Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brooaf

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyesek szerint az Általános Isten definíciója egyenlő magával az istenhittel. Ezt a hamis vélekedést cáfolom kiegészítéseimmel és innentől már tudhatjuk is, hogy mi Isten, mi az Általános Isten. Annie Wood Besant (1847-1933) ”Eddig…..
Brooaf 2008.06.28 20:20:44
Vagy van egy felsőbbrendű lény, aki megteremti az emberi nemi vágyat. Örömködve nézi ha mondjuk koncentrációs táborokban kiirtott embertömegeket, de ha valaki kufircol egyet akkor annak teremtet a szifilisztől az aidsig bezárólag rengeteg apró meglepit. Persze ezt főleg azok kapják el akik néha kicsaponganak, mert hülyék azok hogy rutinjuk legyen, és ezzel mondjuk megfertőzik a terhes feleségüket, hogy a gyerek egy életre megtanulja milyen beteg geci is az isten. És halleluja az isten vad maszturbálásba kezd, a leprástól, pestistől, a ráktól és minden kedves kis ajándéktól amit nagy szeretetében adott. És helyesli, hogy ne ölj, ne lopj, ne kufircolj, zabáljanak föl a farkasok stb. De kérdem én egyszerűen ,ha van egy szerető isten miért jó neki hogy mindenkit agyonkínoz, gyerekeket ől? Vagy neki szabad? Ha van valami felsőbbrendű intelligens lény, az szerintem nálam csak jobb lehet. A bibliai, isten egy pszichésen beteg gonosz despota, aki össze vissza kamuzik a bibliában, és alapvetően nagy szeretetében mindent megtesz azért ,hogy kinoza örömel az ő teremtményét az embert. Na egy ilyen Isten ara nem méltó ,hogy leköpjem, ezért hát nem is létezik. Ha meg létezne, így mint a bibliában akkor örömmel égnék a pokol örök tüzébe mint ,hogy egy ilyen féreg előtt meghajoljak. Ha viszont értelmes, lény és legalább olyan mint egy jobbfajta ember, akkor teker nekem egy füves cigit, és meglátogatjuk Jézust a diliházban ,meg az összes prófétát, és megnézzük bevették e a bogyóikat. Utána egy sörrel a kezünkbe leülünk nézni a bundesligát, és kurvára boldog lesz az Isten ,hogy talált valakit aki nem nyalja a seggét a sok beteg lelkű pöcs között akiik miatt már napjában háromszor hányta le a raszta haját.
Amúgy meg mo faya!
El Mondo blog Szex és szentség 2008.06.27 14:39:00
Sokan kérdezhetik, hogy ennek a kettőnek vajon mi köze egymáshoz. Sajnos el kell ismernem, hogy bizonyos keresztények és keresztény közösségek láttán nem indokolatlan azt gondolni, hogy a keresztény szexuális etika inkább szorongást és frusztrációt okoz, mintsem a személyiség…..
Brooaf 2008.06.27 20:17:04
Brooaf 2008.06.28 12:31:14
Értem tehát van egy felsőbbrendű lény, aki megteremti az emberi nemi vágyat. Örömködve nézi ha mondjuk koncentrációs táborokban kiirtott embertömegeket, de ha valaki kufircol egyet akkor annak teremtet a szifilisztől az aidsig bezárólag rengeteg apró meglepit. Persze ezt főleg azok kapják el akik néha kicsaponganak, mert hülyék azok hogy rutinjuk legyen, és ezzel mondjuk megfertőzik a terhes feleségüket, hogy a gyerek egy életre megtanulja milyen beteg geci is az isten. És halleluja az isten vad maszturbálásba kezd, a leprástól, pestistől, a ráktól és minden kedves kis ajándéktól amit nagy szeretetében adott. És helyesli, hogy ne ölj, ne lopj, ne kufircolj, zabáljanak föl a farkasok stb. De kérdem én egyszerűen ,ha van egy szerető isten miért jó neki hogy mindenkit agyonkínoz, gyerekeket ől? Vagy neki szabad? Ha van valami felsőbbrendű intelligens lény, az szerintem nálam csak jobb lehet. A bibliai, isten egy pszichésen beteg gonosz despota, aki össze vissza kamuzik a bibliában, és alapvetően nagy szeretetében mindent megtesz azért ,hogy kinoza örömel az ő teremtményét az embert. Na egy ilyen Isten ara nem méltó ,hogy leköpjem, ezért hát nem is létezik. Ha meg létezne, így mint a bibliában akkor örömmel égnék a pokol örök tüzébe mint ,hogy egy ilyen féreg előtt meghajoljak. Ha viszont értelmes, lény és legalább olyan mint egy jobbfajta ember, akkor teker nekem egy füves cigit, és meglátogatjuk Jézust a diliházban ,meg az összes prófétát, és megnézzük bevették e a bogyóikat. Utána egy sörrel a kezünkbe leülünk nézni a bundesligát, és kurvára boldog lesz az Isten ,hogy talált valakit aki nem nyalja a seggét a sok beteg lelkű pöcs között akiik miatt már napjában háromszor hányta le a raszta haját.
