Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tiko

0 bejegyzést írt és 1061 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig van eggyel lejjebb… Mesébe illő gyorsasággal ment el a városi ház, és lett helyette a tavi. Decemberben már a miénk volt az új ház. A kedves, idős házaspár, akitől vettük, egy új építésű társasházba szeretett volna befizetni abban az esetben, ha nekünk nem sürgős, hogy kiköltözzenek. Miután…..
Tiko 2018.06.03 09:47:03
@Falusi Élet: Igen, tulajdonosként bármikor kijelentheted. Sőt, mivel a tied, ki is adhatod :)
Tiko 2018.06.03 09:50:36
@Falusi Élet: Még egy. A ház/lakás komfortfokozatához hozzátartozik a gáz vagy villanytűzhely. És a komfortfokozatot nem ronthatja le, azaz ha beépített, nem viszi/viheti el. Slussz.
A szülés folyamata messze nem az a negédes, romantikus történet, amelyet a születési értesítők habos csipkébe öltöztetett babáit látva képzelhetünk. Az először szülő anyukáknak és a papás szülésre vállalkozó társaiknak is tisztában kell lenniük azzal, hogy a csoda, az új élet bizony vér és egyéb…..
Tiko 2018.01.17 16:54:35
@Duplaxiii: 2 apás szülésen voltam, apaként. A második gyermeknél, bizony kicsúszott egy kis széklet is, na bumm..
A cselédlányok élete nem volt könnyű a fejlődő Budapest aranykorában, az agresszió és a szexuális kiszolgáltatottság csakúgy a mindennapok része volt, mint a háztartás egyszerű feladatai...
  Az egyik személyes kedvencem a vaskos népi ostobaságok közül. A mai, fiatal városlakók - szerencsére - már szinte azt sem tudják, miről van szó, ám sokan - elsősorban vidéken és az idősebbek körében - még mindig komoly nosztalgiát táplálnak a sorkatonai szolgálat iránt. Ez persze túlmutat a…..
Tiko 2017.09.16 21:13:40
@Etniez: Ezt mondom én is.
Tiko 2017.09.16 21:16:25
@EU zászlót mindenhova!: Az első m16 modell valóban problémás volt, de néplegendákat azért ne gyártsunk.. A következő modell már jóval megbízhatóbb volt.

Arról nem is beszélve, hogy talán 67-69-tól volt m16, míg a háború 1955-ben kezdődött..
Tiko 2017.09.16 21:20:34
@Pan Modry: Pontosan.
Szépen, a sebességhatárokat betartva halad az ember az autópályán, amikor megérkezik egy 70 km/h-val száguldó Suzuki mögé - rosszabb esetben a belső sávban -, aki nem érti, hogy miért is kellene többel mennie, ő ezt érzi biztonságosnak. Ekkor felmerül a kérdés alanyunkban, hogy a túl lassú sebesség…..
Tiko 2017.08.22 20:11:05
@Zozo___: ott a pont.
Tiko 2017.08.22 20:12:37
@sunabajnok: önkéntes rendőrből nincs híján a társadalom, ahogy látom..
5 eset is volt mostanában a családunkban, ahová rendőrt kellett hívnunk. Mi voltunk a szenvedő alanyok, de azt előtte nem gondoltuk volna, hogy az igazi szenvedés az maga a rendőri eljárás lesz. Azóta, ha meglátok egy grasszáló rendőrkocsit tele vidám rendőrrel, mindig felvetődik bennem a kérdés:…..
Rendszeresen tapasztalom, hogy sok ügyvéd nem tart fenn saját domainen működő emailfiókot. Vagy ha van is neki saját domainje, az a Gmail szolgáltatásán keresztül üzemelteti. Mi a probléma ezzel? Nézzük először a Magyar Ügyvédi Kamara szabályzatát: Vagy esetleg az 1998. évi XI. törvényt az…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Kedves Despota! Jódarab ideje gondolkodom azon, hogy én is leírom a munkahelyekkel kapcsolatos tapasztalataimat, de írásod alábbi része adta meg számomra a végső lökést: „Minden tiszteletem azoké…..
Tiko 2016.12.19 13:53:51
Gratulálok a sok jóindulatú hozzászóláshoz! Nem, nem lepett meg..

Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy egy kicsit jobban kellene szervezni a napot. Mi is hasonló cipőben járunk, ezt azzal próbáljuk kiglancolni, hogy a gyerekeket korán keltjük, elsőként érnek be az oviba és bölcsibe, és utolsóként jönnek el.

Azonban a fentebb írtak egyáltalán nem ideálisak egy családnak, sajnos ez van. Kevés az idő bármire is, és erről bizony az itt tanúságot tévő szociopatáknak is bőven van szerepe abban, hogy ez kicsiny országunkban így alakult.

Értem én, hogy minek nekünk gyerek, meg mi vállaltuk, meg amúgy is így nem szabad az ember, meg a többi f*szság..

Viszont annyit azért illene itt a rosszindulatú hozzászólóknak észrevennie, hogy ez a nő (ha nem is tökéletesen, de a maga szintjén) próbál a társadalom számára épkézláb felnőtteket nevelni. Olyanokat, akik majd az itteni gyermektelen és átérzést egyáltalán nem mutatóknak is be fogja fizetni a nyugdíj járulékát..

Olyankor már jó lenne, ha szolidárisak is lennének a most lesajnáltak ugye?

Szánalmas itt az is, akinek az élete a munkája.. Írja, hogy még a tömegközlekedésen is levelezik.. Ő ettől számítja a túlóráit, meg a nyaralás közbeni munkától, meg a többitől amit felsorolt. Csakhogy, azért mert valaki önként vállalja a szó szerinti rabszolgaságot, ne várja el ugyanezt mástól is.

Rám ne kényszerítsen egyik ilyen lélekben torzult, semmit se, a lelki szegény világtalan életéből..

A többi okosnak, aki Érdet fikázza: ez egy 65 ezres város. Igen, mint máshol itt is vannak rezervátumok, de azért lecigányozni, mert van egy olyan szegmense, mint amilyen bármelyik másik városnak/falunak van, az erős túlzás.

Kétségtelen, hogy van mit csinálni, de hol nincs?

Na bye
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
Ki kell vezetni a különadókat, de a helyük egy kibaszott nagy lyuk lesz a költségvetésben (idén 150 milliárd, 2013 400 milliárd), így ahelyett, hogy csökkentenék a kiadásokat, új adókon ötletelnek Matolcsyék. Csodálkozom,hogy a jövedékiadó-emelés még nem került szóba, ezt a…..
Tiko 2012.04.20 17:30:42
@Hertelendi: Na végre valaki, aki mint én, brillírozik. De a pina vagy ahogy én írtam vaginaadónál egy valamire azért figyelni kell. Hogy bevallják:D
Miről szól ez az ünnep? Szerintem arról, hogy nagy "Ü"-vel írjuk. Nekem sajnos ez most nem megy.Nem megy, mert amivé mára ez lett, az minden, csak nem Ünnep. Nem arról szól, hogy kik és mit tettek annak idején, mit áldoztak fel, milyen eszmét éreztek maguknak. Ezekről…..
Tisztelt Mt!   Röviden leírom, miért távolítottak el legutóbbi munkahelyemről. Irodai munkáról, főként adminisztrációról volt szó, én voltam, aki utolsónak érkezett a céghez és aki elsőnek volt kénytelen menni, ráadásul olyan dolog miatt, amit egyrészt nem csak én…..
Tiko 2012.03.12 15:23:40
Tavalyelőtt már írtam a témáról, és ki gondolta volna, hogy bő egy év múlva még mindig aktuális lesz a kérdés! Akkori jóslatom (270 körüli euroárfolyam 2011-ben) félig bejött, félig nem - nyár végéig igazam volt, szeptembertől (a végtörlesztéses ötlet megjelenésétől)…..
Tiko 2012.01.07 12:26:42
@Magánvéleményem: a szekértői kormányra is kíváncsi lennék.

Kiből állna? Bod Péter Ákosból? Aki annyit tudott mondani a kerekasztalnál, hogy elnézést merre van a vécé?

Vagy Bokrosból? Akinek Holbrooke hozta postafordultával az utasításokat?

Esetleg Bajnaival? Akinek a kezébe nyomta az IMF, hogy mit kell csinálnia?

