Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gerzsonka123

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a Parlamentben egy újabb olyan díjat adtak át, amiről eddig még csak nem is hallottunk, mert hát nem is létezett, azért. Gondolom, a Kulturkampf Tour '18 - ∞ egyik fontos állomása az Érték és Minőség Nagydíj, amin VÉGRE a saját kutyájuk kölykei kapnak mindenféle elismerést ebben a nagy…..
Az új olasz kormánynak kár Orbán Viktorra fecsérelnie az idejét. A magyarországi demokratúra, vagy választási autokrácia gyakorlatilag egypártrendszert jelent. Búcsú a brüsszeli pénzesőtől, a franciák nem kívánnak több pénzt adni a demokrációból csúfot űző magar és lengyel kormánynak...
Gerzsonka123 2018.09.02 16:06:36
@Toportyán Zsóti: Majd amikor beengedik ide azokat a migránsokat és a te gyereked jár olyan iskolába ahol a 80% migráns. Aztán véletlenül az lesz mint azzal a szegény német gyerekkel, megerőszakolja a 2 migráns osztálytársa. 10-11 évesekről beszélünk, TÉNYLEG EZ KELL IDE NEKÜNK TE MAJOM? LIBERÁLIS agytalanok.
A Fidesz érdemi válasz helyett ellenstatisztikákkal altatja a problémát. A múltkor még az az egy menekült is kimászott a kerítésen. ..
Gerzsonka123 2018.08.30 17:27:54
Nyomoronc ballib majmok, ezt akarjátok ide is? Hogy ez legyen? A nyomorék migráns mindent megkapjon, aki meg ellene szól azt üldözzék?

"Jobbra át(?)

legalább is a vezető német sajtó és a TV csatornák szerint ez történik Chemnitzben.
A "Lügenpresse" (a hazug sajtó) azonnal nekiesett a chemnitzi tüntetőknek és máris vérbeforgó szemű nácizombikká kiáltották ki őket, akik egész éjszaka migránsokra vadásztak a szász városkában...
Persze a megkéselt fiatalokról már egy szó sem esett, azokat érdekes mód nem emlegeti a ballib média.
Merkel is a lincselő szélsőjobbos csürhéről tajtékzott a TV-ben és egyetlen vigasztaló szó sem hagyta el ajkait a gyászoló családnak és nem kívánt jobbulást a másik két megkéselt áldozatnak. Na ja nem is vártunk mást... Mutti nem szólt egy szót sem,amikor 14-15 éves lányokat késeltek halálra fiatalkorú bevándorlók, mert szerelmüket elutasították. Nem beszélt a 19 éves meggyalázott és bestiálisan meggyilkolt orvostan hallgató nő szüleivel sem, zéró részvétnyilvánítás a német áldozatok szeretteinek...
Persze hiszen azok "csak" németek és nyilván mind titokban náciskodnak leeresztett redőnyök mögött.
Hiszen már mindenkit a "barna csürhéhez"(Merkel szavai) számol, aki meg meri kérdőjelezni a bevándorlást és nemtetszését nyilvánítja a migránsok által elkövetett bűncselekmények miatt. Mintha mi, a nép lennénk az ellenség, aki útban van neki.
Szerencsére nyilatkozott Alexander Krauss, a térség CDU-s képviselője és helyre tette a dolgokat. Elmondta, hogy szó sem volt "vadászatról" és lincshangulatról, hanem egyszerűen borult a bili... Sok chemnitzi polgár fél, főleg az idősebbek. A két arab gyanúsított (szír és iraki) szintén nem voltak ismeretlenek a rendőrség előtt. Drogkereskedelem és erőszakos bűncselekmények vannak a lajstromukban. A brutális gyilkosság pedig felszította az indulatokat. Persze, voltak neonácik is a tüntetők között, de megjelent az Antifa is. Pont az ultrabalosok kődobálása miatt kezdett eszkalálni a tüntetés. A 6000 tüntető nagy része viszont törvénytisztelő állampolgár volt, fiatalok, idősek vegyesen.
Megnéztem az Antifa twitter üzeneteit, és szombatra már szervezkednek Chemnitzben, hogy még véletlenül se legyen nyugalom a városban.
Fácit: ha beavatkozol, amikor molesztálnak egy nőt meghalsz. Ha ezen kiakadsz, akkor náci vagy. Gute Nacht Deutschland....