Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillagtenger

733 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csillagtenger Új blog indul 2023.06.16 17:02:14
Kedves Olvasóim, nagy örömmel jelentem be, hogy elindult új honlapom, ahová beköltözik a blogom is, mostantól ezen a címen érhetők el írásaim: https://csillagtenger.hu/blog-2/ Az írások viszont előfizetősek lesznek, mert az új honlappal egy új minőség is indul és az ebben lévő tudást így tudom…..
Hold újra eléri a Nyilas csillagkép íja hegyét, ezáltal egy újabb teremtő mágia elindításának lehetőségét hozza el. Ennek kezdeti időpontja 2023. június 5. 12:08 perc északi irányba fordulva. A Nap éppen fent lesz az ég tetején, tehát éppen napi csúcsán van, él még a Merkúr-Uránusz együttállás és a…..
Június első napjainak igen erős energiához csatlakozik Vénusz Plútóval való szembenállása, ami a stafétaváltással egyidőben történik, ugyanis Vénusz június 5-én 15:46-kor lép át az oroszlán jegyébe, ezáltal kerül a Nap uralma alá, amivel átadja a Napnak a stafétát, és kerül egyszerre szembe a…..
Merkúr-Uránusz együttállás önmagában egy nagyon jó energia, hiszen két külön világot szimbolizáló, de külön-külön kis virgonc, játékos energia egyesülés az ő kapcsolódásuk. Ezáltal ez egy igen friss, mozgékony, játékos energia amiben ráadásul újdonság, őrültség is van, ami kinyitja bennünk az igazi…..
A Nap már halad a nyári napforduló, ezáltal pályája csúcsa felé, érezhető is egyre erősödő ereje, amibe belesétál szemből a Hold, amiben ő is kikerekedik, és mivel mindezt a Nimród/Bika-Kígyótartó/Skorpió tengelyén, egy nagyon erős energiájú Telihold virrad ránk (2023. június 4. 5:42). Látni nem…..
Emlékszel, hogy volt egy írásom korábban amiben arról írtam, hogy a Hold lesz 2023. első felében a vezérbolygónk, akitől átveszi a Nap ezt a szerepet az év második felére? Ez hamarosan itt van, sőt, már valamennyire éljük is, hiszen Mars május 20-án már átlépett az oroszlán jegyébe, bár ekkor…..
A májusi hatalmas energiák igen nagy változást hoztak életünkben, bár ennek kézzel fogható történéseit ezután kezdjük majd észrevenni. Mindenképpen várható mindenki életében valami nagy változás, mert ez a két hét hatalmas erővel érkezett. Az élet azonban lépked tovább, egyik gyönyörű hatásból a…..
Megérkeztünk a májusi hatalmas energiák záró üzenetéhez, ezzel kifut ez a gyönyörű, de nagyon erős energia, visszaáll a régi rend, vagy mégsem?Hold ma este (május 24. 21:21) megérkezik Marshoz, ami szerintem azt tárja fel, hogy te kellesz ahhoz, hogy megvalósítsd mindazt, amit akarsz, hiszen a Mars…..
A májusi csodaenergiák utolsó napjaihoz értünk, amikor lezárul ez a gyönyörű folyamat, de egy önmagára tudatos új én indul útnak az új szellemi vezető irányításával, valamint kozmikus erők tudatosságával a háttérben, ugyanis a ma reggeli órákban (május 23. 7:12) volt Jupiter-Mars kvadrátja, a nagy…..
Már nagyon közeledünk a végkifejlethez, aminek következő nagyon fontos lépése a Mars-Plútó végre beélesedő oppozíciója (május 21. 5:12). Azért mondom, hogy végre, mert innentől ez a hatás kezd majd csitulni, ami hoz majd némi megnyugvást azoknak, akik bármilyen feszültséget tapasztaltak az elmúlt…..
Hatalmas erejű éjszaka van mögöttünk, ami az új útra terel, hiszen hajnalban (május 18. 3:10) volt a nagy májusi össz energiák fő háromszögének, a Mars-Jupiter-Plútó hármasából a Jupiternek Plútóval felálló kvadrátja, ami már a kezdő pillanattól, május 11-e óta érződik, de talán tegnap (május 17)…..
Ma (május 17) éri el a Hold a Jupitert még mindig a Felfelé Úszó Halak fonalán, de már haladva a Kos csillagai felé. Ez megmutatja hogyan indult el a jupiteri gondolkodásod azután, hogy Jupiter elhagyta az Alrischa csillagot. Ezek első lépések, de már a mai nap tetteiben, reakcióiban megmutatják…..
