Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kakula Zé

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a címmel elég jól sikerült Orbán Viktor eheti beszédeit összetömöríteni. Biztos megegyeztek Matolcsyval, hogy amíg "Tündérmese" Gyuri nyaral, addig Orbán helyette is nyomja a hülyeséget, gondolom majd fordítva is így lesz. (Eddig tökéletesen teljesítette a feladatot…..
- Szia, itt vagyok a címen, de itt nincs semmilyen székház!- Ott kell lennie!- De nincs! Hogy kell írni azt, hogy elempé? Kis „e" vagy nagy „E"?- „L", kedvesem, „L", mint lófasz.- Ja, LMP? Az van..., valami iroda.- Az lesz az! Mondjad el szépen, amit kell, de most nem a megvédjük,…..
A karikatúrát Léphaft Páltól, az egyik legnagyobb vajdasági (és egyetemes)magyar karikaturistától "loptuk". Reméljük, megbocsát nonprofit blogunknak.A lista is karikatúraszerű: kissé eltúlzott, néhányunkra igaz, másokra meg nem. Bálint Csaba szerzőtársunk közel négy évvel…..
Pontosabban az MR2 hallgatói szerint, az elmúlt 10 évből. Szóval tegnap délután az MR2 rádió egymás után leadta a szavazatok szerint összeállt listát, mely igen erős magyar hegemóniát mutat. Már nem találom az alaplistát, de kb. 1000 dalból lehetett választani, ráadásul egy…..
Lázár mondá: "Én soha nem szégyeltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyelni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér,…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Minden együttérzésünk Sz.M.-é, de egész egyszerűen képtelenek vagyunk elfojtani a gonosz mosolygást, ha egy fanatikus Apple-hívőt kiborítanak. Nem az Apple termékei, hanem vallásos rajongói hozzák persze ki belőlünk a vásott homárlárvát. No meg az a vehemencia, amivel fel…..
Hitelkárosultak blogja A hetedik 2010.09.12 08:42:00
Olvasónknak már hat különböző problémás hitele van, ennek ellenére egy újabb hitelben látja a megoldást.2007-ben vásároltuk ingatlanunkat melyre előbb vásárlási, majd 2008-ban szabad felhasználású jelzálog alapú hitelt vettünk fel. A két hitel törlesztő részlete akkor…..
Kakula Zé 2010.09.12 13:45:26
@wmiki:
Az lehet. De, hogy a magyarokból röpke 20 év alatt sikerült kiölni a takarékoskodás és spórolás fogalmait, az is biztos.
Alapfokú közgazdasági tudás nélkül, pénzügyi analfabéták tömege vett fel hiteleket hülyeségekre(plazma tv, nyaralás , mobiltelefon, új autó stb). Nagyapám mindig azt mondta, hogy addig nyújtózkodj...
És még valami. Az árvízkárosultak közül azoknak is ugyanakkora házat építenek akiknek nem volt biztosításuk, mint akik gondoskodtak magukról. Ha most a devizahitelesek helyett a többiek szívnak, akkor végleg megéri a jóságos állambácsira várni, hogy majd mindent szépen megold helyettünk.
Kádár népe=Orbán népe 2010
Ez az email landolt egyik barátomnál:   CSAK KEDD ÉJFÉLIG! Valami, amin tudsz gondolkodni kedd estig. Arról szól, hogy ha jövő héten okosan döntesz, és érdekel a változás, akkor nagyon-nagyon jól járhatsz. Az ajánlatom a következő: Két programom indul hamarosan: 1. JEDI…..
Varánusz I. Orbán Szaleforeléner 2010.07.06 08:00:00
Új gegmen játszik a maszopos csapatban. A sótlanságba beletunyuló szocik tegnap adták először jelét annak, hogy élnek. Nem tudom ki az új arc, de színt és vidámságot hozott az egysíkú parlamentbe. A Hogy Fricskázzuk Orrba Orbán Viktort Mozgalom szellemi atyja olyat tett, amit…..
és sok vizet takarítasz meg. Íme: ..
A Parlament mai döntése értelmében ezek után az önkormányzatok kinevezhetnek alpolgármestereket csak úgy is, olyan emberek közül is válogatva, akik nem tagjai a testületnek. Szóval akiket nem választott meg senki. És ez így van jól.Már tudniillik mert az emberek buták. És a…..
Kakula Zé 2010.06.29 08:55:07
@Rob67:
Kövér szerint mindenkinek a másik kommunistája büdös.
A Fidesznek Pozsgay, Szűrös, Bihari, Schmitt nem büdös.
Kíváncsian várhattuk, mit fog lépni az ellenzék a mai parlamenti ülésen, miután a kormány először adott hatalmas támadási felületet maga ellen. Az utóbbi évek legérdekesebb napirend előtti köre ment le nemrég.Pedig elég rosszul kezdődött a dolog, Scheiring Gábor…..
Kakula Zé 2010.06.07 17:05:50
@belekotty:
Szólásszabadság van. Ennyi mindenkinek jár, alanyi joga hülyének lenni.