Vagy a GKI munkatársaiból?

Nevetséges. Ebben az országban, a közgazdászok értenek a legkevesebbet a gazdaságot.

Erre ékes bizonyíték az elmúlt 20 év.
Tiko 2012.01.07 12:28:53
@Zabalint: az is nyomor, ha azért dolgozom, hogy holnap is dolgozhassam..

Egyetértünk.
Tiko 2012.01.07 12:36:22
@Jankove: van egy ismerősöm. már bármit elvállalna, elment a Keletibe vagont takarítani.

Szerinted felvették?

Jól látod a helyzetet. Szerintem ebből előbb-utóbb exodus lesz.
Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár hazánk növény- és állatvilágát védelmező, felfegyverzett természetőröket, rangereket ígért, akik hathatósan képesek fellépén a terepjárós és vadászbűnözőkkel szemben. Akik nemcsak a védett növény- és állatfajokat, de adott…..
Varánusz Free Gyurcsány! 2011.08.25 05:43:00
Új platform alakult a Demokratikus Chartán belül, a Free Feri. Nem csoda, lassan közeleg a szeptember és a Mentelmi Jog Visszavonásának Napja, mikor is a kormánypárt végre eldönti, lesz-e vér a pucájában kedvére tenni igazhitű híveinek, hülyét csinálni saját magából és…..
  A kommentek miatti piszkálódás és szörnyülködés az esetek 98%-ában kicsinyes és értelmetlen időtöltés – írtam két hete a Magyar Nemzet és a Népszava egyazon napon megjelent, hozzászólások felett szörnyülködő írása kapcsán. Úgy néz ki, a kommentek…..
 A Magyar Nemzet arról értesült, hogy a kormány tervei szerint nagykorú gyermekeket kötelezheti az állam: tartsák el szüleiket, ha azok önhibájukon kívül nem képesek erre. Az egyelőre halovány ötlet részleteit még nem ismerheti a közvélemény, ám az elgondolás olyannyira…..
Tiko 2011.06.03 23:01:18
@soproni1: 4 millió hitel van az országban. ebből kb 1 millió lakáshitel. a többi plazma tv meg a többi szar..
Tiko 2011.06.03 23:06:00
@Trebitsch: nagyon helyes. még időben léptek, reméljük a kapitány Nelson módjára Trafalgar közepén ágyúgolyó által megdöglik. azt is leszarom, hogy GYF vagy OV a monogramja..
Tiko 2011.06.03 23:17:25
@Trebitsch: Csak röviden, mert ellépek aludni. Teljesen igazad van, mindig csak balfaszok voltak, mindig egy aktuális politikai hullám alsó részén lovagolva. Nem a függetlenség, hanem az agyatlanság a sorscsapás. Gorbacsov azt mondta a peresztrojkánál a magyar küldöttségnek, akiknek fogalmuk sem volt, hogy mitévők legyenek, hogy MOSTMÁR a saját uratok vagytok. Ezek persze nem értették..

Menekülni kell erről a fostanyáról.

Jó éjt!
A frankárfolyam tervezett, 180 forintra való rögzítésével a Fidesz, választási kampányában tett ígéretét hajtja végre. A sok százezer választópolgárnak tett politikai ígéreten túl persze számos egyéb érv is szól a devizahitelesek megsegítése mellett; ugyanakkor arról a…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Tiko 2011.05.17 10:38:06
@sélli_: szerintem PM és Linda egyáltalán nem puszipajtások. Plussz szerintem ezzel mind a ketten tisztában is vannak..
Tiko 2011.05.17 10:49:29
@Lotyó Bridzsida: Bp egyik elit klubjában a barátom elment pössenteni. Egy hölgyeményt pakolt egy srác odabent. A csaj rákérdezett a barátomtól, hogy nincs-e kedve beszállni.. Nem volt..

Aztán ott sírt a csaj egész este, hogy dugás közben kiesett az iphone-ja, eltűnt és hogy mit fog ezért a kapni a barátjától, akitől kapta.

