Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuveTomi15

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a Benfica ellen 4-3-ra veszített, ötből négy csoportmeccset elveszített idén a Juve, ami szomorú tény, ám az OPTA egy másik érdekességre: a Juventus BL-történelme során eddig soha nem kapott három gólt egy mérkőzés első félidejében. A mérkőzést követően sokan szót kértek, és a szakértők…..
Az olasz sajtó egymással egybecsengő forrásai szerint a Monza kölcsönveszi a Juventustól Nicolò Rovellát, s a fiatal középpályás holnap teljesíti majd az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokat. A Juventus tehetsége csereként pályára lépett a csapat mindhárom bajnoki mérkőzésén, amelyeken jó…..
Az olasz sajtó szerint a Juventusnak megvan a terve arra, hogyan biztosítson helyet keretében Leandro Paredes számára, aki a nyári átigazolási időszak utolsó napjaiban csatlakozhat a zebramezesekhez. A Paris Saint-Germain játékosa már hosszú hónapok óta téma Torinóban, s a legnagyobb gondot az…..
A Juventushoz orvosira érkezett tegnap délután Arkadiusz Milik, várhatóan a mai napon az ügylet hivatalossá válik, s Romeo Agresti szerint a játékos már ki is választotta mezszámát, a lengyelt a pályán a 14-es mezben láthatjuk majd. A napokban felmerült egy balhátvéd igazolása, illetve Sergio…..
A Sky Sport értesülései szerint a Barcelonától távozó Memphis Depay úgy döntött, hogy növeli az igényeit következő klubjával szemben, a Juventus pedig nem szakította meg a tárgyalásokat, azonban a felek megegyezéséhez a bérigénynek csökkennie kell. Gianluca Di Marzio szerint Memphis Depay…..
JuveTomi15 2022.08.21 08:43:50
@supertrezi: Egyetértek, de ha aláírási-,
és ügynökpénz nélkül meg tudnánk úszni (ami egy szabadon igazolható játékosnál már nagy divat lett) akkor szerintem mehetne akár egy 7.5 milliós fizu is, Depay érhet annyit a piacon.
És Depayt nem csak önmagában kell nézni, hanem úgy, hogy ha nem ő jön ennyiért, akkor érkezik egy Milik mondjuk 3-4M-ért évente, hogy aztán padozzon és a rehabon legyen felvaltva. Az jobb lenne?
Azt a sztorit meg újra megnyitni, hogy ennyit Dybala is megert volna kár belemenni, mert ott már elfáradt valami egyik és másik részről is,sajnos.
Én szurkolok hogy jöjjön Depay.
A Manchester United teljesen lemondott Adrien Rabiot szerződtetéséről annak ellenére, hogy a Juventusszal már jó ideje megállapodott egy 17-18 millió eurós átigazolásban. Fabrizio Romano beszámolója szerint a Manchester United egyértelműen tájékoztatta a Juventust, hogy nem szerződteti a francia…..
A Sassuolo elleni győzelem során az egyik legjobb teljesítményt a pályán a Juventus nyári igazolása Ángel María nyújtotta, aki egy góllal és egy gólpasszal járult hozzá a zebramezesek győzelméhez. Az argentin szélsőnek azonban sérülés miatt idő előtt be kellett fejeznie a játékot, s a pályán az ifjú…..
Az olasz újságíró, Gianluca Di Marzio megosztotta értesüléseit Adrien Rabiot küszöbön álló távozásának ügyében, de nem szolgált kedvező hírekkel sem a Juventus, sem a Manchester United számára. Állítása szerint az egyeztetések lelassultak a középpályás és az angol klub között, s ennek az a legfőbb…..
JuveTomi15 2022.08.16 20:07:55
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette Filip  Kostić leigazolását az Eintracht Frankfurttól, s estére az is hivatalossá vált, hogy a torinóiak ifjú védője, Luca Pellegrini ellenkező irányú utat jár be, a szezont kölcsönben a német klub kötelékében tölti majd. "Luca Pellegrini új tapasztalatra…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Napolitól távozó Dries Mertens elutasította a Juventus ajánlatát, ezzel is kifejezve lojalitását a déli klub iránt. A belga válogatott támadó szerződése lejárt Nápolyban, így szabadon igazolható, s most új klubot keres magának. A hírek szerint a neve felmerült a…..
JuveTomi15 2022.08.03 18:47:49
@venember83: igen. Bár ha Andreának vagy Rotának hivnák a fiát, ő akkor sem jönne ide és tényleg helyes ez így.
Az amerikai felkészülési időszakot követően a Juventus folytatja a felkészülést a bajnokságra, melynek első meccsén, augusztus 15-én a Sassuolo látogat az Allianz Stadiumba. Augusztus elején a klub a mercatóra is komoly figyelmet fordít, hogy kiegészítse a Massimiliano Allegri számára rendelkezésre…..
A Juventus a pletykák szerint több éve balhátvédet keres, az amerikai barátságos meccsek után is nyilvánvaló, hogy a védelem szélei erősítésre szorulnak. A Juventusnak idén sikerült is igazolnia egy védőt a bal oldalra Andrea Cambiaso személyében, ám a Genoa fiatalja a torinói szerződés aláírása…..
