Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enrique

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt elsősorban a nyögve-nyelős olasz továbbjutásról fantáziáló blogger kollégának üzenjük, de van még velő a tarsolyunkban.  Ma minden nekünk dolgozik, elsősorban ugye az ellenfél.  Nehézsúlyú érvekkel szőnyegbombázzuk a szárba szökkenő illúziókat.Fejre mért…..
Mivel mérhetnénk le a győzhetetlen armada valós erejét? Teljesen egyértelmű, hogy az objektivitás abszolút értékű, univerzális mércéje csak a magyar válogatott lehet, hiszen az EB&VB címvédőt is elintézve mi ülünk a világ futballtrónján. Ezen az úton indulnak kasztília…..
Napnál világosabb, hogy az anti-futball már a korábbi EB-n inkasszálta az erre az évezredre járó jussát. A svédeknek eszükben sem volt férfi módra szembenézni a sorsukkal, inkább a susnyásban lapulva várták a jobb időket – rá is faragtak. David Villa ugyan zseniálisan nem…..
A spanyolok Kubala óta képtelenek hozzájutni egy tisztességes kapitányhoz, az elmúlt évek, évtizedek leggyengébb pontja mindig is a spanyol kispad feje volt. Clemente, Camacho, Saez – brrr. Aragones a selejtezők során jó ritmusban húzta ki a fejét az egyre szorulni látszó…..