségversenyt hirdettünk, amire várjuk a nevezéseket. A jelentkezőktől a maga teljességében álló állapotban várunk képeket, legalább 2-3 szögből érdemes fotózni, majd a lehető legjobb felbontású képeket várjuk. VÉKONY, VASTAG, HOSSZÚ, RÖVID, GÖRBE!! Mindegyiket szereti valaki... Szóval ne…..
mrfallosz 2018.09.12 14:10:45
Meghirdettük az első amatőr pénisz szépségversenyt, ami nem egy oldalhaz vagy céghez kötődve kerül megrendezésre, hanem civil kezdeményezésként. Így a csapatba várjuk férfiak és nők jelentkezését egyaránt. Olyanok jelentkezését várjuk főleg, akik a sajtó előtt is vállalják, hogy benne vannak a…..