Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillagtenger

392 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még egy mondatban a Mars-Uránusz együttállásról, ami kimaradt a tegnapi írásból. Az egzakt együttállás 2021. január 20-án 21:38 perckor lesz. Ez egy olyan pillanat, amikor a két világ összeér és azonnal ki is nyílik az egyik a másiknak. Szerintem van ebben egy dimenzióugrási lehetőség.…..
Végre eljött a várva várt nap. Elindult már ez az energia több lépcsőben, de most lesz egy igazán nagy kezdőrúgás, feláll végre a Mars-Uránusz együttállás. Két kitörő erő egyesül, mindkettő kivezet minket valamiből, a Mars a belső világból, az Uránusz a szenvedésből. És mindkettő egy lendülettel…..
A mai napi (január 17) Jupiter-Uránusz kvadrát mintegy felvezetője az egész évben élő Szaturnusz-Uránusz kvadrátnak, ami a 2021-es év meghatározó enerigája lesz. Tulajdonképpen ebben az egy fényszögben egy mondattal elmondhatjuk az egész év fő üzenetét, átlépés az anyagi világból az isteni világba,…..
2021-es év első Újholdja azzal az erővel köszönt ránk amivel 2020-ból kiléptünk, hiszen a mostani Újhold Plútóval együttállásban történik. Oh micsoda energiák ezek. Ez ugyanis azt jelenti, hogy nemcsak hogy új születés van, hiszen egy Újhold mindig a lélek újjászületése, ez most mágikus, gyógyító,…..
Ez a nap is eljött, szerintem innentől már végleg búcsút inthetünk a 2020-as évnek és az általa hozott tanításoknak, próbáknak. Nem figyelem a híreket, de úgy gondolom mostantól egyre kevesebb lesz a félelemkeltés, kevesebb megbetegedésről hallunk majd, lehet már az oltás sem lesz annyira fontos,…..
Vénusz az idei évben a gyorsbolygók közül meghatározó szerepet tölt be. Lesz még róla szó bőven, de most a héten lép egy fontosat, és gondoltam megosztom, ha akar valaki élni vele. Elérkezik ugyanis a bak jeléhez 2021. január 8-án pénteken, és ezzel belép a Nyilas csillagképébe, ezáltal ő is eléri…..
  A 2020-as év szerintem egy igazán remek év volt abból a szempontból, hogy megtörtént az a nagytakarítás, rendezés, ami mindenki számára elengedhetetlen volt ahhoz, hogy egy másik szinten kezdje újra életét, mert az új itt van a kapuban. Valószínűleg vannak olyanok, akik úgy érzik, jobb…..
Ez az együttállás önmagában is hatalmas erő és hozzáadódik, hogy milyen folyamat végére áll össze ez a két mester és mikor történik mindez. Ez így valóban elindít egy új korszakot, új időket. Na de mit is? A tudás gyakorlatba ületetését, vagyis a bölcsesség ideje indul. Legalábbis az én…..
  És megérkeztünk. Amiről annyi sokat beszéltünk, amit annyira vártunk. Idén talán sokkal jobban mint bármikor máskor. Elértünk a pontra, ahol a fény utat tör, megszületik. A téli napforduló egy igazi születésnap, a fény születése. Azé a fényé, ami az élet maga. Mikor a fény megszületik,…..
A 2020-as téli napforduló nagyon erős energiákkal érkezik, nemcsak mert Jupiter-Szaturnusz együttállása kíséri, hanem mert megelőzi egy Nap-Merkúr együttállás is. Ezáltal tulajdonképpen kéz a kézben sétál át Merkúr és Nap a napfordulati ponton december 21-én, de még mielőtt odaérnének egyesítik…..
Megszületett a csodálatos Újhold, és ez már véglegesen elindított bennünket a belső világunkba, általa egy hatalmasat léptünk saját magunk fénye, fényeredete felé.   De van még valami. A végső áldozat, ami szükséges ahhoz, hogy a téli napfordulókor, mikor a fény megszületik, minden…..
Hatalmas ereje van ennek az Újholdnak, tegyél meg ma valami újat, valamit, amit eddig nem csináltál és abban tudatosan legyen benne a szeretet. Ha tudod ez melyik életterületed, koncentrálhatod oda, de az sem gond ha nem tudod, úgyis minden mindennel összefügg, csak csináld. Lásd ahogy megszületik…..
    Egy kivételes és különleges Újhold köszönt ránk hétfőn, december 14-én, mert egy teljes Napfogyatkozás is kíséri (ez dél-Amerikában lesz most látható, Magyarországról nézve nem, de az energiája itt is érezhető). Ilyen akkor alakul ki, mikor úgy van Újhold, hogy a Hold éppen az…..
