Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maresi

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor a „Reakciós Hadiállam” ideológiájának képviselője volt a világpolitikában. A „Reakciós Hadiállam” szemben áll a világias modernitással és a kapitalizmussal; eszményképe a hierarchikus kollektivista társadalom, amelyben mindenki „jó katona módjára” fegyelmezetten szolgálja a magát…..
Maresi 2022.03.30 14:08:31
@rovid: A múltkoriban kiröhögtek, amikor azt írtam, hogy ha nyer is most Orbán, köztes időben le fog mondani, mert már nem bírja a saját szagát sem. (Képletesen mondva.) Most más is megerősített ebben.
A bevezetés előtt kaptuk meg kóstolásra a Cerestől a 2 új egészségtudatos vásárlóknak szánt új terméküket: a vegán veknit és a szénhidrátcsökkentett cipót. A kóstolók most sem kaptak előzetesen semmi infót a termékekről, így alkottak véleményt róluk. Íme!..
Kemény fába vágja a fejszét a magyar kormányzat, amikor a kínai vakcínát igyekszik mentő orvosi termékként felvezetni a magyar közvélemény színe elé.Az alábbiakban nem a kínai vakcína, a Sinopharm covid-oltóanyag minőségét, hatékonyságát vizsgálom – ez az egészségügyi szakemberek dolga -, hanem az…..
       A válasz egyszerű.... azért mert Orbán daddy szereti Lukasenka daddy-t (backa-nak mondják belorusz nyelven, őt tényleg így hívják a minszki nerben). Mert  Orbán daddy mindig olyan akart lenni, mint Lukasenka daddy, kolhozelnök, aki erős, mint egy bivaly, vodkával és traktorral gyógyítja a…..
Maresi 2020.08.14 09:03:22
@Ménkűnagy Bundáskutya:
Döntsétek el végre, hogy Lukasenko vagy Lukasenka! Nagyon zavaró kétféle módon...
A szempilla fonál nevét nem felhasználási módjáról kapta, hanem az alakjáról. Egy vékony szálból több rövidebb rojt szerű fonal áll ki. Úgy néz ki, mint egy műszempilla. Talán minden amigurumis életében eljön az a pont, amikor ki akarja próbálni ezt a fonalat. Hiszen olyan csalogatóan puhának tűnik.…..
Fészbukos üzenőfaláról utoljára február 10-én tűnődtem, akkor 665 ezren követték. Majd jött az a fránya járvány, amely óhatatlanul az érdeklődés tetejére emelte Orbán Viktort. Jelenleg 1017586 követője van, több mint 50 százaléknyival növelte a számukat. Például a kovászos uborkával, amelyet a…..
Nincs unalmasabb, mint értelmezni a miniszterelnök pénteki rádióinterjúit. Mindig találunk benne olyan mozzanatot, amelyet kivesézhetünk, megcsócsálhatunk. S miközben ízekre szedjük, vajon mit is akart mondani országunk első embere, mi rejlik az idézett kijelentése mögött, ellenállhatatlan kényszert…..
Kétség kívül sikeresen védekezett az ország, nálunk jobb anyagi helyzetben lévő országokat is felülmúltunk – mondta a miniszterelnök szokásos péntek reggeli monológjában, amit a közszolgálati rádió rendszerint interjúnak álcáz. A melldöngetés egyáltalán nem idegen Orbán Viktortól, ám ezúttal ez a…..
Az utóbbi években számos világverseny alkalmával láthattunk a sportolókon különféle színű és hosszúságú szalagokat. Vajon mi a szerepük ezeknek a színes tapaszoknak a mozgásban?..
fáymiklós Most örülsz? 2020.03.20 07:29:49
Most örülsz? A rövid válasz az, hogy nem. A hosszabb meg az, hogy nagyon nem. Miközben egyetértek azzal, hogy Eszenyi Enikőnek le kellett mondania, vagy nem szabad meghosszabbítani a szerződését a Vígszínház igazgatójaként. Nem volt a helyén, bár nem irigylem az utódot se, mert ki kell majd…..
Maresi 2020.03.22 10:50:24
@Igazamvanvagyigazamvan?: ".. csak valaki elsimította...aztán megváltozott a felállás, Marton sem a régi már..." Tán azért nem a régi, mert tavaly meghalt?
Nagyot fordult a világ két hét leforgása alatt. Amit akkor sokan médiahisztinek gondoltak, de a megfontoltabb véleményalkotók is egy komoly, de jól kezelhető problémaként beszéltek róla, mára súlyos következményekkel járó, mindenkitől fegyelmezett erőfeszítéseket igénylő válsághelyzetté nőtte ki…..
Maresi 2020.03.16 12:42:51
@HKai: Pont ezt akartam írni, már elő is készültem rá. Nincs többszöri immunitás. Sajnos. Ez nem kanyaró lesz.
Teljesen lehetetlen helyen elbújva, magyar nyelvtudás nélkül, de orosz a javából! Csatlakozz a Világevő Facebook-oldalhoz, ha elsőként szeretnél ilyesmikről értesülni!..
