Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mindbender2

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bundestag konzervatív elnöke azt gondolja, hogy Nyugat-Európának jobban tekintetbe kellene vennie a keleti tagok aggályait. A nacionalisták előreláthatólag jól szerepelnek az európai választáson, csak utána kerülnek bajba, mert a belső ellentétek miatt aligha képesek hatékonyan…..
• Ilyen nincs és mégis van: az unió azokat pénzeli, akik fel akarják számolni • A magyar kormány szinte teljes egészében megszállta a médiát, viszont Orbán hiába állítja, hogy gazdasági aranykort élünk át, módszeresen az ország alatt fűrészeli a fát  • A hatalom elvonja a levegőt az ellenzéktől a…..
Ilyen ez a régivágású kereszténydemokrácia: se nem keresztény, se nem demokrácia. ..
A döbbenet képei. Alighanem mindenkit a monitorok elé szögezett a lángoló templom, a világ egyik legikonikusabb épületének szívszorító küzdelme a pusztító tűzzel. Nagyon sok és köztük majd több okos elemzés jelenik majd meg arról, mi mindent jelentenek ezek a sokkoló képsorok az európai, tágabban a…..
mindbender2 2019.04.17 08:26:06
@Ad Dio: Aki ilyen cikket ír és ez nem tűnik fel neki, az ezt nem fogja elfogadni/felfogni.

Mondjuk más ki sem kerülhet index címlapra, mert így független és objektív.

Csak a kondicionáló cikkek, amely megmondják a híveknek mit gondoljanak/megerősítik őket a hitükben.

Csak nézz végig a blogblokkon. :)

És ez lenne az "alternatíva"...
A fakenews rosszabb, mint a tűz. ..
mindbender2 2019.04.17 07:44:29
@John Brennan: És? Ez mind igaz.
mindbender2 2019.04.17 07:48:47
@enrikokaruszo: A b1 konkrétan hazudik, a szektahívek meg itt vergődnek, hogy mennyire de mennyire igazuk van.
Aztán ezeket a hazugságok tényként épülnek be az emlékeikbe.

Ezért csodálkoznak olyan nagyon, hogy hát hogyhogy nem látja senki más amit ők?
mindbender2 2019.04.17 07:52:21
@különvélemény: Mindig is ez volt a ballib propaganda eszköze.
Néhány hete megírtuk, hogyan kell nekifogni a palántázáshoz és a növények előneveléséhez bent, a lakásban, de a munka ezzel nem ért véget. Sok esetben itt akad el a saját magról nevelt paradicsom vagy bazsalikom termesztése. Most elmondjuk, mi a teendő, ha kibújtak a palántakezdemények a földből, és…..
  A Mandalorian című, élőszereplős Star Wars sorozat első képsorai alapján nem túlzás azt mondani, hogy ez lesz az a sorozat, amire a Firefly elkaszálása óta várunk, de ha túlzás akkor is mondjuk, mert hát rohadt jól néz ki, ismerjük be, még ezen a gány, kézikamerás felvételen is, amit remélem,…..
mindbender2 2019.04.15 01:27:33
Pár hete jelentették be, hogy összeolvad a magyarországi e-kereskedelem két meghatározó szereplője, a már nyolc országban jelenlevő Extreme Digital és az eMag magyarországi leányvállalata.  Kíváncsiak várjuk, hogy a fúzió után mi változik. Az ügyfélszolgálatokkal például lenne mit csinálni, akárhogy…..
A szlovákok és az ukránok is olyan hatalmat akarnak,amely odafigyel rájuk, viszont már torkig vannak az urambátyám rendszerrel; Az európai szociáldemokraták nagyon szeretnék, ha a magyar és a lengyel kormány végre kénytelen volna anyagi következményekkel szembenézni, amiért módszeresen megsérti a…..
mindbender2 2019.03.31 19:15:07
@Helga Beauty Salon: Ez baszki tényleg az antikrisztus, ahogy megjósolták.
Nagyon sok építkezésről van tapasztalatunk, elképesztő, hogy sok helyen mi megy, sokan szidják a kivitelezőjüket. A sok konfliktus egy része azonban nem mindig a kivitelező hibája miatt alakul ki, hanem az építtető keze van a dologban. Kaptunk is egy levelet az egyik kivitelező csoporttagunktól, ezt…..
mindbender2 2019.03.27 17:30:11
@Leylandi: Addig jó volt amíg nem kezdtél bezzegfranciázni bazmeg.
Az angolok meg a franciák 400 éve szipolyozzák ki a világot abból élnek úri módon.

