Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boldoganya

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belecsaptunk az újévbe, két bejgli meg egy rántotthús között megszülettek az újévi fogadalmak, amik nagyrésze csak szorongást, sikertelenséget és kudarcot szül. De nem kell így lennie! Van két klasszikus hiba, amit az emberek nagyrésze elkövet szilveszter környékén, amikor elhatározza, hogy idén…..
Sok a vita és a sértődés az ünnepek alatt. Annyira befeszülünk néha a karácsony miatt, annyira jót akarunk, hogy elveszik a varázs. Ne engedjük! Mit tegyünk idén másképp, hogy ne csak kívánjuk a boldog karácsonyt, de bennünk is boldog legyen az a pár nap? Jöjjön néhány egyszerű gondolat, amik…..
  Azok az emberek, akiknek vannak barátaik bizonyítottan boldogabbak, és nem csak boldogabbak, de egészségesek és tovább élnek másoknál. Jobban alkalmazkodnak a nehéz helyzetekhez, nő a stressztűrő képességük, rugalmasabban tudnak alkalmazkodni. No ezek mind jól jönnek, ha épp babát vársz, vagy…..
A szeptember közeledtével bizony minden kisgyerekes családban nagy készülődés zajlik. Vannak, akik már rutinosan készítik össze a dolgaikat és a gondolataikat, a bölcsi/ovi/suli kezdésre, de vannak, akik még újak ebben, és küzdenek ezzel a helyzettel. Viszont nagyon fontos, hogy nem csak…..