Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jan Rodricks

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lakástűz csúnya és veszélyes dolog, jobb azt megelőzni, ez egyértelmű. Itt van például a Gorenje mikrója, ami annyira vigyáz ránk, hogy ha túl meleg lenne a grillező alatt (3 és fél perc), gyorsan kikapcsol. Inkább legyen teljesen nyers az a steak, mint hogy baj legyen, nem igaz? (A képünk…..
Még hogy következmények nélküli ország! Kérem szépen, csütörtökön reggel tíz körül került ki egy poszt ide Az állami propagandahivatalban Túrkeve=Mezőtúr címmel, amiben egy mulatságos húzásról írtam: a szoljon.hu-ra publikáló Szilvási Zsuzsa egy éven belül ugyanazt a cikket kétszer is megjelentette,…..
Jan Rodricks 2019.02.16 21:57:43
@Tibor Magyar: És ez a költő miért írja át ilyen bénán Pusztai Zoltán jó kis dalszövegét?
Először és utoljára foglalkozom ezzel a szurkolónak vagy ultrának hazudott faszival, aki valamiért azt hiszi, hogy neki mindenképpen kamera előtt és mögött kell szerepelnie, és sajnos ebbéli meggyőződésében Bayer Zsolt is megerősítette már párszor. Gondolom, látta benne a rokonlelket, az alkotó- és…..
Jan Rodricks 2019.02.16 14:56:12
@John Brennan: Legalább egy elég lesz?
www.youtube.com/watch?v=-x-8-g3gGQw
(02:26-tól)
Sajnos megint kicsit rámtelepedtek a teendők, úgyhogy cikk helyett ma is csak egy katalógusra futotta :D  Abból viszont érdekesre... A Spielzeug Ring egy német/osztrák játékbolthálózat volt, ami főleg a 90-es években volt ereje teljében. Egy katalógust korábban már mutattam is nektek tőlük. Ebben…..
W. Earl Brown, azaz az HBO egyik legzseniálisabb sorozatának, a Deadwoodnak Don Dority nevű szereplője azt Twitterelte ki, hogy olvasta a Deadwood-film forgatókönyvét, és kurvajó. Ennél sokkal fontosabb dolgokat is  megosztott: A forgatás október 5-én kezdődik. Majdnem mindenki szerepelni fog a…..