Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tobruk

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Andy Vajna világhírű producer volt. Nem színész, nem rendező, hanem producer. Megtanulta a szakmát. Vajnának nemcsak a Rambo-t, a Terminátort és a Total Recallt, azaz Stallone-t és Schwarzeneggert köszönheti a filmvilág, de a Nixon-t, Anthony Hopkins-szal, ahol Oliver Stone volt a rendező és…..
Ha igaz, hogy a miniszterelnök soha nem hazudott még életében - ahogy mondta -, akkor még annál is rosszabb a helyzet, mint gondoltuk. Persze annak a fejében is komoly gondok lehetnek, aki hisz neki...
Tobruk 2019.01.20 18:12:47
@F1 L M: elobb-utobb bukni fog..es merem remelni hogy minnel elobb...jobban jar vele mindenki (jooo a kormany csecsén elokon kivul)
Vadai Ágnes azt tanácsolja az Európai Néppártnak, hogy az sürgősen szabaduljon meg a Fidesztől, ha segíteni akar a magyar ellenzéknek. A magyar ellenzéki pártok látják, hogy az EU nem tudja megállítani korunk Arturo Ui-ját, ezért inkább az Európai Bíróságban bíznak. Orbán Viktor hivatalos…..
Vajon Orbán "akormányamunkásokkalvan" Viktor miniszterelnök melyik mesét hallgatja?..
Komoly belpolitikai csatározást, és némi népszerűségvesztést is felvállalt a kormány azzal, hogy mindenáron át akarja verni a Parlamenten az úgynevezett rabszolgatörvényt. Ha azonban megvizsgáljuk a Nemzeti Együttműködés Rendszerének álszent kommunikációját, rá fogunk ébredni arra, hogy a közelgő…..
Tobruk 2018.11.29 10:57:23
@camilló: szerintem
A turbópropaganda naponta szedi az áldozatait. Nem csupán azok szenvednek tőle, akiknek nekiugrik a Fidesz kommunikációs kivégző osztaga, de azok is, akik a Nemzeti Együttműködés Rendszerének rajongótáborába tartoztak eddig. Ma már ugyanis a belső fegyelem legalább olyan fontos, mint a külső…..
Tobruk 2018.11.26 21:22:05
Hiába derült ki az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) vizsgálatából, hogy Tiborcz István cége, az Elios főszereplője volt annak a bűnszervezetnek, amelynek korrupt ügyletei miatt a magyar adófizetőknek feltehetően 12 milliárdot kell visszafizetniük, a magyar Nemzeti Nyomozó Iroda bűncselekmény…..
Ezekben a napokban beszédtéma a volt emberi erőforrás miniszter meglepően őszinte interjúja. Immár egyszerű halandóként, református lelkészként számolt el a politikai múltjával. S bár kitárulkozása utólagos, még így is kirí a kormánypárti politikusok közül. Ezt azért rögzítem, mert ezúttal olyan…..
Ironikus posztban tiltakoztak a korlátolt butasága ellen. Pedig amit mond, az inkább félelmetes, mint nevetséges. ..
Tobruk 2018.11.02 19:46:53
@dr. Irén Cunnesburry: Tied a pont:-):-):-) de nagyon:-):-):-):-)
Tobruk 2018.11.02 19:54:21
@paraszthajszal: Figyu màn! Itt senkinek sem a magyarsaggal,magyarsagra valo nevelessel,stb van gondja. Tudod te is ,csak valamit fel kell büfizned hogy tudd vedeni a gazdaid. Ugyanolyan nemzetronto hazaarulo vagy mint ok. Ha van egy csepp eszed ,sajnallak, ha meg tenyleg beszopod a fidesz hazugsagait, vedd ugy hogy nem is szoltam hozzad:-)
Véget ért a híres neves, csilliárdokból megrendezett vizes vb. Azt gondolnánk elülnek a hullámok, elnyugszik mindenki szépen magának, de nem: Akkora a zajongás és csörömpölés, mintha az úszás körül mindenki egyszerre rugdosná a szaros bádogbilijét a medence szélére, hogy aztán a tartalmát…..
Tobruk 2018.09.02 20:27:22
@látjátok feleim szümtükkel: hàt ez az a hir amit szerintem nem is lehet kommentelni:-) Abszurdisztàn, de tenyleg az!!!!