JuveTomi15 2022.07.29 11:58:47
@Galbandi: szerintem ez így tűpontos, amit de Ligtrol írtál.
A Juventusnál már jó ideje téma a támadósor megújítása, és ezzel kapcsolatban Romeo Agresti szolgált némi friss információval, a jólértesült újságíró három nevet tudott megerősíteni: Timo Werner, Anthony Martial és Álvaro Morata jöhet szóba erősítésként a Juventusnál. Roberto Firmino kapcsán az…..
Az Egyesült Államokban turnézó Juventus második felkészülési mérkőzését a Barcelona ellen játszotta, s a mérkőzést Ousmané Dembélé és Moise Kean 2-2 gólja fémjelezte. A Juventus a következő felforgatott kezdővel állt ki a mérkőzésre: JUVENTUS: Szczęsny; Alex Sandro, Bremer, Bonucci, Danilo;…..
A Juventus ifjú középpályása, Nicolò Fagioli a Cremonesénél kölcsönben töltött szezon során a Serie B egyik legjobb játékosának bizonyult, s csapatával feljutott az élvonalba, így nem meglepő, hogy a zebramezesekkel kezdhette meg a felkészülést. A 21 esztendős játékos jelenlegi szerződése 2023…..
A Juventus weboldalán megerősítette, hogy Matthijs de Ligt jövőre nem fog a Juventusnál futballozni. Három évet kvöetően a holland védő elhagyja Torinót, és Németországba, a Bayern Münchenhez igazolt végleges jelleggel. „A Juventus Football Club S.p.A. bejelenti, hogy megállapodásra jutott az FC…..
A Juventus meglehetősen elszántnak tűnik Nicolò Zaniolo ügyében, s a játékos megszerzésének érdekében a héten újabb egyeztetések várhatóak, miközben az AS Roma Domenico Berardi vagy Gonçalo Guedes személyében keresheti a megoldást a távozni kívánó játékos helyett. A zebramezesek a pletykák szerint…..
A Boca Juniors egykori mestere, Guillermo Barros Schelotto nemrégiben beszélt Nahuel Molináról, akit igencsak jól ismer, hiszen anno dolgozott együtt a mester és a játékos az argentin klubnál. A bianconero klub érdeklődést mutat a 24 éves jobbhátvéd iránt, már amennyire hinni lehet a pletykáknak,…..
Juventus FC blog Pénteki pletykák 2022.06.10 05:35:55
A La Gazzetta dello Sport újságírója, Fabiana Della Valle beszámolója szerint a Juventus megegyezett Filip Kostić képviselőivel, a játékos hároméves szerződéssel érkezhet, bére pedig nettó 2,5 millió euró lehet. A klub egyelőre még nem állapodott meg az Eintracht Frankfurttal, viszont hamarosan…..
Matthijs de Ligt a Juventus egyik legértékesebb játékosa, és mindenképpen legjobban fizetett futballistája, idén főszerepet kapott Giorgio Chiellini és Leonardo Bonucci számos sérülésével. Viszont a szerződése 2024-ben lejár, így nem véletlen, hogy a pletykák szerint a Juventus hosszabbítani…..
Pierpaolo Marino, az Udinese sportigazgatója megerősítette egy hosszabb interjúban a Tuttosport megkeresésére, hogy a klub több játékosa iránt érdeklődés mutatkozik, de nem mindenkit fognak elengedni, a komoly érdeklődés ellenére. „Nahuel Molina olyan játékos, akit az olaszországi és külföldi…..
JuveTomi15 2022.06.04 13:48:07
A Juventus az idei szezont lezárta, a Fiorentina elleni, tét nélküli meccs lezárultával minden figyelem a mercatóra terelődhet. Az újjáépítést igénylő keretet a vezetőség a Tuttosport értesülései szerint tovább fogja erősíteni egy balhátvéd és egy csatár szerződtetésével, miután Paul Pogba és Ángel…..
A 4-2-es vereség után a Juve csapatkapitánya is értékelt, a nyilvánvalóan csalódott Giorgio Chiellini pedig megerősítette, amit már több újságíró is leközölt az elmúlt héten, a védő elhagyja a Juventust. „Csalódást érzünk, különösen mivel bár az Internél volt többet a labda, nekünk az elégségesnél…..
JuveTomi15 2022.05.12 08:46:45
@venember83: igen, de ettől még mindig fájdalmas.
A Tuttosport beszámolója szerint a vonzalom kölcsönös a Juventus és Ángel Di María között, a felek már nem hivatalos jellegű egyeztetést is folytattak, az argentin támadónak pedig nincs ellenére a Juventushoz szerződés. A futballista egyértelműen játszani szeretne, miután a PSG-nél nem volt…..
A Juventus kolumbiai szélsője, Juan Cuadrado szerződése meghosszabbítása előtt áll, s a játékos higgadtan várja az egyeztetéseket az ügyben. "Nyugodt vagyok, a klub és az ügynökeim egyeztetnek, s nekem mindegy, hogy erre most vagy később kerül sor. Boldog vagyok Torinóban és a Juventusnál, ahogyan…..