Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoliii

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régóta foglalkoztat az a téma, hogy vajon hogyan lehet megmondani előre azt, hogy melyik webáruház lesz sikeres és melyik webáruház fog éppencsak megélni, vagy röviddel a nyitás után tönkremenni. A héten olvastam Kis Ervin Egon - Bolt már csak marslakóknak bejegyzését mely…..
Az Audi és a BMW csak nem bírják békén hagyni egymást. Ennek a marakodásnak egyrészt persze megvan az a veszélye, hogy a márka arrogánsnak tűnik majd az autóvásárlók szemében, másrészt viszont megvan az az előnye is, hogy a két brand valós vagy látszatharca határozza meg az…..
zoliii 2010.02.17 11:24:13
@GIjoe és @druszilla: Köszönöm :)

@Rocko-: Semmi ilyesmiről nincs szó. Egyszerűen van bennem "egy jó adag" kék-fehér vér. Ezért a Márka marketing termékeit is jól ismerem.
zoliii 2010.02.19 20:23:56
@Rocko-: Az első mondat talán erős... de nézd meg az audi "Spell-sorozatú" reklámjait ;) Csak a külvilágról és annak lenyűgözéséről szól.
Az első kommentem többi része csak arra alapozva lett megírva, hogy miben különbözik az audi-marketing attól, amit jól ismerek. És hozzám mérten még vissza is fogtam magam ;)
Aki nem a Vodafone döntésén dühöng, az valószínűleg épp andalogva hallgatja a T-mobile új reklámját repeatra állítva.  Ugye, ugye, valljuk be, nem rossz ez azért, így ünnepek előtt:) Aztán persze itt lerántják a leplet, bár nem is annyira eredeti a konstrukció, itthon…..
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...
Alapvetően visszarendeződésnek tekinthetjük a Facebook tegnap kitolt új felületeit. Akik még emlékeznek, korábban pont ilyen leosztásban (live feed, news feed) lehetett nézegetni az ismerősökkel kapcsolatos híreket. Aztán - idén márciusban - megkaptuk azt a felületet, ahol…..
Emberibb Parkolásért Mozgalom, barátoknak csak EMPAMO. Egy darabig azt hittem, hogy ez valami Monty Python szkeccshez hasonló médiahack, és elábrándoztam a Műanyag Pálmákat a Közterekre Csoport, valamint a Szabadon Szarhassunk a Buszmegállókba Társulás megalapításán. Aztán mágis…..
MJ ovijában nyitunk, ahol Susan és Mike az óvónéni társaságában elégedetten szemlélik gyermekük családrajzát. Igazán jó kis kép színes házzal, fával, napocskával, madárral, mosolygós gyerekkel, csini anyával és megnyugtatóan izmos apával - a jobb fölső sarokból támadó…..
Marekblog Harcosok klubja 2009.02.08 11:24:00
Kezdem azt hinni, hogy Magyarországon nem lehet kulturáltan szórakozni. Nem, mert elég pár kötekedő tróger, részeg punk, brutális biztonsági őr (Simon Tibi! Simon Tibi!), neadjiste’ egy-két balhét kereső cigány, aztán máris előkerülnek a bökők, viperák és egyebek, és…..
zoliii 2009.02.08 20:06:39
autózz! Piroson át BMW-vel 2009.01.15 13:06:00
Ismét pozitív példáról kell beszámolnunk nektek, úgyhogy aki szereti a vért és szeret bosszankodni, annak most nem elégítjük ki kárörvendő hajlamait, viszont lehet örömködni, hogy a rend őrei akcióba léptek. Ferenc szemtanúja volt mindennek.Tegnap hajnali 4 órakor megesett…..
zoliii 2009.01.15 17:15:54
Szia Ügyfél! Már régóta olvasom a blogod, és korábban is sokat gondolkodtam azon, ami a "Kóbor farkincák védelmében" post központi kérdése.Mostmár duplán érintett vagyok a témában, mert már két éve járok (ugyanahhoz) masszőrhöz, és az utolsó két alkalom más…..
Csak a gördülősztrájkkal, az elégséges szolgáltatással és a pótlással van baj a vasutasok munkabeszüntetésénél. Nemrég volt módomban kifejteni, hogy nem vidáman, de elfogadom, hogy a sztrájkjog velejárója egy kultúrdemokráciának. Viszont a sztrájk csak akkor fogadható el,…..
Belsőség Az áldozat is hibázott 2008.07.27 06:44:00
  Miért ítélnek el halálos közúti baleset okozásáért, ha az áldozat ma is élne, ha bekötötte volna magát? Két éve Toller László és hivatali sofőrje Budapestről Pécs felé tartottak. A 61-es úton, Dombóvár közelében egy szabálytalanul előző autóval való…..