Regisztráció Blogot indítok
Adatok
György Érsek

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol lapok szerint a Juventus nyáron ismét kísérletet fog tenni a Manchester City mesterének, Pep Guardiolának a megszerzésére, ő válthatja Maurizio Sarrit a padon. Az inkább megbízhatatlanságáról híres The Sun szerint a bianconero klub elnöke, Andrea Agnelli szerint a katalán szakember jelenti az…..
Marcello Lippi szerint az Internek és a Laziónak még hinnie kell a scudetto megnyerésének a lehetőségében, és a Juventus eddig csak potenciáljának a 60-70 százalékát hozta. A tabellát vezető Juventus a hétvégi vereség nyomán már csak hárompontos előnnyel rendelkezik az Interrel szemben, a…..
A Juventus hétközi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén a csapat nehezen kiharcolt győzelmet aratott a Lokomotiv Moszkva ellen, s a meccs embere a két találatot jegyző Paulo Dybala volt, akit egy gyengére sikeredett szezont követően, az olasz sajtó szinte már el is adott. "Paulo csöndes ember, egy…..
A Tuttosport beszámolója szerint a Juventus nyáron kicsit átalakítaná a középpályáját Aaron Ramsey és Paul Pogba szerződtetésével, illetve Sami Khedira és Miralem Pjanić értékesítésével. Több forrás beszámolója szerint Aaron Ramsey előszerződést írt alá az Öreg Hölggyel, így a nyáron lejáró…..
Vasárnap este az Internazionale a San Siróban fogadja a Juventus csapatát. Az ütközet kapcsán megszólalt Beppe Marrotta, a torinóiak egykori, a milánóiak jelenlegi sportigazgatója, aki szerint fontos, de nem sorsdöntő mérkőzés vár a csapatokra. "Ez egy elsőrangú meccs lesz, olyan, mint a Barcelona…..
Maurizio Sarri szerint a Juventus képes úgy 4-3-3-ban, mint 4-3-1-2-ben működni, miután a Brescia ellen az Öreg Hölgy 1-0-ról felállt, és végül 2-1-re nyert. Alfredo Donnarumma találatával kezdődött a meccs, négy perc után ünnepelhettek a hazaiak, azonban egy öngól és Miralem Pjanić találata nyomán…..