Tobruk 2018.09.02 20:30:30
@Tobruk: a ketfarkura meg a Mav-os hirre irtam:-)
Tobruk 2018.10.08 22:41:19
@látjátok feleim szümtükkel: ne etesd a trollt:-)
B1 BLOGCSALÁD Marslakó Felcsúton 2018.10.06 13:23:44
A Marslakó lesöpörte mindhárom bajszáról a morzsákat, megigazította a gallérjait, s úgy találta a tükörben, hogy rendben van. Közben az űrhajó kis zökkenéssel megállt és Marslakó elindult a kijárat felé, miközben egy recsegő hang a megafonból azt ismételgette: Felcsút, Felcsút állomás. Kérem…..
Tobruk 2018.10.06 21:08:16
@taga20: "vicces, de ha így folytatjátok, te és a geci és maffiája, akkor kandeláberen fokjátok végezni.:))"
Okè,de mikor?:-)
Rendkívül szórakoztató vagdalkozással reagált a kormánysajtó az Átlátszó cikkére. ..
Tobruk 2018.09.27 19:58:00
@LKerekes: ha majd te hordod a kocsiddal orban gazdadat ,akkor majd nem kell szerepelnie :-)
Állunk a Lehel piacon a kedvenc savanyúsomnál. Savanyúkáposzta. - Megkóstolhatom? - Persze, de nagyon vigyázzon, nem jó így belenyúlkálni, még valami fertőzést is kaphat az ember ugye. A migráncsoktól – teszi hozzá magyarázólag. - A migráncsok hozzák ide a fertőzést meg a betegséget nekünk.  ..
Tobruk 2018.09.23 19:52:17
@Ménár Atya: multkor engem dk-soztal, ez kb.olyan mintha habzo orcaval anyamat szidtad volna. Gyurcsany méreg a hazai kozeletben, rettento kartekonynak tartom. Elarulok egy titkot is, 98-ban a fideszre szavaztam, csak aztan jott Kaya Ibrahim, meg Josep Tot, es ra kellett jonnom hogy a fidesz is csak egy rablocsapat. Szocikra soha nem szavaztam, de annyira kartekonynak nem tartom oket mint a fideszt.
En 3 gyereket neveltem fel. Kisvalalkozokent nem tudtam visszaigenyelni adot utanuk, az asszony adovisszateriteset meg lenyulta a fonoke. Az ingyenes tankonyv egy vicc, tudnek rola meselni. Viszont kozben bejott a tandij (ill. bocs a koltsegterites)a felsooktatasban, es ha gyermeked elmult 18, es fosulin ,egyetemen tanul,akkor nem jar utanna csaladi potlek. Ugyhogy en itt sem erzem a fidesz aldasos munkassagat, bocs.
Viszont latom mit muvelnek, es ez felhaborit. Es en nem tudom ugy nezni hogy jo-jo viszaepitik a kadari szocializmust(vagy talan el(vissza)jutunk a Rakosi-felebe is) de egye fene, tobb penz marad a zsebembe, meg azert megvedenek azoktol a migransoktol is akik nem akarnak jonni, es nem akarnak M.o-n elni. Koszi, de ez nem az en menüm, nem kajalom:-)
Tobruk 2018.09.23 21:26:45
@Ménár Atya: tandij volt???????? Ja a mocskos szocik be akartak vezetni valami 6500 Ft-ot havonta...meg jo hogy leszavaztuk oket:-) az orban altal bevezetett koltseghozzajarulas igaz hogy 4-500000Ft felevente, de hat ki szamolja????
Es igen a szocik alatt minden leepult, nem epult semmi. Most viszont csak ugy nonek ki a foldbol a tularazott stadionok. Meg pl. most csodolt be a szombathelyi uszoklub ,nem birjak fenntartani az ujonan felhuzott uszodat. Micsoda fejlodes:-)
Es lehet hogy most nincs atarsadalom legalso szintjeig ellenorizve mindenki, de nem is kell. Ha nagy vagy, ugy kapsz allami megrendelest ha fideszes vagy, tehat igazodsz, nem lehetsz a ner ellen. A kisember meg nem szamit, mert megveszik kilora, es amugy is csak negyevente kell a szavazata.
Na szerintem soha nem fogunk egyeterteni:-)
Tobruk 2018.09.23 21:27:48
@Tobruk: bocs 4-500000 Ft evente,elirtam:-)
• Magyarország egyre nagyobb aggodalmat kelt Európában, Orbán Viktor mind jobban szembefordítja a liberálisokat, illetve az általa képviselt keményvonalasokat, egy nap még a szélsőjobb vezére is lehet belőle a földrészen  • Orbánt cserbenhagyta óvatossága, túl közel ment a Naphoz, ezért…..
