Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chronologie

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
7 veszteség 3 műszak 2013.09.23 02:53:00
Az embernek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Ez egy régi és igen bölcs mondás. Ennélfogva az emberek bőszen nekiállnak kifogásokat keresni, hogy valamire miért nincs idejük. :) Kedvencem a "3 műszakban dolgozok, ezért nincs időm". Borzasztóan sokszor hallom, és mindig…..
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
Subba Selyemhernyó 2015.07.07 02:29:00
Milcsi egy igazi faszszopó ember És valakire nagyon ideges  ..
chronologie 2015.07.08 10:46:07
@® snɯıɹd snɔlns.: Van, de amíg a másság kezelése ilyen szinten megy nálunk, amilyen szinten, sztem inkább kissé visszább kellene venni. Megmutatni előbb azt az oldalát az életnek, amit egy heteró is tesz. Tudom hogy hülyeség, de bebizonyítani, hogy "más-ként" is lehet egész egy ember. Olyan ez mintha duplán próbálnál megfelelni a világnak ami persze totál hülyeség, nahde' mi van, ha bejön.

Aztán persze, ha látnák, hogy vannak "normális melegek is" akkor talán az elfogadás is könnyebb lenne. Persze ez csak egy feltételezés... Ehhez mindkét oldalról változnia kellene az embereknek, gondolkodásban, felfogásban. :)
comment:com Elhunyt Molnár Margit 2008.06.16 20:01:00
Hosszan tartó betegség után, 76 éves korában elhunyt Molnár Margit, a Magyar Televízió egykori munkatársa. Ha valaki hirtelen nem emlékezne, kiről is van szó, egyetlen címet mondunk: Főzőcske, de okosan. Természetesen nem csak ebben a műsorban láthattunk, hiszen ő…..
Lali király megint böffentett egy avasszalonna-szagút. És még a kezét sem tette illedelmesen a szája elé. Igen, Boros Lajos, aki saját, külön bejáratú pr-osztályát csak kancelláriának hívja, és egy közepes poént erőltetve lassan tényleg azt hiszi, hogy ő itt a király, csak…..
Információink szerint nem mindenki örült felhőtlenül annak, hogy a magyar kereskedelmi rádiózás önjelölt istenei, azaz a Boros-Bochkor kettős ismét hallható az éterben: a Sláger rádió egykori reggeli műsora ugyanis legalább nyolc (más források szerint tíz) korábbi Neo…..
A Kultúrház kábé félévente, na jó évente megújul, a műsorvezetők meg jönnek-mennek, hol van már Németh Juci, Veiszer Alinda, Veress Dóra például? Winkler Nóra viszont keményen tartja magát, úgyhogy az újból átfaragott kultúrműsort továbbra is ő vezeti. A megújulás pedig…..
comment:com Joey ismét sorozatban 2010.01.11 15:34:00
Matt LeBlanc, a Jóbarátok egykori sztárja 2006 után ismét tévésorozatban fog szerepelni, ezúttal saját magát alakítva. A Jóbarátok utolsó évadával annak idején milliókat bezsebelő LeBlanc a sorozat spinoffjában (Joey) már korántsem teljesített olyan jól, mint az…..
chronologie 2010.01.11 21:09:27
@Kedves Szomszéd: nincs depis hangulatom, de jobban szeretem a aszarkasztikus humort... pl.: Simpsonék, Family Guy, Absolutely Faboules, Ennyi...
Nos, akik már most tévé előtt ülnek, azoknak mindenképpen javaslom, hogy nézzenek bele a Pécs 2010 című közvetítésbe, amiben az Európa kulturális fővárosának választott Pécs mutatkozik be, illetve az egész éves rendezvénysorozat nyitóünnepsége. 18:00-tól kezdődött a…..
Milyen fura visszagondolni azokra az időkre, amikor a szombat reggeleket a közszolgálaton egy szuszogó fószer töltötte be, aki minden szót félrehallott, aki két értelmes magyar mondatot nem tudott összehozni, csak nyakatekert, összefüggéstelen baromságokat, rendszerint…..
Az 1977-es szilveszteri műsor címe Kutatjuk a közvéleményt volt. Két műsorszámot találtunk ebből az évből, az egyik egy Frédi és Béni-paródia, ha már mutattunk ilyen tréfát Hofitól és Koóstól, akkor most nézzük meg egyet a rajzfilmfigurák tényleges magyar hangjától,…..
chronologie 2010.01.01 10:33:17
Volt már ilyen tavaly is, most itt van egy kiegészített, a 21. évadra updatelt verzió Springfield lakosairól. Klikkre nagyobb lesz. ..
