Regisztráció Blogot indítok
Adatok
programroli

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Attól még jó ember vagy, hogy hétről-hétre a bulikat várod, van lelked akkor is, ha Van Buuren-mixet üvöltetsz zsebgettóblaszterből a kisföldalattin, és oda szoktál figyelni másokra, ha nem épp Józsefvárost hugyozod utcafronti oldalba kocsmából jövet. Ezért is ajánlok rögtön péntek délutánra…..
Idén az első két punnyadós hétvégének elégnek kellett lennie arra, hogy kiheverd a mindent, az italnagykereknél vége a leltárnak, a klubpromoterek meg már nagyon pörögnek a diszkosszal a kvalifikációs körben, hogy megmutassák, 2020-ban mit jelent majd nagyot dobni. Photo by Sandro Katalina on…..
Balra Dimitri Vegas & Like Mike, Anne-Marie, a Bastille, Jason Derulo, Jonas Blue és John Newman, jobbra Sven Väth, Tale of Us, Adam Beyer és Amelie Len. A tavalyi keszthelyi kiruccanás után a B my Lake visszaköltözött Zamárdiba a Strand mellé, így még a közös placcra tett bejáratoknál is…..
FRISSÍTVE: A hétfő-keddi fotókkal teljes a galéria. Órákig nem jössz le róla! Elkértük a Szigettől a hivatalos fotókat, hátha valamelyiken megtaláljuk magunkat. Hasznos időtöltésnek tűnik, ha végiglapozod a galériát az első 3 nap 5 nap fotóival, pláne ha felbukkan egy-két haver vagy te magad jössz…..
Ma még ütközésig tolhatod a buligömböt, az se gond, ha roggyantabb mint az első napokon, könnyebb lesz leereszteni a végén. Az utolsó napra még egy alapos zuhé is beeshet, öltözz fel rendesen, és itt ugrálj egy utolsót a Soundon esőkabátban és gumicsizmában. Rudimental - 18:30 NagyszínpadRudimental…..
Ahogy az lenni szokott, a Sound csúcsnapján rászabadul a temérdek napijegyes az egész hét végigtolásában utolsó előtti lendületet vevő fiatalokra, és rácsodálkoznak, hogy bírja meg mit keres itt a másik. Tudjad, mit akarsz, mikor ott sodródsz, segítünk! Hernan Cattaneo a Jägermeisternél - 19:00 Az…..
Kérdezősködés helyett elegánsabban érkezel meg a hétvégére, ha előre tudod, mik lesznek Soundon, amik tuti beadják pénteken és szombaton. Fogalmatlan bóklászás pénteken vs. határozott léptekkel megcélzott 20+-os programok. Fashion Show a Glam Beachen Ha már kivetted mára a szabit, ne várj semmire,…..
Ma is lesz pár kuriózumnak számító fellépő, meg persze a headlinerek, akiket nem lehet elégszer végigtombolni. Őket nézted meg szerintünk tegnap, ma pedig ezekre figyelsz majd: Jauz - 18:30 Nagyszínpad Ma Jauz durrantja be a bulit a nagyszínpadon, egy nagyon erősre várható bass house - dubstep -…..
Az idei Soundon lesz jó néhány kuriózumnak számító fellépő is a headlinerek mellett, akik frissek, érdekesek, és nem nagyon jártak még nálunk, vagy ha igen, simán lehet, hogy neked kimaradtak. De most ott leszel Zamárdiban, ők is, úgyhogy nincs akadály, meg kifogás. Őket nézed meg szerintünk az első…..
Péntek   Quimby a WOW kompon, hivatalos before és after Zamárdiban a MOL Nagyon Balaton Teraszon Te Szántódon szállsz fel a kompra, a haverod Tihanyban. A Balaton közepén összekapcsolódnak a hajók, és a Quimby nyom egy fasza koncertet. Persze miért indulnátok két helyről, ha együtt is mehettek,…..
Szombaton a 12 döntős monstre dj-szettjével ér véget a #MusicTogether és a Kajahu közös tehetségkutatója, ahol DJ Sterbinszky és cégesburgerező-helyünk keresi a fiatal tehetségeket, akik kis szerencsével végigturnézhatják a nyarat a mesterrel, és élőben rakhatják a csillt kedvenc érintőképernyős…..
Próbáld ki: kimondod, hogy DJ Sterbinszky, ötből hárman rávágják, hogy Egy nyár a flörtben, Palace, E-Play, Bedrock. Ha a faterod a Momentet vagy a Dance Tuning Discót is vágja, tuti nem unatkozott, amikor annyi volt, mint most te. DJ Sterbinszky 30 éve nyomja a DJ-pultban, klasszikus hauz-bulik…..
DJ Sterbinszkynek öt évet kellett várnia, hogy megnyerje az első jelentős hazai DJ-versenyt, te meg már jövőre rezidens lehetsz a belvárosban, a friss éves DJ Szövetség tagságiddal a zsebedben. Plusz kapsz egy pro pultot, meg egy imponáló fogyasztási keretet, villantani. Nem túl gyakran van ilyesmi…..
A budapesti buliélet szokás szerint szeptember közepe felé tér vissza a csillagos ég alól a diszkógömb-csillárok alá, a legtöbb helyen a mostani hétvégére megszáradt a gipszkarton, megjöttek a karszalagok, és be van kötve az új limiter, szóval minden készen áll arra, hogy megint üvegpohárból idd a…..