Olyan hisztit vágott le Orbán Viktor a Sargentini-jelentés elfogadása után, ami lényegében elvette az esélyét annak, hogy pártja a néppárti frakció tagja maradjon. Úgy viselkedik, mint egy sértett férj a válás után, aki kígyót-békát kiált egykori házastársára, ezzel téve lehetetlenné, hogy az…..
Orbán Viktor számára nem a Sargentini-jelentés elfogadása és annak lehetséges jogkövetkezményei a tragédia, hanem, hogy nem ő lett a legkisebb királyfi, aki megmenti Európát a gonosz migráncsoktól, meg a háttérhatalomtól. ..
Az EP-szavazás utáni első, minden tekintetben és értelemben nívódíjas Tények lesz az a műsor, amit oktatni lehet majd mindenféle tévés meg újságírói iskolában/szakon, hiszen iskolapéldája annak, hogyan kell propagandahíradót gyártani. Persze még az is lehet, hogy tényleg oktatni fogják, de pont nem…..
Tobruk 2018.09.13 21:22:11
@vénkujon: arra hogy az urolso csepp is kicsepegjen a mezesbodonbol....
Már régóta egyértelmű, hogy Orbán Viktor fügefalevélként használja a kereszténydemokrácia eszmeiségét annak érdekében, hogy minél több ideig élvezhesse az Európai Parlament legnagyobb frakciójának védelmét. Ha a jövő héten az uniós képviselők kétharmada megszavazza a holland képviselőnő által…..
Tobruk 2018.09.09 12:40:14
@Jakab.gipsz: legyszi olvass mar utanna mi az a nyitott tarsadalom!!! Tudom nem fogsz es igen ballibsi migranssimogato hazaarulo vagyok, ne valaszolj.
Tobruk 2018.09.09 12:48:02
@putris72: te is nyugodj meg legyszi! A haldoklo nyugaton ugyis megdoglik mindenki,aki meg nem, azt megeszik a migransok. Nalunk nincsenek ugyhogy nyugi van, de ha jonnenek is meghamizni minket, a szent keresztyen anyafoldunket majd megvedi Putyin....ugyhogy minek ezek a kirohanasok??:-)
Az elhíresült kirgizisztáni baromságán mutatta be, milyen az ugor (zöld), az iráni (szürke), a szláv (kék) és a török (piros) eredetű szavak aránya Orbán saját mondatában. Mint látható, Laakso szerint a mondat túlnyomó többsége finnugor, 1-1 szláv és iráni elemmel. A török eredetű elem száma Orbán…..
Tobruk 2018.09.08 20:09:33
@sinus67: Akkor sem ...jó türk nem kérdez :D
Szinte a kormányzópárt védjegyévé vált: senkit sem méltat arra, hogy egyenlő feltételek mellett, nyílt vitában védhesse meg álláspontját. Ezért kell számára a médiatúlsúly, ezért csökevényesedett a parlamenti munka törvénygyárrá, ezért vörös posztó a Fidesz számára a fékek és ellensúlyok rendszerére…..
Elkészült az új Nemzeti Alaptanterv tervezete. Hiába előremutató, meg gyerekközpontú, ha egyszerűen mindez szembemegy az Orbán-kormány elnyomó politikájával.  Magyarország valahol Vietnám és Pakisztán között. Példát mutatunk Európának!  (WEF)..
Tobruk 2018.09.01 21:52:05
@paraszthajszal: aha..orulok hogy ismeretlenul is igy ismersz:-) meg a csaladomat is:-)
Nem áll jól Orbán európai játszmája...
Tobruk 2018.08.31 22:56:11
@VT Man: a kivandorlasi hullam 2010 utan indult be,az orbán-kormány alatt. Ès nem a szocik, meg az emultnyocev miatt,uzyhogy ezzel nekem ne gyere...
Tobruk 2018.08.31 23:05:55
@Tenkes Kapitánya: oooooo,ezt nem is tudtam...ki irta,vagy hol olvastad?? Èn csupàn a magyarorszagi kivandorlas miatt okolom. Nem nagyon erdekel Lengyelorszag, Romania...Litvania meg nagyon nem:-)
Tobruk 2018.08.31 23:33:56
@pina noir: lássuk be orban az igazi Isten...de legalabbis fèlisten:-) na mentem aludni,ha ti is lefekszetek ne felejtsètek elmondani orbinak a hálaadó imàt, mert Ö annyira jó....megèrdemli....:DDD.