Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János2

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szegény fizess! Ez Orbán csomagjának lényege. A liberálisokat eddig dühödten ostorozó Orbán most virtigli liberális adóprogrammal állt elő.   Az egykulcsos személyi jövedelemadót az elmúlt években csak az SZDSZ szorgalmazta. Mára fordult a kocka és Orbánból Kóka…..
"Az Alkotmánybíróság (AB) határozatában megállapította: a "lakhatáshoz való jog" nem alkotmányos alapjog, így az államnak ebben a tekintetben nincs semmilyen kötelezettsége, felelőssége. Az AB ugyanakkor kimondta, hogy az állam köteles az emberi lét alapvető…..
Mindannyian emlékszünk még a nyári történetre, miszerint június 30-án három férfi hazáig követett, majd megvert egy zsidó fiatalembert származása miatt a Dohány utcában. Saját elmondása szerint éjjel fél 12 körül támadták meg, többször megkérdezték, hogy zsidó-e, majd…..
Megy a marakodás az extraprofitért, amit az áramszolgáltatók összeszedtek. Én még most sem értem, ha létezik "extraprofit", akkor miért emelik az áram árát? Miért nem csökkentik?! Interjú az MVM elnökével: -És egyébként mire számít, hogyan alakul majd az áram…..
Így kell az EP-választáson kampányolni! Üde, friss EU-s témák, és egy "hiteles", bár mélynövésű főszereplővel!Hol az erkölcsi bizonyítványod, Kolompár Elnök Úr? Ja, neked nincs is olyan ...  Azt hittem az SZDSZ filmje a mélypont ma, de nem, ismét tévedtem.…..
Vastagbőr Napi Kolompár 2009.02.23 11:01:00
Nincs mese, Kolompár Orbán hosszas hallgatás után visszatért a köztudatba. Újult erővel veti bele magát a gaz raszisták elleni küzdelembe. Kezdte azzal, hogy a magyar könyvelői nyúlták le az alapítványi pénzeket, majd jött az a megszólalása, hogy a parlamenti pártok felelősek…..
A Pásztor-ügyre nagy nehezen sikerült feltuszkolni a koronát, amit nem sikerült Gusztosnak, Fodornak, a Népszavának, Népszabadságnak, azt Horváth Aladár és kicsiny "tényfeltáró" csoportja lazán, könnyedén, csuklóból megcsinálta. Hiába, a Mester lép legutoljára. A…..
Figyelem! A következő posztbejegyzés erős, ironikus éha szarkasztikus szavakat használ. Ha ön ez irányban immunins, kérem kérje ki a szomszédja tanácsát, véleményét! Minden este enyhe (néha erősebb) gyomorgörccsel ültem le a Híradó elé, vagy félve kattintottam rá a…..
János2 2008.11.20 09:54:16
Nincs még egy nemzet a világon, amelyik megtenné azt az őrültséget, amit a magyarság folyamatosan tesz. Liberálnáci gyilkosaink - a magyargyűlölő zsidóbűnözők és szintúgy akasztanivaló csatlósaik - cigánytenyésztésre fordítják a dolgozó magyarok adóit, sőt az EU-támogatások nagy részét is. A néhány százezernyiről több, mit másfél milliósra tenyésztett cigányhordákat a magyar városokra és falvakra zúdítják. A magyarság egészségügyi és népjóléti rendszerét lerombolták, a cigányoknak minden ingyen van, mert a kirabolt magyarok pénzén fizetnek nekik mindent: a gázt, a vizet, a villanyt, az ételt, a kocsmát, a játékgépet. Egymást érik a leépítések, a megszorítások, de a cigányokra egyik sem vonatkozik, épp ellenkezőleg: a megnyomorított Magyarország ezeknek maga a Kánaán.Sok százezer magyar él a mindennapos cigányterror alatt. Olyan életek vannak, amilyeneket elképzelni sem lehet. Ebben az országban a magyarellenes diktatúra a gyakorlatban felszámolta az állampolgári jogegyenlőséget is. A munkában megöregedett, becsületes magyarra börtön vár, ha védeni próbálja a kiskertje terményeit. A tolvaj, a gyilkos cigányszutyok pozitív diszkriminációt élvez. Utóbbit kiáltja ki áldozattá a magyarellenes szennymédia. Köztudott, hogy a bűnüldöző és a jogalkalmazó szerveket is a magyarellenességre dresszírozza a diktatúra. Most azon a ponton vagyunk, amikor eldől: lesz-e Magyarország, vagy csak volt.
