Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cheyenne_88

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kokain ma már széles körben hozzáférhető, és státuszszimbólumként is működik, akárcsak a dizájnerdrogok, csak azok negatív értelemben – mondja Bajzáth Sándor addiktológiai konzultáns. Utóbbiak megjelenésével drasztikusan megváltozott az addiktológia helyzete, mert a szakemberek sem ismerik ezeket…..
cheyenne_88 2018.08.27 05:09:47
NA ITT VAN A FELKIÁLTÓJEL HELYE. Ok beveszem.Erre vigyorogva fel óra műlva te is ott fogsz táncolni.. Persze gondolom magamban ,ha nem lennék ilyen köver talán igy is lenne.. Leülök 20 perc múlva érzem ver a labam a ritmusra. Aha tancolni kene ,- a fejem is uti a dallamot.Értem na jó haverok tancolnak én is.Jön a meglepi . 1 nem vagyok gátlásos ,2 majdnem olyan jol tancolok mint 20 éve.(inkább több is volt már).Minden fasza. Elmegy talan egy óra ,táncolok jól érzem magam.Minden nagyon jó.Egyszercsak erőtelenedek felborulok szinte támaszkodom ,mint egy részek ledölök egy valaímire ,egy tiyenev koruli csaj mellem fekszik a bicepszemen a feje ,fuves cigit add a számba mellettem fekszik ,- simán a lányom lehetne.Kemény a helyzet ilyet se éltem még meg .Egymásnak szájába adogatjuk a fuves cigit.Szerencsére nem szivtam le tüdőre.(ez is most jut eszembe).Tántorgok. Jön a haver ezt szivd fel,- óvatosan mert drága, ennél az állapotnál minden jobb jó felszívom ,úgy vagányan kezfejről.Na bumm,magamnal vagyok ,de qurvára.Minden fasza.Lassan hazamentünk a haverom balatoni nyarlójába.Kint az anyag az aasztalon csikokban ,- amikor józanul kinált magamban kiröhögtem és elutasítottam ,tudtam,h nem szabad megtenni az első lépést nem szabad szivni ,most invitálásra szívok még vagy 2-3 csíkot.
Tovább járkálok táncolok, Az állkapcsom magátol remeg csattognak a fogaim.Aludni nem tudok.Semmit.Másnap delután reménykedve,h amugy antialkoholista szervezetm meg tudott kuzdeni a kb 2 deci pálinkával ami szintén befigyelt.- Elindultam haza. Mint Napoleon katonája Doberdó után vonszolom magam, megallok egy kutnál ,mosolyognak mert nem vagyok magamnál.Csak vonszolom magam. Az inak az egyik térdem allat meghűzodtak ,nem tudok járni se rendesen.Réveteg vagyok.Hazaérek.ELment a nap.De marha f@sza dolog volt ez ilyet kell maskor is csinalni.Nezem ,hol mikor mi lesz.Elmegy a nap.Érdeklődésem mindegy mire van ,- nincs.Számitógépet nem használom tanulásra bár 'majd 20 éve tanulok és állandoan fejlesztem magam.Talán úgy vélem és úgy is van.Nemzetközi szintre húztam magam az IT ben.Abszolút pro vagyok abban amit csinálok.De ma nem tanulok ,nem érdekel semmi.Nyomott vagyok nem jó.Valami kell.Milyen is volt ez a a kokain milyen érzés?Aha nincs gátlás ,önbizalom stb.Elmegy a nap.Éjjel felébredek sóvárgok valami után nem tudom mi az.Valami nem jó kezem kicsit ideges kaparászom magam idegesen.Talpam izzad.Valami kellene ,valami hiányzik ,de mi is az. Aha .A KOKAIN. Na bazdmeg.Csak nem függő lettem?? Inkább megölöm magam mintsem függő legyek.Bumm.Hiszen több "nyugati sztár " is öngyilkos. Amikor már sikeres és mindent elért.Miért ??? Mert nem tud leállni a drogról.Miért nem tud leállni? HÁT EZÉRT.
ELÉG EGY ALKALOMMAL KIPRÓBÁLNI A KOKAINT ÉS VÉGE AZ ÉLETEDNEK! AMI UTÁNA JÖN ÉLETED LEGNAGYOBB PRÓBÁJA.AHOGY MOST ÉRZEM VALAMI KELL ,VALAMI AMI MEGNYUGTAT.ÉS TUDOM ,H EZ A VALAMI A KOKAIN.ÉS CSAK EGYSZER PRÓBÁLTAM KI EGY KIB@SZOTT ESTE!!

Kináltak engem már ezzel azzal.Mindig mondtam ,h nem. Kulfoldon a nagy nyugaton mindenki fuvezik ,- a tarsadolom mas rétegei szegényebbek crack en vannak ,- ezek teljesen lepusztulnak mert mindenuket arra koltik ,- eloszor csak kevesebbet aztan többet.

Hogy is mondta a haver? Naponta csak 5-8 ezer forint.

Masnap szól a face.Egy manusz vigyorogva.A haverom haverja ,- érdeklődik.Tudom miért.Ő szállitja az anyagot a havernak.

Persze akinek ilyen haverjai vannak mondhatnád.Nem elit edzőtermből való ismeretség.Komoly kéró,komoly pénzek.Ezek az emberek olyanokkal barátkoznak csak akik elértek valamit már az életben.

És szól a face,és a pali,érdeklődik a helyzetkép után vigyorogva.

Alig birok járni,aludni nem tudok, valami kell.Valami hiányzik.-

Fejem fáj, aludni kellene.05:02 van.

Edzenem kellene menni majd kitisztulok.A fejem fáj aludni kellene...

Tetszik érteni?

Egy alkalom egy este, harom szippantas kézfejről meg vagy 2-3 csík később és VÉGED VAN!!!!!!!!!!!!!!!!

Megküzdök vele a qurva anyját én nem leszek kokainista.Inkább megölöm magam.

és tényleg (nem azt tanultuk ,h 'és'-sel nem kezdünk mondatot?).

de igen kezdünk.

és tényleg ,milyen sok sikeres ember megöli magát.

Én már tudom miért.Te ne akard megtudni.