Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cloemngt

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
#maradjotthon, #dolgozzotthonról, #mozogjotthonis, #nefaldfelahűtőt, #rendeljonline, de mindenképp #érintésmentesen…pár jó tanács, ami árad felénk most, ebben a mindenkinek teljesen új helyzetben. Percek alatt minden átalakult, és csak kapkodjuk a fejünket a számok, intézkedések, bevezetések…..
Van aki ünnepli, van aki nem vesz róla tudomást… Amennyiben a Valentin-nap egy plusz lehetőséget ad arra, hogy felvedd a kapcsolatot, közvetíts, avagy értékesíts a célcsoportodnak, azt javaslom foglalkozz vele, és tervezd meg a kommunikációd! Ráadásul a statisztikák szerint hazánkban is kezd…..
"Kislányom, arra mindig figyelj, hogy a cipőd és a táskád passzoljon egymáshoz!” Többször hallottuk ezt a jó tanácsot anyáinktól, nagyanyáinktól. Miért és mióta lett ez az egyik legfontosabb íratlan szabály az öltözködés terén és vajon helytálló-e még ma?  Az 1950-es évek elején a nők nem…..
Meglepetésekkel teli ajándékdoboz az anyáknak és a babáknak. Csillagra emlékeztető, pihe-puha fészek érzetét keltő, a gyakran rémes gyermeköltöztetést 15 másodperccé varázsoló babamelegítő. Mindezek két energikus, kreatív Anyuka termékei. Ők azok, akik egyrészt megcáfolják a ’4 bevált tipp ha a…..
Jó hír, hogy az anyáknak és a gyerekeknek sok mindenre van szüksége; így ha ők a célcsoportod már kezdhetsz örülni. MI több, ha a gyerekükről van szó, a szülők kevésbé ár érzékenyek, ellenben nem mindegy, hogy hogyan szólítod meg őket! Mert van lehetőség a direkt hirdetéseken túl is… AHÁNY BABA…..
Nő vagyok, a marketing iránti elkötelezettségem mellett sem titkolom, hogy jó magam is a hatása alá tudok kerülni egy jól felépített marketing kampánynak. Engem sem hagynak hidegen a finom ízeket, kellemes illatokat, lenyűgöző színeket ígérő reklámok. A NŐI (VÁSÁRLÓ) ERŐ   S vajon milyen a…..