Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atomic squirrel

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
atomic squirrel 2020.09.01 01:09:33
@Meridian74: Minden meglátásod igaz és találó
atomic squirrel 2020.09.01 01:11:39
@droid_: Pont az írta h az "intézkedések" következetlenek. És kaotikusak. Kb semmit se akadályoztak meg hosszútávon
atomic squirrel 2020.09.01 01:22:22
@Sir Gombóc: Lehet a Dvitaminnak negatív mellékhatása, biztos. Csak még senki se látta. A hiányáét viszont sokan. És a vitaminok egységét kell megfelelő arányban szedni, mert az egyik nem tud megfelelően hasznosulni a másik nélkül. Valamint a nyomelem pótlás is fontos, a korona esetében főleg a cink és a szelén, de nyilván itt is a megfelelő arányra kell törekedni. És koronayírus fertőzésből (vagy valami roppantul hasonló dologból) gyógult meg már beteg otthon, extra mennyiségű C és D vitaminnal és cink-szelén adagolással. Nem tudjuk h mit mondott (volna) a PCR teszt, mert annyira azért nem akart bizonyítékot gyártani h a teszt mellékhatásait is bekockáztatta volna
Régi és téves sztereotípia, hogy a macskák csak a kajáért vannak az ember mellett. Nyilván nekik is fontos a pocakjuk megtömése, de minden cicagazdi tud olyan sztorit mesélni, hogy a cicája vacsora után hogyan bújik hozzá, lefekvéskor mellé fekszik, napközben az ölébe ül, ezeknek pedig semmi közük…..
atomic squirrel 2020.03.12 22:25:55
@moonshadow: Megfogtad a lényeget. Igen, a macska azt szereti, aki őt szereti és gondozza. A kutya sajnos akkor is "szereti" a "gazdáját", ha az csak bántja, rugdalja és éhezteti.
Kasza Tamás önjelölt jedi mester most már saját kamu Forbes-címlap után igazi Wikipédia oldallal is rendelkezik (ami vélhetően ő maga írt meg). Kasza Tamás - Wikipédia Azért foglalkozok csak vele, mert sok hasonlóságot mutatott a szcientológiával az oldal - ígéretesnek tűnik addig, amíg a…..
atomic squirrel 2019.08.14 20:19:19
Újabb blogot indított Lange László, melyben ezúttal a médiának ront neki, hadat üzenve a szerinte törvénytelen és etikátlan újságíróknak. Itt található: https://szcientologia-media.blog.hu/ Remek taktikai érzékétől vezérelve már a beharangozóban előhúzza a nácikártyát:..
atomic squirrel 2019.08.08 18:10:17
@TellVilmos: Tudom, hogy ez nem nyelvtannáci blog, de a "hallnak meg" és a "meghallhatott" helyesen halnak meg és meghalhatott, ezt kétszer elkövetni már nem véletlen
A szcientológusok pszichiátriaellenes fedőszervezetének mai körlevelében olvashatjuk a legújabb ötletet az általuk főgonoszként számon tartott "pszichiáterek" elleni fellépésre. Az már nem is meglepő, hogy lényegében ismét pénzt tarhálnak. Ha jól értem, azzal vádolják a pszichiátriát, hogy…..
Ma találtam ezt a Facebookon. Ez a mítosz már akkor is terjengett az egyházon belül, amíg én ott voltam (1995-2005). Az OSA-soknak például Drábik János könyvei és a Leleplező című magazin voltak a kedvenc olvasmányaik, és ezekből és Hubbard írásaiból próbáltak összerakni valami koherens…..
atomic squirrel 2019.05.31 16:32:55
@Gyaloghuszár: "az emberek testvériségét hirdető vallásos-etikai színezetű mozgalom" de ugye ezt azért te se hiszed el?
Egy kis könnyed hír a hétvége előtt. A "vázsnoki varázsnok" blogján leltem. Ezt a sztorit még én sem hallottam. Az mindenesetre érdekes, hogy ilyen tanulságú történetekkel etetik a bentieket.  ..
Megjegyzés: az eredeti, december 20-i bejegyzés ellen panasszal élt a szcientológia egyház (gondolom, a jogvédett "tónusskálájuk" miatt), a blog.hu pedig teljesítette kérésüket és eltávolította a bejegyzést. Fontosnak tartom az ebben leírtakat, ezért újra kiteszem...
atomic squirrel 2019.04.02 13:51:01
@nicoska: Csak nem szerda este? Kapom a hangszórót?
