Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VirágDealer

13 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Avagy: miért galambok, miért virágküldés, miért üdvözlőkártya- és WHO THE FUCK IS Valentin?   A Valentin nap mind közül talán az egyik legmegosztóbb ünnep (vagy nem ünnep). Militáns ellenzői olyan vádakkal illetik, mint... Amerikából ránk szakadt álhagyomány A pogány természetkultusz eretnek…..
Csendes karácsony előtti este itthon, az ember lánya mivel tölti az idejét? Takarítgat, főzőcskézik, dekorál, majd ahogy leszáll az est, tölt magának egy karácsonyi filmet (a túlélésre méltók végigolvasnak pár kritikát és célzottan keresnek), a hozzám hasonló félhülyék lejátsszák az elsőt, amit a…..
Uraim, praktikus poszt következik. Összegyűjtöttük nektek, hogy mit kell ahhoz ajándékozni az éppen aktuális barátnőnek, hogy a szilvesztert már biztosan ne töltsétek együtt. Az ünnepek alatt kiadni valaki útját- kegyetlenség. De meglepni valamivel, amitől hanyatt-homlok elmenekül-profizmus. 3+2…..
VirágDealer Karácsonyi MUST HAVE 2018.12.14 19:48:56
Közeleg az ünnep, de ki sem látszol a munkából, nincs időd/ kedved vásárolni, és úgy érzed, hogy idén a karácsonyi hangulat elkerül? Adunk pár tippet, hogy a Te lelkedet is bearanyozza az ünnepien telt barokk angyalkák harsonajátéka, és a szívedet bevilágítsa Rudolf akut hideg-allergiától vörösen…..
Hol a giccs alsó határa? Mi az, ami még pont szép, és mi az, ami már gáz? Mi az, ami ünnepi, és mi az, ami csicsás? Mi nyalja az ízléstelenség határát, mi fér még pont bele, mi csúszik át, mi ciki, (mi cuki- bocs, muszáj volt), mitől lábad könnybe a szemed, és mi az, ami már konkrétan csípi?…..
VirágDealer 2018.12.09 18:38:17
@Anne1526: Mit szeretnél, miről szóljon a következő bejegyzés?
VirágDealer 2018.12.10 18:14:11
@Jakab.gipsz: Kedves Jakab! A bejegyzéssel nem állt szándékomban bárkit is megsérteni. Elnézést kérek, ha akaratomon kívül megbántottalak!
VirágDealer 2018.12.13 08:28:06
@Anne1526: Kedves Anne! Nagyon örülök, hogy tetszett a kövekből készült koszorú:))
Az adventi koszorú definíciója meglehetősen egyszerű: négy gyertya van benne, és nem gyorsul 3 másodperc alatt 100-ra. De miért is akarom én definiálni az adventi koszorút? A válasz egyszerű: azért, hogy lássátok, milyen sokféle lehet!  Mindannyiunknak más az ízlése, más színek- és más formák…..
De tényleg. A grincsfa két táborra osztja az embereket, illetve inkább két olyan halmazra, amelyeknek ebben a dimenzióban nincs metszete. Az egyik oldalon azok állnak, akik majd’ megvesznek a manósipka-formát idéző stilizált fenyőcukiságért, míg a másik tábor vérrel és verítékkel küzd ellene. A…..
Kedveled a növényeket, de azok közé a túlgondoskodók közé tartozol, akik önkéntelenül is addig öntözik a virágaikat, mígnem azok elpusztulnak? A pokolhoz vezető út is jó szándékkal van kikövezve —tarja a méltán híres mondás, és ez a növénytartás területén sincs másként. Tudjuk, hogy a buzgóság és a…..
VirágDealer A töklápás mítosza 2018.10.19 15:12:47
Kevesen tudják, de a töklámpás legendája eredetileg Írországhoz köthető. A mendemonda szerint volt ugyanis egy Jack O'Lantern nevű részeges kovácsmester, aki nem élt épp példás életet. Egy borongós téli napon pedig meglátogatta őt az ördög... Az ördög meglehetősen lényegre törő stílusban közölte…..
Gyűjtöttünk Neked párat, amit egyszerűen imádni fogsz! Ha érzel magadban elegendő kreativitást, akkor ugorj be egy hobby boltba, és vásárolj pár cuccot, amivel kedvedre dekorálhatsz. Személyesebb, kedvesebb, egyedibb lesz a végeredmény, ha hobby bolt helyett körülnézel otthon a fiókokban, és saját…..
VirágDealer FÉRFIAKNAK VIRÁGOT? 2018.09.19 13:49:21
Ez most komoly? De hogyan, miért, kinek és milyen alkalomra? Mit fog hozzá szólni? Nem érti majd félre? Egyáltalán; fogja gondozni, locsolgatni, ápolni? Ne csináljátok már, férfiaknak nem ajándékozhatunk virágot...! De igen.   Persze nem állítjuk, hogy ez a gesztus megszokott, vagy épp…..
VirágDealer Ezeket ültesd ősszel 2018.09.15 11:53:17
Bár a nyárnak vége, azért nem feltétlenül kell magunkra zárnunk a lakás ajtaját, és bárgyú sorozatokkal múlatni a hétvégi délutánokat. Akik a forró hónapokban élvezték a kertészkedést, azok számára van egy jó hírünk: az ősz beköszöntével is folytathatják az ültetést! Íme az az 5 kedves, bájos…..
Ősszel a természet varázslatos színekben pompázik; az egyre száradó levelek csodálatos színorgiával vonják magunkra a figyelmünket. Jó érzés nézelődni az erdőben, a tisztáson, a hegyekben. Kellemes sétákat tehetünk a szabadban, és miközben végre nem olvad ránk a forrónaci, és nem folyik a szánkba az…..