A többiben igazad van.
mindbender2 2019.03.27 17:31:42
@rockjano: Az élőmunkát terhelő adók azért vannak az egekben mert a népesség 30%-a nyugdíjas.
A pártoknak meg ki kell nyalniuk a seggüket, ezért minden adó az egekben van.
Mert ha nincs recesszió idején is nyugdíjemelés akkor jön a másik demagóg fasz demokrata párt és elveszi a hatalmat.
Vezető néppárti körök szerint egyértelmű, hogy Orbán engedett, mert csak így tudta elkerülni a kizárást, de a lecke java még hátra van számára.  Macron szerint a törzsi logika fontosabb volt az EPP számára, mint a közös európai építőmunka. A CEU nem hisz a krokodilkönnyeknek, megvan, hogy hol lesz…..
Az elmúlt napok hazai médiájában újra "előkerültek" a Star Wars filmek: cikkek, posztok jelentek meg on-line felületeken és az egyik TV csatorna is műsorára tűzte több rész újbóli levetítését. Az SW univerzum nagy rajongójaként én is elhatároztam, hogy újranézem és górcső alá veszem valamelyik…..
mindbender2 2019.03.23 20:02:16
@HARP3R: Baszki az 82 volt. Nem 2017-ben.
Csak úgy mondom ha nem tűnt volna fel.
mindbender2 2019.03.23 20:04:30
@Paracord: Te vagy hülye vagy, vagy cinikus.
A last jedi bebuktatta a szériát, az utána jövő solo-t is.
Nem véletlenül tartottak hirtelen szünetet.

Nem baj a komisszár elvtársnő, a genderPC pátriárkája nem pihen.
A marketing mindent elkövetett, hogy ezt a fos katyvaszt mentse, sikerült is neki úgy ahogy.
Különösebb csinnadratta nélkül érkezett el a századik nem Mini adásunk, amit külön nem terveztünk megünnepelni, mert ezt a száz adást vegyesen adták össze mindenféle retrós és kurrens témák, de még besztofok is, szóval csak annyiban emlékeztünk meg a jubileumról, hogy újra meghívtuk legelső…..
mindbender2 2019.03.17 14:24:42
@Stöki: Na, ezért lehetsz te az egész index legnormálisabb arca.
Ez korrekt volt, nem kell senkit kirekeszteni, csak elmondani a dolgot. Normálisan.
Máris béke és szeretet van.
Napirenden van a Fidesz kizárása az Európai Néppártból. Kívülről és a magyar sajtóból úgy tetszik, mintha ez a kérdés szinte kizárólag értékalapú lenne: a magyar kormánypárt eltávolodott azoktól az értékektől, amelyeket a Néppárt nagy része képvisel, így már nem való a fősodorba tartozó konzervatív…..
mindbender2 2019.03.12 19:23:21
@Willkommenskultur: Ez az egyik legkontraproduktívabb csúsztatásotok.
Mégis miben különböztök a fidesztől, mikor ilyeneket irkáltok?

Senkinek semmi baj a hasznos, integrálódni képes és akaró bevándorlókkal.

Hiába pántlikázzátok a muszlim kecskepásztort baszki, abból csak a gond lesz rövid időn belül.
De kurva nagy.
Most, hogy a feka hős már átlagos és már Artúr király udvarában is volt minimum 2 NBA játékos és a férfiak is úgy falják egymást a filmekben mintha nem lenne holnap, ki kellett valami újat találni. Ráadásul a scifikben is újítani kellett mert már uncsi volt, hogy minden bádog pirítós potenciális…..
Van az úgy, hogy az ember gyereke azt hiszi - mert hinni akarja -, hogy szeretett Viktorának még megvan a józan esze. Sőt, időnként használja is. Aztán kénytelen rájönni, hogy sajnos nem. Amikor Viktor az első Kormányinfón azt mondta, hogy a jegybankelnök kinevezésében nem lesz meglepetés, azt…..
IDDQD Checkpoint Mini #91: Supaplex 2018.12.27 22:11:59
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
A számítógépes játékok korát éljük. A játékok nagyon durva fejlődésen mentek át az elmúlt évtizedben. Elképesztően megnőtt a játékok életszerűsége, funkcionalitása és ezzel a játék élménye. A  Fortnite, a Quake Champions, az Apex Legends korunk legmenőbb játékai, de ezeket már nem egyszerű PC…..
mindbender2 2019.03.08 10:25:02
@Dr.Démonmac1: LOL, van fps lag is.
Úgy néz ki, hogy meglesz a többség két hét múlva Orbán Viktor kizárásához, bár a német uniópártok még nem tették le egyértelműen a garast; Daul szerint Orbán végképp elvetette a sulykot, az meg még illúziónak is túlzás, hogy beléptesse az EPP-be a Ligát és a PiS-t; • Gyurcsány Ferenc arra…..
mindbender2 2019.03.07 01:09:22
@Che21: A függetlenojjektív indeksz is megtalálta a megoldást a késelésekre.
Ugyan a muszlim bevándorlókat elfelejtette megemlíteni, de sebaj.
Ebben a témában elég megbocsátó és sokat téved.
Nem tartom szerencsésnek, ha nem különítjük el az alkotók munkásságát és magánéletét. Egy alkotó lehet jó abban, amit művel, és lehet jó magánemberként, de persze elképzelhető, hogy csak az egyik terepen állja meg a helyét, mint ahogyan az is, hogy mindkettőn kész…..
mindbender2 2019.03.06 20:37:35
@mindbender2: Ja hogy a csodás blogmotor a szar. Ezesetben elnézést a gyanusításért.