A karácsony délelőttök elvileg a gyerek és családi filmeké kellene, hogy legyenek, de gyakorlatilag persze csupa szemét megy, viszont természetfilmekből szerencsére remek darabokat találtunk, ezek miatt érdemes délelőtt is bekapcsolni a dobozt.Jó korán, 9-kor kezdődik a Tél a…..
comment:com Min nevet Éva? 2009.12.17 13:00:00
Ilyen is tud lenni Éva a Mesterszakácsból, nem csak mindig a gondterhelt háziasszonyarc. Fogalmunk sincs, hogy min röhög, mert egy kukkot nem érteni, de nagyon jól csinálja, fertőz, mint a H1N1. Borongós gusztustalan napokra tessék félrerakni és elővenni. ..
Nem ment bele az MTV sztrájkbizottsága a dolgozók béren kívüli juttatásainak felezésébe a menedzsmenttel folytatott tegnapi tárgyalásokon. Hétfőn dolgozói nagygyűlés tartanak, részben azért, hogy felmérjék a tagság mennyire támogatja az esetleges munkabeszüntetést. Bővebben…..
Nem is képzeltük volna, hogy ilyen sok embernek hiányzik az Önök kérték hajnali ismétlése, vagy a Magyar bulizene címen futó nosztalgiaválogatás. Merthogy egy raklapnyi, de legalábbis egy kisebb pendrive-nyi olvasói levelet kaptunk, amiben minden arról érdeklődik, hogy mégis…..
Igaz, hogy a péntek a nemzetközi kocsmanap, de ma mégis nyugodtan otthon maradhatunk, hiszen egyrészt ilyen gusztustalan időben ki megy el akár a kocsmáig is? Arról nem is beszélve, hogy onnan még haza is kell jönni, ugyanebben a gusztustalan időben. Másrészt lesznek egész nézhető…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.10.22 09:27:00
December 29-én jelenik meg a Glee első évadának első 13 epizódja DVD-n Road to Sectionals alcímmel. Én megvárom a teljes évados kiadást, az tuti.Szintén a Glee-hez kapcsolódó hír, hogy a készítők megegyeztek Madonnával, akinek dalait ezentúl felhasználhatják a műsorban. A…..
Fedor: Anno szó volt róla, hogy megcsinálják a Társulatot egy új évadban a Szupersztárral is, arról lehet tudni valamit? Semmit. A szeptemberi tervek közt egészen biztosan nincs, ha lesz valami ezzel kapcsolatos hír, posztoljuk. Maya: Azt szeretném tudni, hogy a Veronica Mars mikor…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.08.10 09:27:00
A Foxnak nem kell Paula Abdul, az ABC meg mindent megtesz azért, hogy a Dancing with the Starsban szerepeljen, akár zsűritagként, akár táncosként.A V november 3-án érkezik, és a kedd este nyolcórás időpontot kapta meg.Megvan Rupert Penry-Jones helyettese a The Forgotten élén:…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.08.03 09:38:00
Reality-fanok, örüljetek: megszületett az első Survivor-bébi. Rob Mariano és Amber Brkich családja bővült egy fővel.A Discovery Channel elkezdte immáron 22. cápahetét, idén hat új műsorral jelentkeznek.Tom Arnold két sorozattal tér vissza a tévébe: szerepelni fog a Sons of…..
comment:com Monszun után 2009.06.23 16:30:00
Úgy néz ki, vége a monszunnak, ami a mi szempontunkból végül is mindegy, mert annyi néznivaló van mára, hogy ilyenkor bűn kimenni a félhomályos, büdös szobából a szabadba. Első helyen most a 24-et említem, habár a sorozatokat a végén fogom felsorolni, de láttam a tegnapi…..
Győzike hiába veri a mellét, hogy ő egy marketingzseni, ha egyszer megnézne egy Nap-Keltét, rájönne, hogy Verebes Istvánhoz képest sehol nincs. Verebes az igazi marketingguru. Azt még meg tudom érteni, hogy miért kell 3+2 koncertet reklámozni a köztelevízió vasárnap reggeli…..
chronologie 2009.06.02 17:29:30
@RobinGood: Egyetértünk, végre lennének színvonalasabb műsorok (még ha nem is sok pl.: Beugró, Szempont, stb.), de a Nap-Kelte rettentően szánalmas. Keresktv-n még elmenne, pl. atv-n, de köztévén el nem tudom képzelni.

Nem lehet rámfogni, hogy jobboldali vagyok, de az az ömlengés, meg nyalás-falás, ami ott megy az sok. Főleg 7végén Verebessel, meg Lakat. T.-vel, meg olykor az őskori egekbe istenített focistákkal, meg korabeli popsztárokkal. Önmagával ezzel nem lenne gond, hacsaknem akarna állandóan szétfolyni és nyalni mindenkit.