Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pajtás

127 bejegyzést írt és 438 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pajtás zombi dartvéder 2016.09.25 20:22:33
robanás után..
Pajtás ftt 2016.09.25 20:17:22
sötétek   tunititánok go..
Don Sziszifusz eddig remek ütemérzékéről volt híres. Állítólag. Na mindegy, ha volt is neki ilyen valaha, azt mára biztosan elvesztette a "feszkózásban". Tegnap szülővárosomban boldogította a népet, onnan kívánt kellemes és bőséges luxusprofitot vajnabandinak és ígért…..
Oláh Lajos még decemberben tette fel írásban a Kérdések Kérdését, hogy miért ilyen drága az Iphone Magyarországon. Az Apple blog még októberben tette közzé, hogy Svájcban 999 svájci frank (237 ezer) egy 64 GB-os 5S, nálunk meg 288 900 forint.A HVG meg arról írt, hogy mivel az…..
Egy nap az amerikai külügyminiszter lázasan robog be az elnök irodájába:- Elnök úr, az oroszok vörösre akarják festeni a Holdat.- Hadd fessék - feleli nyugodtan az elnök.Egy hónap múlva ismét jelentést tesz a külügyminiszter:- Elnök úr, az oroszok elkezdték vörösre festeni a…..
"Ez a győzelem azt bizonyítja, hogy Magyarországon rengeteg sikerorientált sportoló van, akikből remek futballisták lesznek" - nyilatkozta Orbán Viktor a barcelonai diadal után. A miniszterelnök szeretné, ha még nyáron döntene a kormány újabb stadionok építéséről és…..
24 órával a havazás megkezdése után előkerült Pintér Sándor belügyminiszter és kesztyűbábja, a Télügyi Kormánybiztos, Bakondi úr sajtótájékoztatójukon fényezték magukat, majd elköszöntek. Riadót rendeltek el, nincs kihirdetett vészhelyzet.A miniszterelnök Brüsszelben, a…..
Egy kutya, másik eb ... még jó, hogy tényleg véget ért az "elmúltnyolcév".Emlékeztek az előző ciklus emblematikus vagyonnyilatkozati ügyére? Akkor az MSZP-s Boldvai László borzolta egy kicsit a kedélyeket, aki a nettó 250 ezer fizetéséből épített egy szerény, 1050 nm2-es…..
Subba Tizenhét évvel ezelőtt 2013.01.29 22:04:45
Az egy dolog, hogy régen minden jobb volt, de hogy tizenhét évvel ezelőtt ennyivel jobbak voltak a drogok is az elképesztő. Esetleg lehet, hogy vödörrel tolták a kábót? Mit művelnek, és mennyire jó volt a Prodigy? ..
 Bár most a táblagépek a menők, hosszan elemezve saját igényeimet arra jöttem rá, hogy nekem olyasmi nem kell: egy 10 colos tablet túl nagy ahhoz, hogy jegyzetpapír helyett csak úgy behajítsam a biciklistáska aljára, a hétcoloson ugyanolyan kínszenvedés a gépelés mint a…..
Trash Pack Plush Ausztriában már kapható, itthon sajnos csak a második széria, de a legtöbb helyen hiánycikk:/   ..
2013.01.20. Vasárnap. ..
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
A Miniszterelnök úr ezekben a pillanatokban is íróasztala fölé görnyed, hogy míg odakinn az emberek bevásárolnak, kávéznak, gyermeket nevelnek, vagy kéregetnek, ő megtudakolja a véleményünket a világ dolgairól. Nem öncélúan faggat majd minket, hanem hogy a kívánságunknak…..
A KARD Fagy a magyar 2012.12.02 06:21:24
Külföldre menekül a magyar. Az új „nemtandíj”-rendszer miatt egyre kevesebb a felsőoktatásba készülő magyar. A kedvezőtlen hazai gazdasági és politikai környezet és kudarcos népesedéspolitika miatt fogy a magyar. És most már fagy is a magyar. Mert bizony december-január…..
Matolcsy György a Nemzeti Bank büféjében beszélt arról, hogy ki tehet az '56-os forradalom kudarcáról. Történészek szerint ez már korábban sem volt kérdés. Matolcsy egyértelműen a Nemzetközi Valutaalapot tette felelőssé a forradalom bukásáért, hiszen ez olyan világos, mint…..
Subba Főnök 2012.08.23 10:07:04
..
Tisztelt Praxis!   Az én történetem nem olyan vérlázító, mint amilyeneket az önök blogjában szoktam olvasni, mégis kifejezetten dühítő.  Orvoshoz kellett mennem a múlt héten. Kifejezetten ritka az ilyen alkalom, jó, ha évente, kétévente egyszer sor kerül hasonlóra.…..
Valami szörnyű áporodott, állott, és poshadt szaga van mindennek, amit ez a kormány művel. Nem patinás ez az egész, hanem áporodottan múlt század eleji. Muzeális darab leszünk Európában.Azt, hogy ebben az országában komoly bajok vannak a pénzügyi kultúrával - pontosabban annak…..
Nem, cikkünk címe nem hatásvadász. A kormány anti-Tobin adója (erről később) megadóztatná a banki utalásokat, többek között a készpénzfelvételt és a munkabér bankszámlás utalását, de a cégeknek a járulék- és és áfa-utalás után is fizetniük kéne az új adót.  …..
605 nap után lemondott Schmitt Pál köztársasági elnök. Örülünk, hogy a 20 évvel ezelőtti csaló távozik. Örülünk, hogy az elmúlt hónapokat-heteket-napokat-órákat minden idők legnagyobb és legpofátlanabb hazugságcunamijával elárasztó köztársasági elnök távozik. Eme…..
Sok levelet kaptam, illetve kommentben is jeleztétek, hogy fasz vagyok, mer csúnya dolog így írni, továbbá sok helyreigazítási próbálkozás is volt, így most megragadnám az alkalmat, hogy tiszta vizet öntsünk a vodkás üvegbe amit eladhatok jó pénzért.Dohányzom igen, felelősségteljes toleráns, etikus…..
Nos, lezajlottak a 2012. március 15-i ünnepségek, nagygyűlések és tüntetések. Elhangzottak a vezérszónokok beszédei. Beszédet mondott ma Orbán Viktor, és tulajdonképpen valamennyi ellenzéki csoportosulás, amely alternatívát kínálhat ma Magyarországnak. Persze gondolom…..