Remélem a függetlenobjektívek az adományokból adnak egy okj-s webfejlesztőnek 50k-t, hogy írjon végre egy normális hsz motort.
  Elment Bibldó. Sokan hitték, hogy az a nicknév is az enyém, mert nagyon hasonló, kissé kötekedő, szókimondó stílusban írtunk. De nem, Biboldó nem az én nicknevem volt.  Biboldó nem volt más, mint Sárosi Gyuri, a Nyíregyházi Zsidó Hitközég elnöke. 68 éves volt.  Istenem, mennyit nevettünk azon,…..
mindbender2 2019.03.06 19:08:56
Menekülttábor A PLAKÁT 2019.03.05 19:16:50
Az Európai Néppárt eljárást indít a Fidesz ellen egy bizonyos plakát miatt. Kilenc tagállam 12 néppárti tagpártja kérte annak foganatosítását. Céljuk a magyar kormányzópárt néppártból történő kizárása, de legalábbis felfüggesztése. Az ok: országszerte látható egy úgynevezett tájékoztatási célú…..
Igen, mostanában sűrűbben voltak/vannak adások, és ezt köszönjétek I. Gyula pápának, aki időszámításunk szerint 350-ben be akart tartani az év végi pogány ünnepeknek, ezért elrendelte, hogy a Megváltó születésnapja december 25. legyen, hogy aztán az erről való megemlékezés összefonódjon ajándékozós…..
mindbender2 2019.03.03 20:08:27
@zobor79: Egyébként csak zárójelben, nem 4-5 hanem jóval többen vagyunk csak én értem miért nincs szöveg és nem sírok érte, csak magamban.
Ez van, én is jobban szeretek olvasni, de ezt is értékelem több okból.

Egyrészt hacsak virtuálisan is de Stökiékkel nőttem fel.
Másrészt meg értékelem hogy egyáltalán van magyarul valami.
Harmadrészt, meg ha megszokja az ember (nehéz), akkor ez is sokat tud adni.

Most jó volt olvasni Stöki hozzászólását, mert máskor meg rossz volt, ahogy elküldi a picsbe az embereket.
Szerintem legyen béke, az lenne a legjobb, ha ezt a hsz-t betenné a blog leírásába vagy kopizná válaszként, rögtön nem érezné úgy az ember hogy jobb ha kussol.
Marslakó elégedetten csettintett mind a 3 nyelvével, amikor észrevette, hogy a Margitszigeten milyen praktikus leszállópályát alakítottak ki neki a fák és bokrok kiirtásával. Amikor legutóbb itt járt még minden ronda zöld volt és a lombok beleakadtak a leszállóegységbe, alig tudta földre manőverezni…..
mindbender2 2019.03.03 07:23:59
@Pipas: Van az a színvonal amit csak propagandisták vállalnak, oda meg nem kell ilyen irányú tudás, csak a betűk ismerete meg szektahit és elvetemültség.
mindbender2 2019.03.03 15:15:21
@Orbán egy Palpatine: Én objektív vagyok, egyik se tetszik. Ez a rémisztő, hogy ez lenne az alternatíva, amit pl. ezen a szektablogon is előadnak.
Néha olyan érzésem van, hogy a fidesz működteti ezt a blogot, mert egyszerűen annyira abszurd, hogy csak a leghülyébbek nem látják ezt.
Miközben ezeket a sorokat írom, mellettem van - az amúgy tökéletesen helytálló - Hüvej telefonom, a töltő csatlakozója már rongyosra lett használva, csak bizonyos szögben bedugva működik, éppen tölt. Épphogy hazaértem vele, már rá is kellett dugni a töltőre, holott tegnap töltöttem fel. Ennek…..