Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antalcsongor

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamikor réges-régen még az 1244-nél is régebben elrejtettek egy ládát, amiben egy papír volt és a papíron egy szörny feje volt.    ..
Most bemutatom hogyan kell játék kutyát készíteni. Amihez szükséged van:  - tépőanyag - varrótű - gomb - gyöngy - cérnák - zokni - cilinderbőr...
Most azt mutatom be, hogy hogyan jelent meg a seb. És azt is bemutatom, hogy hogyan tűnik el a seb. Bemutatom. Úgy jelent meg a seb, hogy feltalálták. Bemutatom. És úgy tűnik el a seb, hogy elmúlik.  ..
Elmentünk kirándulni és megrúgott valaki egy gumit. Köszönjük Uraim és Hölgyeim és utasaim, hogy elmondják nekem a "rugás a kirándulásban" című történetet.  ..
Ma egy nagyot kajáltam a Csülök és Csülök étteremben, de nem a saját csülkömet, hanem a Csülök-csárda finomságait. Teli hassal és elégedetten, jólakottan távoztam és nem krumplit hámoztam.   ..
Tankolni szerettünk volna, de várt egy cetli bennünket: "Elfogyott a benzin". Nem tudtunk mit tenni, hát kerestük egy másik kutat.  ..
nándor úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú      ..
  Az apám éppen pont Csikágóban volt és találkozott a két barátom apukájával. A  rendőrség most szabin van. z u i l j  ..
A csillaghullás ház sárga színű. A hátulja fekete. Van neki szeme, orra, szája. Reggel is elő szokott jönni meg este is. Van rajta egy ajtó és oda van téve egy tábla és rá van írva, hogy "Nyitva".        ..
Szeretnék a Marson egy hónapot. Szeretnék a Marson egy jó nagyot. Szeretnék kiülve Croissantot enni. Szeretnék az emberiségért valami jót tenni.  ..
A közlekedési szabályokat és táblákat tartsátok be.   Közlekedés nélkül Nem közlekedek nélküled Aki nem akar közlekedni Az menjen a faluba Ha nem közlekedünk Meghalunk...
A töltött csirkecomb a kedvencem, ezt kérem mindennap, ha tehetem. Apát, Anyát ezzel nyúzom, a csirkecombot vellával húzom...  ..
Azt szeretném, ha croissant bolt lenne a Marson. A szükséges lépéseket a terv kivitelezéséhez a közeljövőben tervezem. Nagyon bízom benne, hogy összejön. Valahogy így képzelem el, mint ahogy a képen is látszik.  Ha tudtok segíteni, jelentkezzetek!..
Először a Marsra megyünk FerCsongor országba. KIjelöltem magunknak egy országot a Marson.  ..
Azt gondolom Sam-ről, a tűzóltóról, hogy igaza van, amikor azt mondta Mandynek, hogy fogadj szót! Szót kell fogadni a szülőknek, ha néha nem is könnyű. Az egyik kendvencem most.  ..
Először amikor fölkeltünk Amikor is fölkeltünk Aztán pedig felöltöztünk Aztán mentünk dolgozni. Délután pedig hazajöttünk Este pedig elaludtunk. Éjszaka pedig a baglyoktól...
Csongor a nevem, 5 éves és nagycsoportos vagyok.  ..
Képzeljétek el, ma ettem életem egyik legjobb fagyiját egy monori fagyizóban. Gesztenyés fagyi volt és nagyon fincsi. :)..