No ennyit az "elit" női réteg némely szereplőjéről.
Tiko 2011.05.17 10:50:07
@sélli_: szerintem hamarosan véget ér az örökbarátság.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Tiko 2011.05.11 09:59:17
@AnnaKarenina: nem iróniából, de te egy igazi gondolkodó vagy, és ez nekem nagyon tetszik:)
Tiko 2011.05.11 10:01:30
@haruka: ez igaz. pontosan megmutatja hogy az összes fiú butább volt együttvéve mint Detti maga.
Tiko 2011.05.11 10:42:26
@GL-581 g: "A többiektől nem láttunk olyat, hogy vicsorogva hahotázik azon, hogy a többiek szomorúan búcsúztatják egy társukat."

Melyik játékos kiesésénél volt ez? Illetve volt-e olyan, hogy a Korleone család emberei megjegyezzék, hogy nem bánjuk, hogy kiesett?

"A többiektől nem láttunk olyat, hogy visít bele kamerába, hogy "minek jött ez ide egyáltalán? hogy néz mán ki?"

Ne viccelj már. Csak ezt lehet hallgatni tőlük. Pl tegnap Kristófka hozzáállása az új fiúhoz? Vagy Robikáról a megjegyzések? Tódiról? Vagy Lindáról? Hogyasszonggya: Lehet lesz még egy Szandránk idebent? Soroljam?

"A többiektől nem halljuk folyamatosan, hogy ő mennyire imád gonoszkodni. Csak úgy, a gonoszkodás kedvéért."

Nem hallod, mert nem vállalják nyíltan. Ők ezt akkor csinálják, amikor Nino Rota zenéje forog.. Hányszor is játszották be?
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
Tiko 2011.05.10 15:17:11
@saunier: nyilván outsider. hiszen meg sem fordul a fejében, hogy az autót javítani is kell néha. akkor meg gurulj keresztül kerekesszéken a városon, mert autóhoz kötött a kártya..
Sziasztok!   Nemrég a cégünk új irodaházba költözött, új helyre kerültünk. A napokban arra lettünk figyelmesek, hogy rengeteg szerelő érkezett és elkezdtek sürgölődni. Mi nem tudtuk, hogy mi fog történni, bennünket senki sem tájékoztatott arról, hogy miért is vannak…..
Tiko 2011.05.07 23:13:40
@eccerüvagyok: világos. hiszen mi sem egyszerűbb. de engem ez egyáltalán nem izgat:)

tégy úgy ahogy akarsz. de ettől függetlenül még mindig azt mondom, hogy képesnek kéne lenned egy kicsit szélesebben látni dolgokat, nem csak a magad szűk valójában.

ha neked az a jó, hogy sértegetsz csak hajrá. ettől nem leszel okosabb.
Tiko 2011.05.07 23:15:29
@eccerüvagyok: "De semmiképpen sem közös helyiségekben, étkezdékben, klotyón."

Kérdezzük meg a határőröket. Van-e a klotyón kamera?

Szerintem meglepődnél a válaszon..
Tiko 2011.05.07 23:29:48
@eccerüvagyok: te nagyon egyszerű.. olvasni tudsz? nem határátkelőt, hanem határőr klotyót írtam.. tudod az egy állam által fizetett munkahely..

Istenem..

Ugyanez igaz a személyiségi jog/szakmai felkészültség relációról. Olvass bazz, ne csak írj..
Megkezdődött a per, Képiró Sándor pere. A vád ellene háborús bűn, civilek kivégzésében játszott szerep, zsidók, cigányok és szerbek meggyilkolása. Megkezdődött a per egy 92 éves bácsi ellen, aki anno írásba kérte a parancsot, amikor civilek meggyilkolására utasították,…..
Tiko 2011.05.06 22:57:13
@soproni1: Téged fizetnek ezért? A totalcaron is ezt a szar szöveget sütögeted.. Inkább húzzál innen a faszba ha neked Izrael ennyire erkölcsös..
Tiko 2011.05.06 23:01:37
@Megfigyelo: Hagyjuk már ezt a szar dumát is. Ismered a kérdést nem?: Melyik a hanuka utáni legfontosabb zsidó ünnep? Az Oscar-díj átadás..

Nah ennyit a Nobel-díjakról.

A világon millió dolgot fel és kitalálnak, csak nem ítélnek oda érte semmit.. Pláne nem haveroknak.