A válásszakértő Fogyi Pék szülői frusztrációktól terhelten elefánt módjára csörtet a marketing szakma porcelánüzletében. Az anyját teherbe ejtő férfi Norbi születésekor elhagyta a nőt és kisfiát, sosem volt rá kíváncsi. Talán nem kilogrammban mérhető az apa tette. A testtömegindex a világon…..
Decemberben is bőven találkozunk még olyanokkal, akiket megszívattak a Black Friday alkalmából és még nem zárult le az ügyük. Ani a hónap elején írt nekünk, aztán frissítette a sztorit, de az igazi megoldást a szakértőinktől kaptuk. 2019 november végén úgy gondoltam, hogy ideje kipróbálni a Black…..
Maresi 2019.12.25 17:59:10
@lobster thermidor: Bocs, ezt nem értem. Mióta hiszti a jogos reklamáció?
  Legutóbb júniusban szörnyülködtünk egy gyanús Adidas webshopból érkezett cipőn (azóta az az oldal szerencsére az enyészeté is lett), de az a Kínában postázott példány - bár nem volt szép, és pláne nem volt Adidas - semmi  az alábbi képeken szereplő darabhoz képest. Igen, a nyitóképen balra a…..
„Én egy egyszerű háziasszony vagyok” – hangzott el az ezerszer idézett mondat Lévai Anikó szájából. Nos, ez a kép továbbra is ezt hivatott alátámasztani: csak semmi piperkőcség! A sokak számára megfelelő strandpapucs egy bokanadrággal tökéletes választás, hiszen mit tehet ő arról, hogy valami…..
Maresi 2019.08.04 14:28:42
@MAXVAL bircaman közíró: Hm. Ez esetben a First Lady vietnami gumipapucsban menjen a huszaros fogadasra? Vagy csak nem jott at a humorod?
Néha az az ember érzése, hogy a nyilvánosságot csakis arra használja az Orbán-kormány, hogy naponta szajkózhassa azokat a mondatokat, melyekről a szóvivőik, minisztereik, megmondó embereik is jól tudják, hogy köszönő viszonyban sincsenek a valósággal. Hatalmas kommunikációs gépezetükbe folyamatosan…..
A Gruevszki-ügy úgy fest, mintha a magyar kormány úgy szeretett volna szívességet tenni Moszkvának, hogy közben az ne veszélyeztesse nyugati kapcsolatait, viszont a Kreml szándékosan kényszerítette volna a részletek kiszivárogtatásával színvallásra a magyar kormányt. Röviden: Orbánt pofára ejtették...
Maresi 2018.11.20 21:06:34
Korunk Adonisza bizonyos hadisír-nyilvántartást vitt a székelyföldi Lövéte polgármesterének, és - ha már ott volt - megkoszorúzta az I. és II. világháborús magyar hősök emlékművét. Az ezt illusztráló képet maga töltötte fel a Facebook-oldalára. Mondjuk mindenki úgy koszorúz, ahogy akar, de azért…..
Maresi 2018.11.13 18:20:09
@Helga Beauty Salon: Ha én lennék a Helga Szépségszalon tulajdonosa, nem állnék le politizálni, akár tulajdonos, akár alkalmazott vagy, kedves Helga. Ezzel a kommenteddel egy jó csomó kuncsaftot elveszíthetsz, akik esetleg 'retek libbantak'. Persze nekem is van jó hírem feléd, nyerhetsz is egy csomó szépülni vágyó nem retket és akkor alakíthattok a szépségszalon mellé egy "nemretek libbantak pártja" nevű közösséget is, amely jobban fial majd, mint a szalon.
FRISS INFORMÁCIÓ: A szerdára tervezett kilakoltatás elmarad! A családnak sikerült soron kívül időpontot kapnia a vagyonkezelő vezérigazgatójától, Olajos Jánostól, aki megígérte, hogy holnap nem lesz kilakoltatás. A szerződés visszaállításáról és a tartozások visszafizetéséről a héten fognak…..
Orbán Viktor valószínűleg jobban tenné, ha elengedné a Sargentini-jelentést, de ő igyekszik belőle belpolitikai ügyet kreálni. Nem veszi észre, hogy minél jobban belemászik ebbe a történetbe, annál inkább elszigetelődik az európai politikai színtéren, azok pedig, akik most a hátát lapogatják, nem…..
Azon a napon költöztünk ki. Sok hónap előkészület után megléptük, kint vagyunk. Igen, mi is. Kérdezték sokan, hogy na de Ti miért? Hiszen nektek itthon is jó - mondták a barátok, ismerősök, kedves családtagok! Igen, valóban megéltünk, utazni is volt pénz, a gyerek is kapott új dolgokat, anyagiak…..
Maresi 2018.08.20 20:31:46
@livibaba: Addig guggoljál.
Egy helyi pizzériát ért kritika nemrég, a poszter szerint rágós volt a feltét, és amikor reklamált, elküldték a retekbe. Na erre persze kiírta Facebookra. Jött is a válasz azonnal: A helyesírástól most tekintsünk el, bár rettentően idegesít, ha valaki ennyire sikertelenül vett részt a…..