Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tudatos Hedonista

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kirepülve a felsőoktatás biztonságot nyújtó szárnyai alól egyszerre jelent határtalan szabadságot és egyben félelmetes bizonytalanságot is. Mindenki számára másfelé vezet út, kinek a biztos munkahely és egzisztencia felé, kinek a kilátástalan nagybetűs életbe. Egy pályakezdő első éve az egyetem…..
Manapság a modern életforma szükségszerű velejárója a lakásbérlés. Szinte kikerülhetetlen opció, hiszen lakást vásárolni fiatalon korántsem egyszerű, ha csak nem örökölsz milliókat. Az albérlet alkalmazkodásra nevel, de nem mindegy, milyen helyen tesszük ezt.   Albérletben élni megalkuvás,…..
Számomra az ősz kezdete olyan, mint az újév, maga a megtestesült újjászületés. De a fagyos január helyett a madarak még csicseregnek, olykor szikrázik a napsütés és még felvehetem a kedvenc nyári ruháimat.    Életünk jelentős részét meghatározza a tanévkezdés. Úgy szocializálódunk, hogy…..
girlpowers Welcome on board 2018.09.09 12:19:08
Huszonévesnek lenni egy örökös harc, kemény küzdelmekkel járó folyamat, út az igazi felnőtt lét felé, éveken keresztül a nagy betűs élet lapujában való álldogálás.   A tömegkommunikáció többnyire leragad annál a sekélyes véleménynél, miszerint az Y és Z generáció képviselői lusták, türelmetlenek,…..