Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cuceró

0 bejegyzést írt és 356 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második sor szenzációs teljesítményével nyerte meg a Sapa Fehérvár AV19 az október legfontosabb meccsét Jesenicében. Kézenfekvő: a két szlovén csapat a közvetlen ellenfelünk az EBEL-rájátszásért folytatott küzdelemben: az Olimpiját vasárnap legyőztük hazai jégen, ma az…..
Jégkorong Fehérvár-Olimpija 4-2 2010.10.24 21:31:16
Közvetlen vetélytársat vert ma a Sapa Fehérvár AV19, és újra elkerült az utolsó helyről az EBEL-ben. Ladányi szerzett vezetést az első harmad közepén, majd Vas Márton két gólja a második harmadban biztos vezetést eredményezett. A kiváló center második góljához az így…..
Kezdődik a nyolccsapatos osztrák másodosztályú bajnokság, a Nationalliga. Végignéztük a játékosnévsorokat, meglepődtünk, mennyi ismerőssel és mennyi jó hokissal találkoztunk. A címvédő Dornbirn hihetetlen csapatot szedett össze. A keret tele van olyan osztrákokkal, akik…..
cuceró 2010.09.18 18:31:39
@Raon: nálam is beférne egyikük másikuk a Volánba...
Az A csoportos világbajnokságok lebonyolítási rendszerét 2012-től megváltoztatják, így döntött a nemzetközi jégkorongszövetség (IIHF) kongresszusa Szlovéniában. Ahogy írtuk, a négy négycsapatos csoport helyett két nyolccsapatosban zajlanak majd a küzdelmek. A divízió 1…..
cuceró 2010.09.18 18:27:23
@Devo209: Köszönöm a választ. Jó lenne egy év múlva azon filózni, hogy miként jussunk el oda is szurkolni...
Papp Ákos és Földesi Bálint után további játékosoktól köszönt el a Ferencváros vezetése. Már Gergely Zsombor, Szilágyi Levente, Rosztocsil Tamás és Holló István sem tagja a keretnek. Nagy László és Székely Mádai László végül vállalta a csapatvezetés feltételeit, így…..
cuceró 2010.08.17 22:02:04
A 14. percben Holéczy Roger emberhátrányban szerezte az új idény első magyar gólját a SAPA Fehérvár AV19-EHC München előkészületi mérkőzésen. Ekkor már két góllal vezettek a vendégek, Adams és Dietrich révén. Palkovics a 24. percben egyenlített, de erre bő egy perc múlva…..
cuceró 2010.08.14 08:50:52
@petyagergő: @Esztuss: 16 csatár van a keretben, egyszerre mindegyikőjük nem tud játszani. Gondolom ma játszani fog.

Engem inkább az érdekelne miért nem játszott Tokaji a 2. és a 3. harmadban. Remélem semmi komoly...
Rendre felmerül, hogyan működik a pontszámítás az EBEL-ben, milyen alapon állíthatják össze kereteiket a csapatok, miért ott van a plafon, amely fölé nem emelkedhetnek, ahol. Tavaly történtek változások, írtunk róluk, az idén nincsenek korrekciók. A hokisok mellé tett konkrét…..
A magyar bajnok hétfőn megkezdte az edzéseket. Meglepetésként hatott, hogy Ladányi Balázs és Mihály Árpád nem volt ott az első foglalkozáson, pedig várták őket. Utánajártunk, mi történt velük. Mihály Árpád esete egyszerűbb, ő gyomorrontás miatt nem tudott hétfőn edzeni,…..
A 29 éves Ales Kranjc a Sapa Fehérvár AV19-ben folytatja pályafutását. A ponterős bekk az előző szezonban a Vienna Capitals játékosa volt, 63 mérkőzésen 27 pontot szerzett, viszont pluszmínusz mutatója a leggyengébb volt a csapatban, –15. A szlovéniai divízió 1-es…..
A várakozásnak megfelelően a magyar jégkorong-szövetség elnöksége egy évvel meghosszabbította a felnőtt válogatott élén az amerikai edző mandátumát. A juniorválogatottat a Miskolci Jegesmedvék vezetőedzője, Bob Dever irányítja. Az U18-as és az U16-os szakmai stáb…..
cuceró 2010.07.19 21:51:17
@hokifan: @bakker81:

Már amennyiben az hibázás, ha egy divízió-1-es VB-n második lett a Magyar Csapat... (2000-ben C csoport...)
A 26 éves Vitalij Gavriljuk nagyon ponterős támadó játékos. Végigjárta hazája utánpótlás-válogatottjait, legnagyobb sikerként 2003-ban tagja volt a divízió 1-et megnyerő juniorszelekciónak. Itt együtt szerepelt a Mol Liga egy másik remek csatárával, Vitalij Kiricsenkóval.…..
cuceró 2010.07.11 23:47:48
@Szoljanka: Ide sajnos levezetni jönnek a volt NHL csillagocskák..

Cirka 6-8 éve a sajnos helyett szerintem a "jaj de jó lenne", vagy az "álmomban majd egyszer" jöjjenek Fehérvárra az NHL csillagocskákkal is kiegyeztünk volna... Szerintem nem szabad elfelejteni, hogy honnan jöttünk, mondjuk 2000-ben C-csoport...

Persze ettől még az NHL csillagocskák mellett én és szívesen nézegetnék KHL csillagocskákat is :)
cuceró 2010.07.12 11:09:22
@Thomas_AV: Szia! Én sem a Volánra gondoltam, mellesleg a hozzászólásomban nem is szerepel a Volán neve. Az alatt, hogy Fehérvárra jönnek, elsősorban én is az ellenfelekre gondoltam, akik 3 éve jelesül az EBEL csapatai.

Szóval 10 évvel ezelőtt szerintem sokan örültek volna, ha levezető csillagocskákat láthattak volna Fehérváron rendszeresen, éveken át, évente min. 27-szer, akár "csak" ellenfélként is.

Én most is nagyon örülök, és komoly előrelépésként könyvelem el, hogy ilyen kaliberű játékosok megfordulnak a nem oly rég még nyitott fehérvári jégpályán.

Persze KHL csillagocskákat is szívesen látnák mind a Volán, mind pedig az ellenfelek soraiban is.

Üdvözlettel,

Pista
A magyar válogatott remek vb-teljesítményt nyújtó kapusa kéthetes próbajátékra utazik a finn élvonalbeli Lahti Pelicanshoz, adták hírül kinti portálok. A 22 éves fiatalember az SM-Liiga patinás csapatánál ennyi idő alatt bizonyíthatja be, hogy megérett a váltásra. A klub…..
Bill Gilligan osztrák szövetségi kapitány kijelölte  a Pannon Hoki Gálára érkező 25 fős keretét. A névsor alaposan kicserélődött a februári EIHC-tornához képest. A jelenlegi csapatban nincsenek benne az EBEL-döntőben érdekelt Salzburg és Linz játékosai. A legtöbben…..
Újabb egyéves szerződést írt az egykori svéd válogatott hátvéd és a Sapa Fehérvár AV19, olvasható a magyar bajnokcsapat hivatalos honlapján. Az előző szezonban az EBEL-csapatban szereplő légiósok közül nem csak őt szeretné megtartani a klub, a vezetőség gőzerővel dolgozik…..
cuceró 2010.04.03 14:47:08
@Miskolcifan: honosítani szeretnénk Martz-cel együtt.

További érdekes infók itt, Tolvanen távozásáról is:

www.fmh.hu/sport/20100402_mindig_feljebb_es_feljebb_aranyermes_lett
cuceró 2010.04.03 15:17:48
@Miskolcifan: nem lennék meglepve, ha valóban érdeklődnének utána. Aki az alapszakaszban több pontot csinál, mint ahány meccsen jégre lép, azok iránt általában van érdeklődés. Szerencsé(nk)re azonban a magyar válogatottság fontos számára, szerintem...
Egy hónap múlva kezdődik Szlovéniában a divízió 1-es jégkorong-világbajnokság. Nagy várakozással és még nagyobb reményekkel várjuk az eseményt. Az április 17–23. közötti ljubljanai tornáról a tradícióknak megfelelően a Sport Tv az összes meccset élőben adja.…..
cuceró 2010.03.17 20:14:13
Az elődöntő első mérkőzésének váratlanul szoros eredménye után vasárnap a magyar bajnokcsapat saját pályáján megmutatta, tud annál hatékonyabban is játszani. A gólgyártás az ötödik percben kezdődött, és a 26. percben már 7-0 állt az eredményjelzőn. Tíz perc…..
Pénteken megkezdődnek az OB I. elődöntői. A középszakaszgyőztes Dab.Docler azt a Vasas Bp. Starst fogadja, amelytől legutóbbi öt mérkőzésen vereséget szenvedett. A csata három győzelemig tart. Az FTC–Fehérvár párharc csak szombaton indul, mert előbbi csapatnak még be kell…..
cuceró 2010.03.12 15:42:10
@Kardos52: vagy 1 kapus és 3 mezőnyjátékos, vagy 5 mezőnyjátékos lehet légiós.
Jó mérkőzést láttunk kedden, bár egyik csapat sem ment úgy, mint az első találkozón, értékelt blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. Ma is a speciális játékhelyzetek dönthetnek Bécsben, és az, hogy melyik csapat lesz felszabadultabb. "Jól kezdtünk, az…..
cuceró 2010.02.25 18:32:37
@kerusz: Pire, Godó, Oszi 'bá, és üres kapura Satosaari lesznek ma a gólszerzőink :)
Az első harmad eleje egyenlő erők küzdelmét hozta az EBEL-negyeddöntő 2. meccsén, a vezetést is megszereztük Palkovics révén, ám utána a bécsiek fél órája következett, ennek eredményeként nemcsak egyenlíteni tudtak, hanem előnybe is kerültek. A harmadik felvonásban aztán…..
cuceró 2010.02.24 22:44:28
@CsakAVolan!: Az árak barátiak, azonban szabad asztal már délután sem volt. Hang pedig nem lesz a közvetítéshez. Azonban sok jó Volán-szurkoló a kis Café19-ben is elfér...
Nem sokan fogadtak volna arra, hogy a Sapa Fehérvár AV19 valóban megoldja a lehetetlennek tűnő feladatot, de Jarmo Tolvanen tanítványai a lehető legjobbkor győztek EBEL-történetük során először Bécsben. A fehérváriak túlélték azt is, hogy a második harmad közepétől…..
Különös meccset játszott az EBEL-alapszakasz utolsó fordulójában a Sapa Fehérvár AV19, de a hosszabbításos 4-3-as zágrábi vereség messze nem a játéknap legmeghökkentőbb eredménye. A Salzburg 7-0-ra kikapott Grazban, a Vienna 6-1-re Jesenicében, a Linz 4-1-re Villachban. Nagyon…..
cuceró 2010.02.19 22:51:13
@cuceró: Mármint buszozásos...
cuceró 2010.02.20 10:06:16
@EisHockey: szerintem is szép a 6. hely. Továbbá én is tisztelem a fiúkat.

De, aki tagnap nem látta, hogy kb. a meccs felétől - mikor valószínűvé vált a Villach győzelme a Linz felett - finoman szólva a Volán nem tesz meg mindent a győzelemért, nem tudom melyik meccset nézte...? Pl. A Balu által szerzett 3. gólnál látott valaki boldog fehérvári játékost, vagy vezetőt? Vaszjunyin és Benk ennyit összesen nem játszott a szezonban, pláne nem emberelőnyben Sofival hármasban, döntetlen állásnál. Ratyi és Pire miért nem játszott, ha annyira piszkosul győzni akartunk? A 3. harmadban egyfolytában kiállíttattuk magunkat, közte jónéhány vicces korongkilövéssel. Számomra Hetényi mozgásából az is teljesen világos, hogy neki a 4 az 5 ellen (?) 59:16-kor kikért időnél szóltak, csakhogy addigra a zágrábiak is rájöttek, hogy jó lesz nekik a Graz. Szerintem a vicces az, hogy ki szerettünk volna kapni 60 perc alatt, de nem jött össze...

Mellékesen azon megállapításod pedig nem felel meg a valóságnak, miszerint jó távoli meccsre még nem kísértem el a csapatot. Az általam megtett legidőigényesebb kiruccanás személyautóval 13 órát vett igénybe oda és 13 órát vissza.

Egyébként szerintem kár volt ekkora feneket keríteni annak, hogy ki lenne a megfelelő ellenfél a rájátszásban. Ezekből a számolgatásokból ritkán jövünk ki jól.

Nyomni kell ami a csövön kifér!

Hajrá Volán!