Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kristoflaszlo

61 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közvetítik Kiss Norbert kamionos versenyeit is.  A Network4 médiacég a most megszerzett médiajogokkal tovább bővíti amúgy is jelentős motorsport portfolióját. Nézői 2024-ben láthatják a DTM (Deutsche Tourenwagen Masters) összes futamát, Kiss Norbert menetelését a Truck Racingben, valamint…..
A DIGI Románia mostantól elérhetővé teszi a teljes SkyShowtime szolgáltatást - beleértve a prémium lineáris csatornákat, a SkyShowtime 1-et és a 2-t - digitális tv-előfizetői számára. Ez a SkyShowtime első üzleti partnerkapcsolata Közép- és Kelet-Európában.   A speciális bevezető promóció…..
E 2024. július 1-től csökken az ingyenesen elérhető tévécsatornák száma a digitális földfelszíni platformon, így már csak 11 lesz nézhető kódolás nélkül.   A TV2 Csoporthoz tartozó, az Antenna Hungária által üzemeltetett szabad hozzáférésű mindigTV platformon elérhető csatornák közül az Izaura TV…..
A streamingszolgáltatás előfizetői 192 meccset élvezhetnek olyan technikai minőségben, amilyet "hazai pályán" még nem láthattak sem az érdeklődők, sem pedig a törzsszurkolók - jelentette ki Szabó Balázs, az RTL tartalmak menedzseléséért felelős vezérigazgató-helyettese a siófoki Digital-Media…..
A Digital-Media Hungary konferencián 15 év után teljesen megújult arculattal jelentkezett Magyarország piacvezető multimédiás kereskedőháza, az Atmedia. A fejlesztés célja a sales house stratégiai változásainak a lekövetése volt, reagálva ezzel a dinamikusan alakuló piaci környezetre is.   Az…..
Költözik az RTL jelentős része, beleértve a hírstúdiót is. Azért a Camponánál lévő helyszíntől sem vesznek teljesen búcsút.  Még 2021 júliusában jelentette be az RTL Magyarország, hogy modern belvárosi irodaházba költözik 2024-ben, amely fő bázisként funkcionál majd a médiavállalat számára.…..
  Megszűnik a Comedy Central Family, mellyel értesítette olvasókat a Media1.hu. A portál szerint a magyarországi kábelszolgáltatók már el is kezdték értesíteni az ügyfeleiket arról, hogy kikerül a kínálatukból. A változást azzal magyarázzák, hogy a médiaszolgáltató 2024. július 6-án megszünteti…..
Március 8-án országos premierekkel, új, tematikus tartalmakkal startol a TV2 Klub, ami kifejezetten a női célcsoport számára készül szórakoztató, informatív, változatos tartalmakkal. A TV2 Csoport a nézői igények változásához igazodva pozicionálja újra női tematikájú kábelcsatornáját, ami rendkívül…..
LiSlo Net Dokumentumok 2024.01.13 16:04:33
Itt a fentebbi módosításokat és más dokumentációkat találják az érdeklődők: GTA San Andreas mentések: (Hamarosan...) DIGI TV műholdas TV csatornakiosztások: Digi TV (műholdas) frekvenciák - 2024. 05. 13. (3.) Digi TV (műholdas) frekvenciák - 2024. 05. 13. (3., szerkeszthető) Digi…..
Az idei Big Picture konferencián bejelentett terveknek megfelelően az RTL Csoporthoz tartozó CLT-UFA HBD 2023. december 15-én reggel hivatalosan is megkezdte négy új kábelcsatornája sugárzását. Így az RTL Magyarország csatornaportfóliója 12 csatornásra bővült.   A mai naptól a Kölyökklub, a…..
Nemsokára az, amikor a napvilágot lát az MB•TV és az MB•2 átalakulásra készülnek. Két új csatorna indul majd el a két jelenlegi csatorna tovább erősítése mellett. Az RTB Magyarország és a Magyar MTU Csoport után idén a magyar-román MB csatlakozik az anyavállalat, mint RTL Group egységes európai…..
Július 3.-ától a keddi élő adása pénteki napra áthelyezése mellett egy új live-főcímmel jelentkezik, amely július 3.-án délben lesz a videoklippremier. Ma már feléledt a LiSlo Music nevű csatorna, de a célközönség meg fog egyezni a MisikePlayz-ével, a DaniFighter-ével és más…..
