Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szájmon

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta aktívan biciklizem Budapesten (de lélekben örök autós maradok, aki korábban bringás volt), eleve nagyobb lelkesedéssel figyelem azokat a híreket, amik a bicikliseknek szólnak, ráadásul ez a tematika most találkozik a másik szívügyemmel: a főváros képének átszabásával.…..
Szájmon 2011.05.31 23:34:37
@ZBR:
Egyet értek, hogy a Kossuth és a Batthyány tér közé kellene egy ilyen híd. Többek között azért is, mert mindkét téren komoly kerékpáros infrastruktúra van már kiépítve, amit még jobban meg lehetne támogatni egy ilyen összeköttetéssel. Ugyan ez nem mondható el az eredetileg tervezett helyről, ahol a bringások egy gyalogos övezet kellős közepébe futnának bele. Remélem megvalósul a Batyi és Kossuth között a projekt!
Mandiner blog Reakció Kérdőív 2009.04.27 00:01:00
 A Reakció kérdez, a kommentelő/olvasó válaszol. Készítettünk egy kérdőívet, hogy megtudjuk, szerintetek merre van az előre. A felugró ablak csak egyszer jelenik meg (már annál, aki nem blokkolja), elnézést, ha zavaró. Frissítés: A kérdőívet lezártuk. 818-an…..
 Bár a szervezők és a csatlakozó szervezetek képviselői közül nem túl sok akad, akivel szívesen mutatkozunk együtt, mégis ott leszünk ma délután az előrehozott választásokért rendezett tüntetésen.  Nem, nem szoptuk be ezt a „civil összefogás” szöveget:…..
 Beteljesíthetők-e egyáltalán Barack Obama választási kampányának politikai és gazdasági ígéretei? – Hangzik a nyugati félteke meghatározó lapjainak felütése nap-nap után, november 4. óta. De beteljesíthetők-e a közösségszervezési, társadalmi marketinges…..
 Az ázsiai könnyűzenei világban tett körutazásunk során eddig a keleti végeket vettük szemügyre, de most a nagy ázsiai sztyeppe másik végén fogunk kalandozni. Konkrétan azt vizsgáljuk meg, hogy miként érez mostanában a történelem viharos évszázadai során Nyugat-Ázsiába…..