Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omgwok

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
omgwok 2014.01.31 17:08:41
@Thrasher: Na jó, akkor most lemegyek a te szintedre: "A stílus maga az ember" te ostoba fasz. :-)
A "shamed" az nem keresztnév, kedves kollégák.  ..
Nemzetiek vagyunk. Nekünk nem kell az IMF olcsó pénze és nem kell a külföldi tőke. Mi saját magunkat fogjuk finanszírozni! Íme. Magyarország kétmilliárd dollár összegű nemzetközi kötvénykibocsátást hajtott végre: a 10 éves futamidejű, 5,75 százalékos fix fizető sorozat…..
Modorosblog Ötéves a Modoros 2013.10.29 10:49:52
Ezt is megértük! Ha iskolaérettek lennénk, jövőre mehetnék isibe, mint Vackor az első bébe - mellesleg középső csoportosok vagyunk, és élünk-virulunk. // // Történt 1-2 dolog, amióta Józsival elvégeztük egy 2008 őszi éjszakán a kezdőrúgást: Józsi a Szlenggel…..
Néhány percig már-már azt hittem, hogy ha egy európai értékeket vallónak nem is nevezhető, de majdhogynem államférfit látok egy nemzeti ünnepen szólni a nemzethez. Mert a feléig - hosszú idő után először - Orbán valóban arról beszélt, amiért odament. 1956-ról. A feléig azt…..
omgwok 2013.10.24 21:26:14
A Tisztelt Szerző nagyvonalúan, egy mondattal elintézi a Duna túlpartján történt eseményeket. Talán túlzottan is nagyvonalúan. Azon kívül, hogy Donoter kollégával szinte teljesen egyetértek, egyet hadd kérdezzek már meg: ezt a "2006-os rendőri túlkapásokat előidéző, akkor ellenzékben vergődő párt vezetője..." szöveget vajon milyen tudatmódosító szer hatása alatt volt képes röhögés nélkül leírni? Hol lehet ilyet kapni? Mert azt, hogy Orbán egyedül lenne a felelőse a rendőrség túlkapásainak józan ember nem írhat le. Hacsaknem tudatosan provokál. (Mellesleg ott voltam 2006. október 23-án.)

Orbán törvényes választásokon érte el azt az eredményt mellyel 2/3-os többséggel alakíthatott kormányt, lehet emiatt fanyalogni, csak nem érdemes. Tetszettek volna másképpen szavazni, illetve: tetszettek volna jobban kormányozni 2002-2010 között...!

Orbán ugyanannyira gondolja komolyan a "háborút" mint Mesterházy, Bajnai, vagy Gyurcsány. Lehet, hogy most valami újdonságot mondok, de a fentiekben egy közös van: mindannyian a hatalmat akarják. Minden lehetséges eszközzel. Szar ügy, de ez van.

Tisztelt Szerző Úr, kire szavazzunk? (Mondjuk én ugyanazokra akikre '98 óta, de gondolom vannak itt egy páran akik ideológiailag nem eléggé képzettek, és elkelne a segítő kéz.)
Komolyan kérdezem! Mert ugye fikázni bárki tud, de néha jó lenne látni azt is, hogy az Önök oldalán (un. "Demokratikus ellenzèk") van más is az "Orbán takarodj"-on kívül.
omgwok 2013.10.25 09:13:34
@illaim: (ásít)

Kb. ennyi a véleményem az "Orbán mentegetéséről."

"Védenced" <- Ez különösen tetszik!

Javaslom Bodoky Tamás: Túlkapások c. könyvét.
Minden mást pedig gondolom szilárd tényekkel tud alátámasztani!
Meglepő módon nem verték meg az elmeháborodott közterületfenntartókat a járókelők, de legalább végigvideózták, ahogy letépik egy nőről a kabátját, amiért az kiszabadított egy bliccelőt, akit nem sokkal korábban szintén megrángattak. Mit képzelnek magukról ezek a parasztok?…..
Na, végre, Szigetszentmiklós és a bukaresti vereség után újra öröm érte a hazai MSZP-DK-E14-PM lelkes kis csapatát (a továbbiakban csak MSZP): ha már a pályán nem ment a győzelem és emelt fővel nem tudnak veszíteni, megóvták hát a mérkőzés eredményét - és ennek valamiért…..
omgwok 2013.09.29 18:27:38
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!: Mondjuk lehet, hogy hülyének fogsz nézni, de egyszer csak úgy próbaképpen leülnék velük (Selmeczi Gabriella is ideértve) beszélgetni. De nem úgy mint választópolgár vs. pártszóvivő, hanem mint ember vs. ember. Megpusztulok a kíváncsiságtól, hogy tudjam ők most tényleg ennyire hülyének néznek engem, vagy ők ennyire hülyék, vagy ez egy választási szakértő által rájuk aggatott szerep.
Ami Izsákon történt néhány napja valódi tragédia, amely ismét rávilágít a félelemre és a nyers erőre épülő Orbán-rezsim tarthatatlanságára.Az ilyen fájdalmas esetekben az első dolog, amit meg kell tennie minden érző embernek, az a részvétnyilvánítás az áldozat…..
omgwok 2013.04.14 09:19:09
@Toussaint L'Overture: Tudomásom szerint nem történt ilyen, de amennyiben Önnek más információi vannak kérem ne habozzon ezt megosztani!