Csillagtenger A végső felvonás 2020.12.08 20:12:38
  Azáltal, hogy Merkúr elérte az Antares csillagot, fel is lép a Tejútra, oda, ahol a Nap már fent vándorol. A Tejút az Istenek útja, a kiemelkedés lehetősége, ahol szintet tudsz lépni, kiemelkedni a polaritás nehézségeiből, szenvedéséből, ahonnan más a nézőpont, mások a lehetőségek, ahol…..
Merkúr is megérkezett a Skorpió csillagkép szívéhez, az Antares csillaghoz ezáltal 2020. december 8-án egész nap újra nyitva van az isteni átjáró. Ez a mai nap egy beavatás. Merkúr maga a beavató, mert ő tudja a titkot, ő ismeri a fényt, és azzal hogy az isteni birodalom kapujában áll, ma megérti…..
    Volt már róla szó az előző néhány írásban, de gondoltam összefoglalom és még egyszer megírom, hogy aki szeretné kihasználni erejét, megtehesse.     Jelenleg központi csillagunk, a Nap, a Skorpió csillagképében jár, annak is szívénél, az Antares csillagnál. Hatalmas erő ez a csillag, a…..
Az év legerősebb Teliholdja villan fel 2020. november 30-án délelőtt 10:29 perckor, amikor a Nap a Skorpió csillagkép szívével, az Antares csillaggal együtt állva világítja meg a Holdat, aki a Bika csillagkép szeménél, az Aldebaran csillagnál áll éppen ekkor. Az Antares a legmagasabb isteni szeretet…..
Advent első vasárnapján Neptunusz is földi pályára áll, ezzel már csak Uránusz van hátráló mozgásban, aki egészen 2021. januárig így halad, ő még várakozik, hogy tényleg minden rendeződjön, a fény megszülessen, mert mikor megfordul, onnantól minden más lesz. Új szintre lépünk, nem is akármilyenre.…..
    Minden szembenállás teljességre törekvés, mert ott van benne a szemben álló felek egyezségre törekvése. Megvan benne az erő a fejlődésre, tökéletesédre, kihozzák egymásból a legjobbat, így tudnak kiegészülni. Már maga az, hogy oppozíció, nagyon jó energia. És ez most megint egy nagyon…..
  És eljött. Elérte a Nap a Skorpió csillagkép energiamezejét, innentől lebukunk a mélységekbe. A Nap, a fény, lemegy az Alvilágba, Hádész birodalmába és bevilágítja azt. Innentől tehát mindenre fény derül. És ez nem ’akarom, nem akarom’ kérdése, ez történik. Megérkeztél. Képzeld el most…..
Hétköznapi életünket leginkább befolyásoló bolygók mind váltásban vannak ezen a hétvégén. A Nap-Merkúr-Vénuszt útját értem ez alatt, Holdat ide most nem sorolom, mert ő olyan gyors, ő folyamatosan hozza a változást, vele most ebből a szempontból nem foglalkozunk. Merkúr és Nap csillagképet váltott,…..
A mai nap (2020. november 19.) egzakt a Szaturnusz Vénusszal alkotott kvadrát és Nappal alkotott szextil fényszöge. Ezáltal ez egy csodálatos teremtő nap. Szaturnusz és Vénusz kapcsolatában a földi teremtés anyagba ültetése van, főleg, hogy kvadrát, teremtő kapcsolat van köztük. Vénusz mint…..
Már megyünk kifelé a rendezésből ami az ősz folyamán végigkísért minket, sőt, már a megoldási fázisban vagyunk, Szaturnusz-Jupiter-Plútó-Mars-Merkúr is földi pályára álltak már, épül be minden megtanult, elrendezett dolog a hétköznapjainkba, mégis élnek még ezek a rendező energiák, nem engedték el…..
Jupiter-Plútó együttállással (2020. november 12.) szinte egyidőben Mars direktbe fordul 2020. november 14-én a hajnali órákban. Ezzel valóban beindulnak a változások. Nem véletelen a jelenlegi impulzív energia szerte a világban. De ez a változás egy abszolút új irányba visz és mindez teljesen…..
    2020. november 12-én este 20:38-kor lesz egzakt Jupiter-Plútó idei harmadik együttállása, de hatása már november 6-a óta él és egészen november 19-ig érezhető, ugyanis két lassú mozgású bolygó találkozójáról van szó. És két nagyon erős bolygó kapcsolata is ez. Az ő munkájuk átfogja az…..