De legalább vállalja!
Három napja csak az megy a fórumokon, hogy milyen szarházi a Fidesz.
De könyörgöm ki szavazta őket oda???
Ilyenkor mindenkinek szelektív lesz a memóriája.
Kakula Zé 2010.06.07 17:07:36
@papas: Igazad van.
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
  Be kell vallanunk, a kétharmad kérdése minket nem izgatott fel túlságosan, s ahogy elnézzük, az érintett képviselőket kivéve másokat sem. Vigyázó szemünket ma este a VII. kerületre vetjük, ahol az idei választás - legalábbis fénykép alapján - legcsinosabb női…..
Kakula Zé 2010.04.25 20:08:00
Az SZDSZ 1998-as és az LMP 2010-es eredményeit nézve komoly átfedést találunk. Az LMP-sek nagyon hasonlítanak az egykori SZDSZ-szavazókra. (Kép: vokscentrum.hu) Lendvai Ildikó hétfőn azt bizonygatta, a Fidesz kétharmadát csak az LMP-vel együtt lehet megakadályozni. Lendvai…..
Kakula Zé 2010.04.13 11:49:48
@frompearly:
Korlátolt vagy...Sajnos
Kakula Zé 2010.04.13 11:55:35
@frompearly:
Mutass olyan statisztikát miszerint ma 380.ezer külföldi befektető van. És ezek az Szdsz helyett az Lmp-re szavaztak.
Kakula Zé 2010.04.13 12:09:23
@frompearly:
Olyanról még nem hallottál ,hogy valaki az utolsó két választáson nem volt szavazni és most elment?
Tegnap este az elhúzódó eredményhirdetés közben az ujhegy.hu szerkesztőjével nyakunkban vettük Kőbányát és felkerestük a kerületi pártok székházait. Tervünk szerint minden olyan párthoz bekukkantottunk volna, akik állítottak egyéni jelöltet Kőbányán. Elsőként a JOBBIK…..
  Posta Imre lélekbúvár, a Köztársasági Őrezred volt pszichológusa március 16-i blogbejegyzésével médiatörténeti léptékű hőstettet hajtott végre. A Kuruc-kompatibilis szaftos zsidózásnak ma már az utcai tömegsport hungarista hipp-hipp hurrájaként önmagában aligha…..
Rettenetes hír ez. Mármint hogy azt csiripelik a felpillantó küllők, hogy a Lovasi András Kossuth-díjat kap 15-én. Rettenetes hír ez a magyar gimnazista lányok százezreinek, nemkülönben ugyanennyi későharmincas-koranegyvenes álfiatal férfinak, (például nekem), akik azt hitték,…..
Kakula Zé 2010.03.11 20:23:42
Kakula Zé 2010.03.11 20:38:28
@szes.istvan@freemail.hu:
Valószínűleg a PANKK-os aktivitása és a Bozóki miatt kapja. Ne izgulj jövőre megkapja Bayer Zsótika is.
Igazán érdekes kis válogatást raktunk össze, nagy köszi a beküldőknek is!Leszarom ennyi Röfi RudiPici PocakCsöcsApuci és Anyuci, csodálatos hétvégéje alaposan dokumentálvaRudasFotosop artistaKoszosékJD alias Csordás Levente identitásválságaA legjobb klub..
Kakula Zé 2010.03.05 16:42:18
@akikaztmondjákni:
Valószínúleg a kémia tanszéken vannak csak ismerősei Adikának.
Egyébként nézzétek meg azt a képét amit a tükör előtt csinált, gusztustalan.
Hogyan tegyünk tönkre egy hétvégi családi estét?Politikával!Nem vagyok egy pártnak sem tagja, bár már többen kerestek. Jobbnak láttam távol tartani magam a dologtól. Megvan a magam véleménye, személyes csalódásaim, támogatható lépések mindkét oldalon, ahogy elítélhetőkből…..
Sajtótörténeti címlappal rukkolt elő nagy kedvencünk, a Hit Gyülekezetének Hetek című lapja. A pont húsz éves Photoshopot méltón ünneplő grafikán Sólyom elnök látható, amint egy lágerben haldokló zsidó - talán gyerek? - kopasz fejét írja alá egy törvénytervezet helyett.…..
Kakula Zé 2010.03.01 16:59:35
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Az MTV, nem nem a Magyar Televízió, hanem a Music Television elhagyta logójából és a station id-kből a „music television”-feliratot. Vagyis a csatorna ezentúl már nem is Music Televison, hanem csak MTV. Emtíví. A huszonkilenc éve működő és tulajdonképpen a videoklip ,…..
Kakula Zé 2010.02.16 15:36:02
@Stringer:
Én vasárnap délelőtt emlékszem a top 20-ra 11-től.
De a lényeg amit mondtál, a korai 90-es évek fílingje amihez a kódolatlan MTV is hozzátartozott. A Most wanted főcímdala asszem valamelyik Sonic Youth szám betétje volt.
Boldog ifjúság!