Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Filmfürkész

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legfrissebb orvosi vizsgálatok szerint 6 hetet kell kihagynia...
ShortCut Bemutatkozás! 2021.11.30 20:13:42
Az oldal azzal a célzattal jött létre, hogy a Clickbait cikkekre anélkül kapjon választ az olvasó, hogy kattintania kelljen az adott írásra. Röviden: Hírek, tömören...
Megjelentek az első forgatási képek Kracárossal a középpontban.   Just Jared közzé tett pár képet az AZ második részének forgatási helyszínéről rajtuk a  Bill Skarsgård által megformált Pennywissal. Az egyik képen a könyvből is jól ismert Paul Bunyan szobor vállán ül. A tavalyi év egyik nagy…..
movieshock Terveim 2018.09.05 12:35:50
Sziasztok!   Ebben a bejegyzésben szeretném részletesebben is leírni a terveimet az oldal tartalmával kapcsolatban.   Elsősorban filmekkel kapcsolatban szeretném leírni a véleményemet, több szempontból nézve. Régi és új filmekről egyaránt. Természetesen szívesen elolvasom a ti véleményeteket is…..
movieshock Rólam és az oldalról 2018.09.05 04:50:31
Sziasztok! A nevem Filmfürkész ez pedig az új oldalam a MovieShock. Mint ahogy gondolom a nevéből is rájöttetek már filmekről szeretnék majd írni. Nagyon kedvelem filmeket és szeretek mesélni róluk, illetve szeretem megosztani a véleményemet róluk. A tervem az, hogy beszéljek filmekről,…..