Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trillárom

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Istenem gyerekek, ha nekem mégegyszer végig kell hallgatnom Lalit, hogy mostmár ne szavazzak arra hogy Ákos vagy Máté mellizma nagyobb-e, akkor jó eséllyel törnek felszínre különböző önpusztító mechanizmusaim, de minimum nagyon szeretném egy jól irányzott maflással leütni Lali fejéről azt a kurva…..
trillárom 2019.09.19 10:07:27
@RockKéró: Lehet már írta valaki, de Nia benne volt az Éjjel-nappal Budapest sorozatban is pár éve. Szóval nem ismeretlen az RTL-es körökben...
A Heineken biztos kézzel indította el a szezont, arra a sörfesztiválos megfigyelésre alapozva, hogy a világos lágerek után a meggyes sör fogy a legjobban. A soproni innovációs műhely elég nagy titokban tartotta az új Duhajt, kicsit derült égből érkezett a sajtópakk. A Soproni Óvatos Duhaj Meggy…..
A Viasat3 első saját fejlesztésű heti sorozata hétfőn este kilenckor jelentkezik először. Gasztrohátterű dramedyről van szó Gryllus Dorka, Simon Kornél, Pokorny Lia, Száraz Dénes és Badár Sándor főszereplésével, de lesz benne Sztarenki Dóra is. A gyártó és az ötletgazda a Paprika, ami A tanárral és…..
trillárom 2019.03.26 14:04:43
@beat76: Nekem az a meglepő, hogy Gryllus Dorka milyen gyenge egyelőre ebben a szerepben.
Az idő telik, ezen nincs mit szépíteni. A jó hír azonban az, hogy néhány filmen - nagy szerencsénkre - alig fog. Ilyen időtálló vígjáték többek között az idén 25 éves Ace Ventura - Állati nyomoZoo, amely Jim Carrey kiváló arcjátékára és - legalábbis magyarul - még ma is fergeteges szövegkönyvre…..
trillárom 2019.02.05 10:31:24
@theus: Szerintem parádés.
 A kettészakadt társadalom jómódúbb felének tudatában megszületett a Soros-ügynök és idegen kultúrájú betelepülő legfrisebb ellenpéldánya: a vidéki szegény-magyarországi félanalfabéta, agymosott fasiszta falusi, aki nem tiszteli a kultúránkat, képtelen domesztikálódni liberális demokrácia…..
trillárom 2018.04.13 22:55:08
@zokogjatok: olyan furcsa, h. a szűkebb és tágabb környezetemben mindenki!! azt mondja, h. nem érti a 2/3-ot,amikor az ő környezetükben is mindenki!! ellenzéki. Ehhez hozzáteszem,h.egyetemen dolgozom, megyeszékhelyen,de gyakran járok vidékre az ország másik felére is falura,kisvárosba.Szóval elég nagy a merítés.
"Köszönjük, hogy ismét a Fideszre szavaztatok! Most már legalább tudjuk, hogy nincs miért hazamennünk, nincs hova hazamennünk."..
trillárom 2018.04.10 14:47:08
@gigabursch: Golyót nem nagyon kéne alkalmaznod, mert nincs nagyon a határnál senki. Határvadász ismerőseim testközelből tapasztalják, hogy egy árva migráns nem jár erre. Ők ezek miatt már nem is a Fideszre szavaztak.
trillárom 2018.04.10 17:06:44
@Berelhetoreklamfelulet: Neked csak ennyi jött le, látom. Ők anno azért mentek határvadásznak,mert meg akarták védeni az országot.Mostanában meg kb.nincs mitől, átvertnek érzik magukat. Nem hittem el én sem, de nem egy helyen vannak, egymástól függetlenül mesélték kb.ugyanazt.
Egy idézettel kezdjük, az olyan hatásos. Rovart egyáltalán nem eszik a magyar ember. De hogyha ezt az értékrendet, ami a keresztény Európa értékrendje, föllazítják, elavult, üldözendő, van helyette más: ilyen másság, olyan másság. Étkezésben is, az ember elveszíti az igazodási pontot. Mert még akik…..
Kérem szépen, ott tartunk itt 2018 elején, hogy az RTL-nek kell kapaszkodnia hétköznap este a nézőkért, bizony. Nagy időket élünk, hiába no. Mivel az első hetet a TV2 letarolta, és keddtől péntekig verte az RTL-t, az elmúlt 5 évben fölényesen vezető RTL váltott egy kicsit, és megcserélte az…..
Péntek este új dokumentumfilm sorozat indult a SuperTV2-n a Földművelésügyi Minisztérium, illetve a Gyulai Kolbász támogatásával, ami arra épít, hogy két srác egy operatőr kíséretében bejárja Ázsiát, Moszkvától Bangkokig, miközben olyan hungarikumokat keresnek, mint a sanghaji Petőfi Szobor, vagy a…..
Santa Bros Bemutatkozó! 2016.05.28 10:20:27
Gondoltam írok nektek egy rövid bemutatkozót, hiszen eddig még nem tettem! Mint ahogyan az látszik a blog főként lakberendezéssel foglalkozik! Minden gyerekkoromban kezdődött, anyukám megfertőzött a lakás és az otthon teremtés minden ízével! Állítom neki van a legtöbb otthonokkal kapcsolatos…..
Luxus (főnév)1. Drága javak bőséges birtoklása; a legjobb és legdrágább anyagi, illetve szellemi javak ésszerű szükségletet jóval meghaladó felhalmozása, használata és élvezete, ami a legnagyobb kényelmet és élvezetet adja az embernek; fényűzés.2. Túlzott költekezés; egy személy, közösség anyagi…..