Előzmények: Negyvenmillióra büntette a NAIH a szcientológusokat Rövid összefoglalás: Az adatvédelmi hatóság 2017. október 13-i határozatával zárta le és összegezte a szcientológia vallási egyesület adatkezelését vizsgáló több hónapos hatósági eljárást. Ebben összesen 40 millió forint büntetést…..
atomic squirrel 2019.04.01 16:53:08
@znagy6666: Szerintem annyira azért nem meglepő. Sosem voltam bent, még az épületükben se, nem is leszek. Viszont eléggé az jön le számomra hogy az "egyház" minimális felelősséget sem érez a tagjai iránt. Aki a felsőbb OT szinteken van, az szerintem már eléggé be van hülyítve ahhoz, hogy végigmegy a meglévőkön, ha anyagilag bírja. Akkor pedig szüret, amit lehetett kifizetett, aztán vagy rájön hogy nem kapott semmit és kilép vagy csak inaktív lesz, vagy pedig továbbra is azt hiszi hogy ebből még valami lesz és akkor esetleg adományoz ha még van miből. Extrém esetben újra lehet csináltatni vele az OT8-at valami hülyeségre hivatkozva, ahogy többekkel megtették, persze újra teljes áron, de aki ebbe belemegy az sztem agyilag tényleg menthetetlen. A lényeg hogy ezekről az emberekről már nagyjából mindent lehúztak, amit lehetett, utánuk az özönvíz. És ez így is volt addig, amíg ezek az átvertek meg nem szólaltak a tv-ben is.
Volt róla szó a kommentekben, és egyik olvasónk jóvoltából íme a sokat emlegetett 2006-os e-mail.  2006. márciusában még szcientológusnak tartottam magam, de bár már több mint fél éve nem voltam munkatársa a szervezetnek, és nem is nagyon jártam be a központba, dolgoztam csendben a "jóvátételi…..
A tegnap említett cég oldalán van még egy negatív vélemény, amivel így sikerült vitába szállni. Az alaphelyzet egyszerű: valaki nem tud leiratkozni egy céges levelezőlistáról. A hülye wog elmaradhatatlan fölényes lesajnálásától villámgyorsan eljutunk az "Észak Kóreába" költöztetésig,…..
Sokat látott (és olvasott) tartalomfogyasztóként is bátran kijelenthetem, hogy a szcientológusoknál egyre szürreálisabb irányt vesz a belső propaganda. Semmi nem mutatja jobban, hogy a rendszer egyre belterjesebb, és egyre messzebb távolodik a valóságtól, mint a saját hivatalos weboldalukon…..
atomic squirrel 2019.02.05 17:43:26
A kommentszekcióban felmerült, hogy az előző bejegyzésben közreadott sorozatrész amerikai példákat tartalmazott; és hogy többek között engem sem támadott vagy üldözött a szcientológia Magyarországon ilyen módszerekkel. Az igaz, hogy magánnyomozókat nem állítottak rám, és lejárató weboldal sem…..
Előzmények: A szcientológia és utóhatásai, 1. évad (1. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával)A szcientológia és utóhatásai, 2. évad (2. évad utolsó részéhez kapcsolódó blogbejegyzés, az összes rész hivatkozásával) A 3. évad: A szcientológia és utóhatása, 3.…..
Előzmények: 40 millióra büntette a NAIH a szcientológusokat Forrás: Magyar Hírlap - Tovább folyik a nyomozás a szcientológusok ügyében A fontos hír - röpke 1,5 évvel a határozat után elkezdte tárgyalni a Fővárosi Törvényszék az ügyet.    Megkezdődött a Fővárosi Törvényszéken a…..
A Sea Orgban még mindig szokás toborzóleveleket írogatni válogatás nélkül mindenkinek. A 33 éve halott Hubbard lefektette ezt az irányelvet, úgyhogy most már örökre így marad. A levelet elolvasva látni, hogy mit tesz 11 év Sea Org tagság az emberrel. Például azt, hogy nem tudja helyesen leírni a…..