Ahogy már előző írásomban is fejtegettem, Jupiter és Merkúr együttes mozgásában ott van a tudatos elindulás lehetősége a földi és a nagy úton, vagyis mindaz, hogy a hétköznapokban is úgy lépsz innentől kezdve, hogy már nem lépsz vissza az előző körforgásokba, mert megtanultad a bennük lévő…..
Elérkeztünk egy olyan naphoz, amit nem lehet egyszerűen leírni, elmondani, átadni, hiszen ez egy akkora nagy lépése a ma élő embernek. Már önmagában Jupiter Felfelé Úszó Halakhoz érkezése egy hatalmas dolog, mert itt most eldől, hogy szellemileg hogyan lépsz tovább, mennyire érted az istenit, a nagy…..
Előszó a május 15-i nagyon nagyon meghatározó energiához, ahhoz, hogy Jupiter eléri a Felfelé Úszó Halak fonalát. Ez a nap a jövőt tekintve egy igen fontos nap. A nagy májusi összenergiák egyik igen meghatározó napja is egyben hiszen ekkor fordul előre Merkúr, Hold-Neptunusz együttállás is lesz, és…..
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy ennek a hatalmas két hétig tartó energiának (május 11-24 között) egy igazán nagy üzenete van. Már mikor elkezdtem figyelni a folyamatok alakulását is kirajzolta magát, de mint minden, ahogy az égboltot figyelem és fejtegetem, ez is fokozatosan tárja fel magát. De…..
Hold megérkezik Plútóhoz, ezzel kinyílik a kozmikus kapu, amiről a 2023. májusi energiák üzeneteiben beszéltem. Ez a kapu most két hétig nyitva van, amin keresztül hatalmas energiák érkeznek, megmutatja magát a fény, az eredendő isteni. Ezek hatalmas erők, amik segítenek áttranszformálni a tudatot,…..
Ez egy nagyon jó energia, ebben van igazán az élet. A fény, a cselekvések energiája az újdonságok, őrültségek, szabadság energiájával egységben. Az ő találkozójuk abszolút ’vízöntős’ megélés benne az élettel, játékkal. Igazi bolond nap a legjobb értelemben. Ilyenkor érdemes hagyni, hogy történjenek…..
2023. május nagyon erős energiákkal érkezik. Több kisebb energia hatása érvényesül egyszerre, melyek egyesével is igen hangsúlyos üzenetet rejtenek, ráadásul egymást támogatják, és a nagy titkuk, hogy egy pontba futnak össze, amivel felhívják valamire figyelmünket, ami elsőre talán nem is mutatja…..
Vénusz ma, május 7-én 16:25-kor eléri a rák nulla pontját, és idén Mars után másodikként átbukik a csúcson. Innentől vele is elindulunk lefelé, igaz még a látható világban, de a vénuszi dolgainkban is elkezdődik egy befelé figyelési időszak. Ez azért lesz igazán kiemelt idén, mert ezen az úton…..
Lemaradtam Plútó fordulásáról, aki 2023. május 1-én fordult hátra, de mivel ő nem siet, így gondoltam ha néhány nappal később írok róla is van még aktualitása, mert nagyon fontos üzenet van benne.Plútó fordulása általánosságban fontos üzeneteket hoz, de mikor jegy és csillagképi váltás közben…..
Egy nagyon jó időben felvillanó Telihold mutatja meg számunkra mindazt a hétköznapokban, amit a Vénusz-Neptunusz szintén egyidőben fennálló kvadrátja már sejtet. Ez pedig nem más, mint egy olyan földi lét, amiben valóban boldog vagy. A Telihold ugyanis az ASC-DSC tengely közelében születik 2023.…..
Vénusz és Neptunusz 2023. május 4. 19:40-re kiteljesedő gyönyörű kvadrát kapcsolata az isteni földi világban való tudatos lépésének lehetőségét rejti magában. Egyrészt azáltal, hogy ez a két bolygó kapcsolódik, hiszen Neptunusz a Van tudat, Vénusz a földi lét teremtésének energiája, aki tudatosan…..
Elindult az új, erre gyorsan Merkúr meg is fordul, a Kos teste csillagaiból a Kos feje csillagaiig visszamegy le az ekliptika alá, le a Cet fejéig, hogy abszolút tudatosítsa, hogy valóban érted és tudod merre az előre, vagyis milyen úton indultál el, abban milyen célokat tűztél ki, és milyen…..
Akárhol is tartasz utadon, ezen a hajnalon egy olyan útra lépés lehetősége van, amiben úgy tudsz elindulni az új körre, hogy abban már nem lesz küzdelem a sárkánnyal, vagyis kinyílik a mennyei kert kapuja. Ez egy hatalmas hatalmas dolog. És az egészben az a legcsodálatosabb, hogy mindezt úgy, hogy…..