A Sztárban sztár idei évadának második adása volt tulajdonképpen az első, hiszen az egyik új zsűritag, Stohl András távollétében az egy héttel ezelőttin nem volt kiesés, az énekesek elbazseválgattak maguknak a zsűritagok meg tét nélkül röhögtek rajtuk. Na de tegnap! Ott már volt Stohl és tét is, de…..
A Bors szellőztette meg iparági forrásokra és Istenes Bence új vlogjára alapozva, hogy az idei X-Faktort már nem a most éppen a Hagyjál főzni! című gasztroműsorban látható műsorvezetőre bízzák majd. Az ok prózai: Istenes és családja (Csobot Adél és kisfiuk) kiköltözött Kölnbe, ahol az…..
Nemrég felmondott a köztévénél Gundel Takács Gábor, a Maradj talpon! műsorvezetője, akinek a helyére nyilván ezerrel keresik a pótlást, és a Blikk értesülései szerint Jakupcsek Gabriellát nézték ki. Azt a Jakupcseket, akitől enyhén szólva nem túl elegánsan váltak meg annak idején a köztévénél. Hadd…..
trillárom 2016.11.16 14:26:02
@dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)!: Azt úgy szeretem, hogy aki prolizik, a legnagyobb proli:))
Petics Kristóf, az aktmodell/énekes csak nem lesz ott az X-Faktor idei élő adásaiban, mert miután volt egy balhéja (valami szórakozóhelyen megütötték, mire ő kétszer arcon vágta a támadót, majd ÖNVÉDELEMBŐL a földön fekvő faszit még verte egy kicsit), a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács…..
trillárom 2016.11.02 13:00:31
@Dave985: Én pont azért lennék rá kíváncsi, hogy mit tudnak kihozni belőle. Ha pozitívan változna, az lenne igazán az eredmény.
Ezen a héten már direkt utánaolvastam kicsit, hogy hogyan alakultak eddig a nézettségi adatok, mert én bírom, amikor sixx szokott ilyen jellegű háttérinfókkal szolgálni a C:C-n, és büszkén konstatáltam, hogy a megérzésem nem csalt, minden héten lassan, de biztosan csökken azoknak a száma, akik…..
Az RTL ma délelőtt mutatta meg a sajtónak az új X-Faktor-évad első adását, amiről majd akkor írunk, ha a kedves olvasók is túl vannak rajta, azaz vasárnap reggel, meg eleve, tartalmi konkrétumokat nem írhatunk, mert aláírtunk egy papírt, és geciség is lenne. Amit viszont bátran le lehet írni, az,…..
Nagyon benézte a lelkes elbocsátáshullámot a TV2: az infotainment és hírműsoraikra mindössze négy férfi műsorvezetőjük maradt, akik közül az egyik az a Gönczi Gábor, aki életében nem volt híradós (nem mintha Váczi Gergőnek nagyobb tapasztalatai lennének ezen a téren), de akit a csatorna meglehetősen…..
2,5 éves lesz nemsokára a fiam, és ha hasonló korú gyerekek szüleivel beszélgetek így az ünnepek körül, gyakran szóba kerül, ki hogy áll a "hazudjunk"-e a gyerekeknek Mikulást, Jézuskát, csodát témával. Nekünk ehhez középutas a hozzáállásunk. Mikulás például jön…..
A nézők döntöttek: az RTL Klub táncos csapatokkal telezsúfolt tehetségkutatóján idén Dirty Led Light Crew győzött! Egy lakást, egy autót és egy rakás lóvét (egész pontosan 1 éven át havi 1 milliót) nyertek, a hírverésről nem is beszélve. Ehhez az eredményhez…..
trillárom 2015.12.20 08:04:06
@Transylvanianmixedgrill: Elhiheted, h. nem művházakba szánják ezt a show-t. A magas gyerekből kiindulva, nem fogják beérni kevesebbel, mint külföld (pl.Las Wegas stb..).Az más kérdés, hogy el tudnak-e majd jutni oda.
trillárom 2015.12.20 08:04:58
Hogy aztán ez a hír(?) milyen hatással lesz a lassan vajnásodó tévé jelenlegi gárdájára azt egyelőre nem tudni, de a Blikk szerint Andy Vajna, a TV2 új tulajdonosa az RTL Klubtól vinne át műsorvezetőket a második számű kereskedelmi tévéhez, és az sem érdekli, hogy…..
trillárom 2015.12.02 15:35:47
@TBal: Nem akarom mentegetni, de ha ma megnézzük egy tizen-huszonéves fiatal mobilját, találunk benne hasonlóan paraszt videókat (legalábbis sokéban). Balázsék is csak a kamera elé kerültek és állatkodtak. Nem tudván, hogy milyen hatalma van a médiának, mivel abszolút kezdők voltak akkoriban minden téren.
Megint nekem jutott a szombati Hungary's Got Talent. Érdekes dolog ez a tehetségkutatós műfaj, mert itt sosem tudod vérbe és epébe mártott tollú néző-recenzorként, hogy a falat fogod kaparni az unalomtól, miközben szidod a kollégáidat, amiért rádlőcsölték ezt a szánalmas…..
Miközben a TV2-n éppen a klasszikus családmodell széthullásáról, a házasságot kurvákkal és dzsigolókkal feldobó amerikaiakról szóló Hűtlen vágyak került képernyőre, az RTL elindította őszi műsorstruktúrájuk hetedik, új, saját gyártású műsorát, a Keresem a családom…..