Regisztráció Blogot indítok
Adatok
progymadmin

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Részben vége a romániaiak menetelésének a Mol Ligában, a Steaua Bucuresti elbukott az FTC-vel szemben. A románok kiállításokkal kezdték-végezték, közben kaptak hatot, néggyel tudtak válaszolni. A zöld-fehérek 6-1-re is vezettek, ebből lett 6-4. Az első harmadot 2-0-ra, a…..
Két magyarországi csapat is nagy verést kapott Erdélyben, de az FTC-nek is csak ideig-óráig volt esélye a HC Csíkszeredával szemben. Büntetőkkel bukott az NZ-Stars. A két csíkszeredai gárda lendületes rajtja nem meglepetés, azt viszont kevesebben várták, hogy a Progym is…..
A klubok és lelkes barátaink nagyszerű segítségével megszerveztük, hogy a magyar jégkorong-történelemben először minden mérkőzésről megtekinthető legyen az aktuális forduló gólösszefoglalója.Igaz, jelenleg ötből csak négy mérkőzést tudunk megmutatni, de igyekszünk…..
progymadmin 2008.09.14 15:32:21
Azt nem gondoltuk komolyan, hogy a novoszibirszkiek mezéről és a KHL logójáról miattunk szavazhattak az oroszok, de az már nem elképzelhetetlen, hogy a gyergyószentmiklósi Progym honlapján indított döntéshozatalhoz van kis közünk. Ötletadói szinten mintegy. És az is lehet, hogy…..
Mint a minap írtunk róla, komoly szponzorjelölt jelent meg a magyar jégkorongban. Jeleztük, hogy a tárgyalások zajlanak, de pletykák felemlegetésével nem akartuk megzavarni a folyamatokat. Nem véletlen, hogy most mégis ilyesmit teszünk. Szerdán több romániai sportoldalon és az…..