Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kantorm

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fox News egyik amerikai társadójának bemondója annyira lelkes lett Oszama bin Laden likvidálásának hírére, hogy lányos zavarban összekeverte a néhai terroristavezér nevét az amerikai elnökével. Mentsége nem sok van, talán csak annyi, hogy a képernyő alsó felén látható…..
kantorm 2011.05.03 09:19:51
@lampaules:
Egyetértek. Egyértelműnek tűnik a szándékos elszólás.
Nem kommentálnám tovább a képet, amit csatolok... - írta Szilárd, a fenti infógrafika beküldője. Én sem szaporítom a szót, aki még nem hallotta volna miről van szó, itt olvashat róla...
Inkább gyanút keltő, mintsem tisztázó iratot adott át Kocsis István július végén a BKV felügyelőbizottságának az MVM horvátországi szállodaügyében játszott szerepéről. Az irat  szakértőnk szerint alkalmatlan a valóság bizonyítására, csak laikusok megvezetésére…..
kantorm 2009.09.03 15:23:43
@Rá Dios:
Lehet, hogy közel jársz! ;)
kantorm 2009.09.03 15:19:30
@eszkimó asszony:
"The controlling party is Mrs. Istvan Kocsis"
"...„Mrs Istvan Kocsist”, tehát tavaly a társaság megbízott tisztségviselőit ő volt jogosult utasítani."
"Szász...az MVM-ügyben szintén érintett – cégeket képviseli...korábban segítőkészen válaszolt minden kérdésünkre."
Ezután Szász fenyegetőzni kezdett.
Neked mindez nem gyanús?
És hogy Magyar honban is kapható cipőről is essék szó, itt van Nektek a Deichmann egyik "csodája". Halálfej mindenholNem tudom Ti hogy vagytok vele, de én személy szerint még mindig nem vagyok kibélkülve a halálfejes cipőkkel, ruhákkal. Hallottam már ezt is, azt is, hogy…..
kantorm 2008.06.14 22:28:56
Úgy gondolom, hogy ez a divat azért terjedt el, mert kialakult úgymond egy halál kultusz. Mivel a legtöbb fiatal nem tudja feldolgozni, hogy az öregedés és a halál véget fog vetni az életének, ezért próbálnak az arcába nevetni, lejáratni. A mostani felpörgetett életforma, különösen a városokban, egyfajta csoportos haláltánc egy hatalmas és sötét gödör körül, amiből úgy sincs visszaút. Hát akkor "együnk, igyunk, holnap úgy is meghalunk!". És ez a tánc egyre gyorsabb, egyre halálosabb. Olyan mint az egyik Indiana Jones filmben, amikor mindenki örül, hogy nem ő az áldozat, és azt hiszik, minél intenzívebben imádják a halált, akkor az majd pont őket elkerüli. Pedig mindannyian legbelül tudják, hogy ez a mostani világ, ahogy az emberek élnek, már nem sokáig mehet tovább, vége lesz. Egyénileg és globálisan is. És félnek. Próbálnak féktelenül vidámak lenni, ájulásig bulizni, orgiázni. De rettegnek attól, hogy az egésznek úgyis vége lesz.
Hát biztos, hogy sokan nem értenek ezzel egyet. De gondoljatok bele: A halált csak az élők tudják imádni. De ha szeretem az életet, akkor miért imádjam a halált, és miért vegyem magamra a szimbólumát? Jó lenne, ha mindenki tisztában lenne azzal, hogy honnan van az élet, és miért halunk meg, és nem az evolúciós maszlagot csócsálná. Pontosan emiatt van az, hogy a legtöbben nem értik, hogy miért élünk és miért halunk meg, és emiatt nincs is reményük a jövőre nézve. Ajánlott irodalom: a Biblia. (pl. Jelenések 21:3,4)
ÉLET 4EVER!!!!!!