Én nem hiszem, hogy ilyesmit állítottam volna, pusztán azt, hogy rendőri brutalitás mindig is volt. Tetszik vagy nem tetszik, a készenléti egység tagjait nem feltétlenül a Harvardról szalajtják.
omgwok 2013.04.14 13:16:50
@Toussaint L'Overture: Elnézését kérem, ha olyan benyomást keltettem, mintha egyenlőségjelet tennék a két sajnálatos esemény közé. Természetesen a néhány nappal ezelőtti esemény - kimenetelét tekintve - jóval súlyosabb mint a korábbi rendőrségi túlkapások.

Azonban Orbán Viktor felelősségét megállapítani mindössze 5 nappal a történtek után, a hivatalos vizsgálat befejezése előtt, hogy úgy fogalmazzak: meglehetősen véleményes. Persze, ha ebből is azonnal politikai tőkét akar kovácsolni... lelke rajta. Ugyanaz a tempó mint 6 és fél éve a másik oldalon.

Kérem, nem lehetne legalább megpróbálni egy-két dologból kihagyni a politikát? Legalább próbaképpen?

Szerintem:
1. Kivizsgálni az ügyet.
2. Felelősöket megnevezni.
3. Az elkövetőket (jogszerűen) bíróság elé állítani.
4. Amennyiben a tettük bizonyítást nyer, úgy a felettes vezetőket leváltani.
5. Konzekvenciákat levonni, és helyesbítő intézkedéseket meghozni.
Üzenj te is! Üzenj te is! 2013.03.21 23:43:06
uzenjteis@gmail.com Oldalunk egy maximálisan civil kezdeményezés, semmilyen párttal vagy politikai szervezettel sem vagyunk kapcsolatban. Azért hoztuk létre az oldalt, mert az elmúlt napok, hetek, hónapok eseményei megmutatták, hogy a kormány önkénye elleni fellépés egyetlen…..
Mandiner blog Te kire szavazol? 2010.04.06 07:01:00
  Tegnap a tumblr-közösségben már végigszaladt a mém Bede kérdése nyomán, miszerint ki kire szavaz vasárnap?  A magunk részéről kíváncsian várjuk a Mandiner olvasóinak válaszait is a kérdésre: kire szavaztok egyéniben, illetve listán - és miért? (S másokra miért…..
  Negyven éve, 1969. október 5-én este vetítette le a BBC a Monty Python társulat első műsorát. Megunhatatlanul lökött angol kedvenceink, Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin (és az amerikai Terry Gilliam) dicsőségére álljon itt néhány…..
Mandiner blog Magyar-svéd! 2009.09.05 18:45:00
  Hogy mentálisan hangolódjunk az esti meccsre: egy korábbi svéd-magyar összecsapás svédországi reklámja. Csapjunk oda a húsgolyófaló álantialkoholista popvikingeknek!Magyarország-Svédország Vb-selejtező, Puskás Ferenc stadion, 20. Jv.: Rizzoli (olasz).Magyarország: Babos…..
omgwok 2009.09.05 20:01:34
@omgwok: affenébe... Hajrá Magyarország! (természetesen)
comment:com A vetélkedők gyöngye 2006.11.06 14:07:00
Will Shatner, akit mi főleg TJ Hookerként ismerünk, de hírnevét a Star Trek eredeti inkarnációjában szerezte, mint Kirk kapitány, mostanában pedig egy Denny Crane nevű kurvapecér ügyvéd szerepében tündököl a Boston Legal című vicces sorozatban (tényleg, ezt miért nem veszi…..
Az emlékezetesen lendületes arcraeséseket produkáló szocialista közpénzügyi szakember néhány érzelmes fotóját Bogád riportter találta egy dossziéban. A politikus állítólag szerzői nagylemez kiadásán gondolkodott akkoriban, amin Dusán szövegeire bánatosan sóhajtozott…..
Amúgy is kedvenc műfajunk a reklám-DVD, de ez azon belül is nagyot üt. Szkennelés után megsemmisítettem.  ..
A TV2 egyelőre lemaradni látszik az RTL Klub mögött, és nem csupán az új sorozatok minőségét, vagy számát tekintve, hanem a bejelentések, sajtóközlemények időzítésének viszonylatában is. A most kiadott információk tudatában újabb sorozatokra derül fény, nézzük mit…..
Az Esti Frizbiről már megemlékeztünk a Comment:comon, de itt a ragyogó alkalom, hogy rádiós megfelelőjéről a Frizbiről is értekezzünk. Egyébként a rádiós változat volt előbb, ezt alkalmazták később a televízióra is. A műsorvezetőt, Hajdú Pétert nem sokan szeretik,…..
comment:com Így élt VV Anikó 2006.07.27 10:00:00
Az nem nagy hír, hogy Anettka valóságsó indításával kacérkodik, hiszen eddig is ebben a műfajban nyomult. Gondoljunk csak a főzőcskéjére, az oroszórájára, vagy az Anettka-féle esti tornára, ezek valószínűleg a magyar valóságsók történetének legkegyetlenebb műsorai. Az…..
Tanuljunk meg örülni annak, hogy vannak olyan esték, amikor szűken vagyunk ellátva jó műsorral. Ilyenkor végre kiülhetünk a kertbe egy fröccs mellé, merenghetünk a naplementén, a világ dolgain, és a nagy egészen.Azért ma is vannak műsorok, de kizárólag fanatikusoknak. A…..
A hétvégi műsor összeállításakor azért előmásznak a tévészékházak legsötétebb folyosóiról az arra kiválasztott munkatársak és a F-kategóriás Salgó polcoktól elvándorolnak a magasabb besorolású filmekig. Így kerülhet a TV2-re James Bond: A világ nem elég (20.10), az…..
omgwok 2006.07.24 07:41:43