Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tophat

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1849. október 6-án Ferenc József osztrák császár parancsára kivégezték Aradon Aulich Lajos, Damjanich János, Dessewffy Arisztid, Kiss Ernő, Knézich Károly, Lahner György, Leiningen-Westerburg Károly, Nagysándor József, Poeltenberg Ernő, Schweidel József, Török Ignác és Vécsey Károly tábornokot…..
Vannak olyan távkapcsolatok, amik azok is maradnak. Hiába akarja az egyik fél, hogy ez változzon, ha a másik ellene van. De ha elfelejt találkozókat és egyenesen megmondja, nem érzi otthon magát nálad, az olyan, mintha mindig újra és újra az elejéről kezdenétek.   Ha esetleg nem tudtad: a…..
Time Goes By Top 10 háborús film 2020.05.24 11:47:36
A háborús filmek műfajába olyan alkotások tartoznak, amelyek középpontjában valamelyik 20.-21. századi háború alatt játszódó események, és az adott háború szárazföldi, légi vagy tengeri hadviselése áll. A filmek gyakran egy-egy olyan látványos és autentikus csatajelenettel záródnak, amely bemutatja…..
A cím kicsit nyilván csalóka, hiszen nehéz objektíven lemérni a kegyetlenség szintjét és az öt legkegyetlenebb történelmi alak kiválasztása is szubjektív, mert a rengeteg szóba jöhető figura közül mindenki mást választana az első ötbe. Jelen poszt mégis arra tesz kísérletet, hogy öt olyan ismert…..
tophat 2020.05.13 16:19:24
@apika2: Higgadj már le haver. A blog szerzője olyan listát állít össze, amilyen neki tetszik. Lehet vele vitatkozni, de mire ez a nagy felháborodás?
Kinizsi valószínűleg a korabeli híre miatt került a listára, ami ma már talán nem tűnik annyira nyilvánvalónak, mivel mi már inkább a szegény molnárlegényből lett hős hadvezér népmesei figuráját látjuk benne.
Nyakunkon ez az új fertőző megbetegedés. Ezekből vásárolj be egy esetleges karantén átvészelésére. Íme, miket tudatosíts és tegyél családtagjaid érdekében. Figyelemre méltó tények, elkerülendő tévhitek.  Azt hiszem a keddi nap volt a vízválasztó a betegség tekintetében. Egészen eddig távolinak…..
A testünk, mint fantasztikus eszköz, egész életünkben rendelkezésre áll, hogy csodálatos dolgokat valósíthassunk meg vele és általa. Ilyen lehet például az, amikor elindulunk egy sporteseményen, alkotunk valamit a saját erőforrásainkkal, építünk (kézzelfoghatót vagy kézzelfoghatatlant), de ide…..
tophat 2020.01.23 17:23:50
@midnightcoder2: És melyiket dugnád meg inkább? Norbi erről beszélt :)
Anita nem érti, miért lécelnek le a férfiak mellőle 1 hónap után, és miért nem képesek gerincesen elmondani a problémájuk valódi okát? Ő tisztán játszik, már az elején elmondja, hogy gyereke van, és azt is, hogy ettől még nem halt ki belőle a romantika.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
tophat 2019.08.02 12:37:07
@Eugene Horse: Itt szerintem is egyszerűen egy pasifogó projekt van folyamatban a posztoló részéről. Mindent elmond erről, hogy az aktuális partnert "következő úr"-nak nevezi
Anikó a fényesre lenyalt hajában jelenti pipaszár lábakkal állva a blue box díszletben, hogy gratulázik Puskás Petinek, amiért stabil légszomj mellett is levezényelte élete első VV párbaját. Node csaptyunk bele a lecsóba/-be, lássuk, hogy mi volt vasárnap before the tetemre hívás!..