Amúgy meg mo faya!
 Gondolom, mindenapi az érzés, hogy egy régen látott ismerős jön szembe az utcán, és hirtelen próbáljuk eldönteni, ismerős-e, vagy csak hasonlít rá.  Velem is ez esett a minap. Jött szembe a srác, napszemüveg-borosta ellenére egyértelműen ismerősnek tűnt, és nagyon…..
Brooaf 2008.06.27 20:39:42
Nézzétek szerintem ez a haláltól való elzártságból adódik. Szerintem nem kell túldramatizálni. Nekem sok mindenkim meghalt, barát ,szülő, és párszor majdnem én is. Valamiért a sors nem akarta hogy elmenjek. Amikor én a halálközelben voltam, sosem féltem és sosem tudtam magamért aggódni. Az utolsónál amikor egy mérhetetlenül banális allergiás reakcióban fuldokoltam, és a sokkal próbáltak valamit kezdeni a kórházban, mindösszesen annyi aggódás volt bennem, hogy az anyám megtalálja e a életbiztosításaimat, meg az összekészített papírokat ilyen esetre. Nekem könnyű 33 éves vagyok, és a vizithullától kezdve, a sima felszúródott emberig mindennel találkoztam. És önkéntesként voltam már Afrikában is ami rohadt szar. (jótékonyság) Sosem ölnék, Vega vagyok. De egy ember élete semmivel sem több mint egy állaté, csak talán abban kevesebb hogy az embernek néha kedve van a többi ember módszeresen kiirtani vagy leölni. Itt Magyarországon, ami egy nagyon gazdag, és biztonságos ország, kevesen tudják elképzelni mi a nyomor. Mindenkinek ajánlok egy kis jótékonysági munkát a világ szegényebb országaiban, vagy megnézni a rákbetegek elsorvadását ahogy emberi méltuságukat elhagyva kapaszkodnak az életbe. Pedig ez mind csak önzés, az élet van és elmúlik. Kár túldramatizálni egy folyamat. És a halál megélése az mindenki saját önzésén múlik. Minél önzőbb ember vagy annál nehezebben tudod elfogadni.
Aki ezen felháborodik nem érti a lényeget. Ha gyászolsz azt magadért teszed a hatolnak már mindegy.
Most már biztosnak tűnik: az inteles váltás előtti Macintoshokra nem lehet majd feltelepíteni az OS X legújabb verzióját, a jövőre érkező 10.6-ost. A rendszer bétaverzióját és annak dokumentációját a héten osztották ki a fejlesztőknek, akik azonnal jelezték, hogy a…..
Akkor a mindenkit rabul ejtő kérdés ugye az, hogy végül is mennyibe kerül ez az iPhone? Olcsóbb-e? Kavarja ez most, vagy nem kavarja? …and the winner is… iPhone 2.5G! Az alapár ugye elég nyilvánvaló, az új, okosabb modell 200 dollárba, a korábbi meg 400-ba kerül,…..
Brooaf 2008.06.14 19:34:25
Szerintem az ilyen iphone szerű izék, egyre jobban a mindennapok részét képzik. Semmi extrát nem látok benne. Elméletileg a mobilszámla sem vészes itthon nekem prestige 15000 van cégesen, és abba a internettől kezdve minden benne van. Az irónia az, hogy nekem egy ilyen telefont az életben nem lehetne eladni, ha mondjuk fele annyiba kerülne sem mint egy jól bevált nokia , pedig a csomagomban minden van hozzá. Értem én szép csilli villi meg lehet egy csomó mindenre használni, de van egy csomó olyan ember mint én aki egyetlen dologra használja a telefont, beszélni. Sosem írok smst, és amíg valamibe nem lehet egy nokia névjegyet átküldeni az nem érdekel. A tudása megint nem. Az hogy mekkora, és mennyit bír az akkumulátora a legfontosabb. Meg ezek a dolgok csak a szegényebb országokban jelentenek státuszt. Mert ugye egy alap órán pl egy arany bőrszíjas omega de villen lehet 5 ilyet venni, és az még nem volt egy drága óra. Meg aki menőzni akar az mit tudom ,én vesz otthonra egy Kovács Krisztián festményt, vagy egy Szász Endrét, és akkor elmondhatja ,hogy ez van meg az van. (engem a festmények sem érdekelnek túlzottan) Kb. fél éve vettem egy windows mobil 6-os kütyüt a gps miatt. Igoval és ha valamit villámgyorsan megutáltam hát az volt az! Pl megtudtam hogy van olyan telefon ami telefonálás közben lefagy. Nekem többet semmi nem adnak el amin telefonlétére resetgomb van! És azzal sem hülyítenek be ,hogy milyen jó lesz nekem navigálni.