2022. június 14.- Mint különleges nap volt a Walt Disney számára, hogy a vállalat elindítsa a Disney+-t Magyarországon, a másik az, hogy nemsokkal később licencszerződést írt alá a TV2 Csoporttal. Amit a Disney+-ról tudni kell A Disney+ a Disney, a Marvel, a Star Wars, a Pixar, a…..
Megújult a LiSlo Channel! 2023. május 2.-ai napjától megújult külsővel és szlogennel folytatódik tovább a LiSlo Channel, profilja változatlan marad. Közkedvelt tartalmak mellett július 3.-ától a LiSlo Uzsonna hétfőn, szerdán és pénteken is élőben jelentkezik az eddigi hétfői, keddi és szerdai…..
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) fegyveres nyomozói házkutatást tartottak kedden Radics Peti, ismert Youtube-sztárnál, aki a történtekről a Facebookon írt részletesen. Mint írja a nyomozók egy a Youtube-csatornáján, 2016-ban Süsü az alkoholista sárkány címmel megjelent paródiavideó miatt…..
A tavaly márciusban elinduló TV2 Play Prémium korábban már elérhető volt a mindigTV PRÉMIUM (Antenna Hungária), a Magyar Telekom, a Yettel, január óta a DIGI és márciustól kezdve a Vodafone előfizetői számára is. Most újabb céggel bővült a lista. Május 9-től, keddtől ugyanis a Direct One TV…..
25 éves történetének első televíziós applikációját indította el a TV2 Csoport április 17-én. A nagy csatornák közül elsőként önálló, szolgáltatón keresztül elérhető TV2 Play televíziós applikációval teszi még teljesebbé azoknak a nézőknek a felhasználói élményét, akik Magyar Telekom ügyfélként a…..
A Warner Bros. Discovery nemrég mutatta be Max elnevezésű, továbbfejlesztett streamingszolgáltatását, amely május 23-án indul el az Egyesült Államokban. A Max olyan tartalmak célállomása, mint az HBO Originals, a Warner Bros. filmjei, a Max Originals, a DC univerzum, a Harry Potter varázslóvilága, a…..
A TV2 Média Csoport korábban már bejelentette, hogy reklámmentes változatot indít a TV2 Play elnevezésű online streamingszolgáltatásából. A keddi napon, azaz április 11-én el is indult TV2 Play ZÉRØ. Azaz 499 forintos havidíjért (illetve az éves előfizetéssel 5489 forintért) reklámmentesen…..
Öt év után sorozat készül a hatrészes filmből, így kilenc éves az Animék, Firkák és Trollok film, amelyet eredetileg az Ano Blog készítette és előbbileg melyben szerepelnek a játék-univerzumban: SpongyaBob, Mickey, InuYasha, Goofy, Kagome, Ichigo, Sasuke, Son Goku, Donald kacsa, Eric Cartman,…..
A Direct One és a Focus Sat szolgáltatókon nagy változás történik, hogy régiről újba helyeztetik át és kettőt beillesztik is. Itt vannak a vételi paraméterek, de újra kell hangolni a készülékeiket nemsokára. Érdemes megegyezni, hogy már nem Telenor szolgáltatón kell feladni a csatornák…..
Tegnap számtalan meglepetés várhat ez, hogy az A+E Networks csatornáinak vételi paraméterei változnak. Az még nem biztos, hogy mikor új transzponderről érhetik el a Direct One és a DIGI műholdas előfizetői. Üröm az örömben, hogy február közepéig vagy elejéig álla tesztek bálja. Ezek után egy…..
Az indulás napjától, mint február 1.-jétől a MAX4 elérhető lesz a DIGI kábeles és műholdas, a Vodafone okostévé, illetve az Antenna Hungária Zrt. érdekeltségébe tartozó mindigTV ingyenesen fogható, utóbbi 12-es programhelyén, míg márciustól a Telekom (IPTV, illetve SAT TV) kínálatában válik…..
2022. december 30.-án vált elérhetővé a MAX4, az ingyenes földisugárzású mindigTV 12-es programhelyén. A MAX4 a legjobb tartalmi mixet nyújtja: romantikus és könnyed bűnügyi sorozatok, az amerikai és európai stúdiók legjobb filmjei, valamint saját gyártású produkciók váltják majd egymást. A…..
A DIGI előfizetői számára a TV2 Csoport összes lineáris csatornája mellett január 16-tól már a TV2 Play Prémium szolgáltatás is elérhetővé vált. A DIGI (beleértve az Invitelt is) előfizetői számára a TV2 Csoport összes lineáris csatornája mellett január 16-tól már a TV2 Play Prémium…..