Mindenkinek ajánlom Bodoky Tamás cikkét: "Több helyen is durvult a Rebisz elitosztaga". Tessék elolvasni. A lényeg, 2006.október 23-án a Blaha söröző vendégeit és az oda bemenekült embereket egy csapat Rebisz-es véresre verte, egy embert meg közvetlen közelről hátba…..
Ez a "no comment" kategória, kérlek, alaposan olvassátok át! Ahogy Rékuc sem érti, miért csak romák elleni támadások vannak összegyűjtve, így itt meg én nem értem, magyar emberekért (értünk) mikor emeli fel a szavát a Charta? Nem nagyon láttam Charta nyilatkozatot a…..
Szlovákia, ahol tényleg dübörög a gazdaság, már verik az eurót. 2,5 hónap és mindenki már azzal fog fizetni. Vajon mit szólnak ehhez Kassán, a Lunik IX-es gettóban lakótelepen? Mi egy Lyukó-völgyet tudunk csak felmutatni, miközben egy szomszédos EU-s országban pedig ilyen Lunik…..
A Borsod megyei rendőrség szeptember 1-én kiemelt akciót indított a falopások és színesfémtolvajok ellen. Végre. Már ideje volt. Talán ez az "akció" lehetne állandó jellegű ... Az eredmény - számomra - megdöbbentő: Szeptember 1. és szeptember 28. között 854…..
Ez rövid lesz: Remélem a kövezkező MSZP-és kormányzati sikerkampánynak ez lesz a mottója, Robert Fico szlovák miniszterelnök meg fogja engedni, hogy a szegfű mellé nyomják: "Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből…..
Apró kis hírecske Abszurdisztánból, hogy ellopták a Kelet-Magyarországi Speciális Mentők felbecsülhetetlen értékű mentőkutyáját, Csülköt Nyírpilisen. Az ebet gyerekek vitték magukkal, bezárták egy házba, és láncra verték. A speciális mentők a kutyakupec hírében álló…..
Tényleg nagyon szép a tarka-civil összefogás a rasszizmus ellen, nagyon szép, hogy hosszú idő után végre megszületett egy ötpárti javaslat, igaz, csak a libatömés védelmében. Úgy látszik a libamájat pártállástól függetlenül mindegyik politikus szereti. A saját országukat…..
Vastagbőr Napi Kolompár 2008.09.18 18:10:00
1, Kolompár Orbán, az OCÖ és az MCF elnöke: tartják a demokrácia, a szolidaritás, a nagycsaládok jövőjéért és békés együttéléséért, valamint a romák elleni atrocitások miatt meghirdetett rendezvényüket. A roma vezető azt mondta: a cigányság történelmének legnagyobb…..
Nem elég, hogy a mopszlik ilyen külsővel vannak megátkozva, a szemétláda tulaj visszaél szegény kiskutyával! Direkt videót nézet vele, hogy aranyosan visítson!..
A Nézőpont Intézetkészített egy közvélemény-kutatást a Heti válasz számára.Szokás szerint megkérdezték, hogy kire szavaznánk hétvégén (Fidesz 49%, MSZP 21%), milyen változások történtek a népszerűségi listán (Veres és Demszky zuhant egy embereset).Emelett a…..
A július 16.-án megjelent cikkünk a Magyar Nácivadász Szövetségről elég nagy port kavart (az Index-címlap jóvoltából sok látogatóval), főleg, mert addig nem is nagyon lehett hallani az amúgy július 4-e óta létező oldalról. A Nácivadászok másnap, július 17.-én tapsikoltak…..