Az állatvédelmi problémák az emberi viselkedésre, illetve annak következményeire vezethetők vissza. A kóbor kutyák, az állatbántalmazások és a tömött menhelyek nem önmagukban létező problémák, hanem valamilyen előzetes történés következményei, ami mögött az esetek többségében az ember áll...
atomic squirrel 2018.12.20 18:23:19
@Le a spammerekkel: Akik a sokkal komolyabb problémákat szőnyeg alá söprik, azok, hidd el, baromi nagy ívben szarnak a szerinted csapból is folyó problémákra is. A mai magyarországi kleptokráciában az állatvédelem a végtelenhez konvergáló sorszámot kapta a fontossági sorrendben. Ez alól a vadászat kivétel, amiben tömjén zsótika és haverjai élvezkednek és amelyben szintén nem az állatvédelmi szempontok az irányadók. A környezet- és természetvédelem természetesen szintén a padlóra küldve, csak akadályozza a haverok zsebének tömését. mi az már hogy nem lehet akárhol lakópark meg beton lovarda, ha a megfelelő emberke akarja építeni. Viszont hol van az a hivatalos csap, amiből szerinted az állatvédők sirámai folynak állandóan? A metoo-hoz nem szólok hozzá, nem igazán érdekel, az állítólagos áldozatok viselkedése sokszor nagyon ellentmondásos, néha csak lejáratás a célja.
Eljutott hozzám az a hivatalos belső összefoglaló, amely megadja az "egyháznak" befizetett pénz visszakérésének lépéseit. Persze ez is tele van szakszavakkal, de a lényeg változatlan: - a fel nem használt, szolgáltatásra befizetett pénzt elvileg 100%-ban visszafizetik- az elvégzett szolgáltatások…..
A 2014-ben magyar termék nagydíjas szolgáltatás a főváros egyik kirakat-projektje volt az előző kormányzati ciklus elején. „A lakótelepi-, belvárosi, illetve egyéb társasházas övezetekben összesen 83.000 db 240 literes, a kertvárosi, családi házas területeken 320.000 db 120 literes hulladékgyűjtő…..
atomic squirrel 2018.10.26 17:36:55
@kaskala: Persze, hiszen nem annak fizetsz, aki dolgozik (dolgozna), hanem a kukaholding tetején üldögélő semmirekellőknek, akik viszont nem továbbítják a befizetésedet a munkát végzőnek (legalábbis nem a kellő mértékben). Hiába, a csak káoszt csináló semmirekellő fizetését is meg kell oldani, nem is szólva a tulajdonképpeni tulajdonos Garancsi-haverok jövedelméről.
Még a nyáron történt. A Magyarországi Szcientológia Egyház egyik missziójának a szentírások (az L. Ron Hubbard-összes) és vallási iratokat eladásával megbízott papnője izgatottan nyitotta meg koppenhágai egyházi elöljáróitól kapott e-mailt, melyben a reverendába öltözött szerzetesek a következő…..
Idén nyáron, 55 éves korában elhunyt Fritzlauf Lajos, a Magyarországi Szcientológia Egyház egykori emblematikus figurája, az „egyház” titkosszolgálati, jogi és PR-feladatait ellátó autonóm szervezeti egysége, a Különleges Ügyek Irodája (Office of Special Affairs, OSA) közép-európai kirendeltségének…..
Sokszor hasonlítgatjuk a dolgok állását ahhoz, hogy egy másik országban hogyan is működnek azok. Nincs ez másképp az állatvédelemben sem. Az esetek többségében keserű szájízzel, vagy éppen reményt keltő lelkesedéssel nézzük azt, máshol hogyan működik az, ami nálunk lehetetlen küldetésnek tűnik...
atomic squirrel 2018.09.27 14:54:35
@Sics68: Altatás?? Kit akarsz büntetni, az ártatlan kutyát? Nyilván csak ivartalanítás.
atomic squirrel 2018.09.27 15:04:26
@Terézágyú: Attól, hogy senki nem tartja be, nem a rendelet rossz (chip). A chip maga egy nagyon jó találmány. Az más kérdés, hogy az állatorvosok egy része nem próbálja ki behelyezés előtt, meg utána se, mert nem is regisztrálja azonnal, majd végleg elfelejti. A gazdik meg csesznek frissíteni az adatokat, meg oltáskor, ha már úgyis az orvosnál vannak, leellenőrizni a chipet, hogy működik-e. Mindezeket betartva igenis nagyon sok kutyát (és macskát) juttatna vissza a gazdájához. Persze a chippelésért és a nem regisztrálásért 8ezer ft-ot kérő állatorvosokat meg jól pofán kéne b@cni.
Az állatok jóllétéről alkotott véleményünk mindig változik. Így változik az is, hogy mit tekintünk állatbántalmazásnak, melyek az egyáltalán el nem fogadható bánásmódok. Lassan és fokozatosan, új elemmel bővül az állatkínzás fogalomtára. Ez pedig nem más, mint az ivartalanítás...
atomic squirrel 2018.09.27 14:27:14
@Terézágyú: Viszont azt már nem feltétlenül látta gyerek, amikor a házőrző Bodri kutya 6 db kiskutyájából 5 db úgy eltűnt, meg a kiscicák a dézsában végezték.