Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Su_n

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idióta kacatok USB fitness-kutyák 2008.07.16 19:35:27
  Kockáknak lehet, hogy nem ártana időnként egy ilyen jószágot benyomni a gépbe: a jó példa állítólag ragadós…..
Su_n 2008.07.16 21:28:46
Addig húzták a macska bajszát, hogy az Apple végül válaszlépésként július 3-án pert indított az Észak-Kaliforniai Kerületi Bíróságon. Az indok pontosan még nem ismert, csak annyit sikerült megtudni, hogy a szerzői jog megsértése miatt indul az eljárás.A Psystar áprilisban…..
A Second Life virtuális világában továbbra is folynak az oktatások az Ann Myers orvosi központban. Néhány hete új építőnk van, így vannak új eszközeink is. Ezekből mutatnék be párat.A radiológiai szobában van egy laptop, ahonnan radiológiai esetekhez és kvízekhez lehet…..
Magyarnémetangol az a legfrissebb kutatási eredmény, ami megállapította, hogy a fűben lévő THC rokonai, az emberi test által termelt endokannabinoidok felelnek a bőr egészségéért. Bíró Tamás vezető kutató szerint az előzetes tesztek azt mutatják, hogy új kenőcs alapú…..
I Will Survive I'm NOT a believer!! 2008.06.28 08:28:00
A hit nem csak az egyház sajátja. Hiszünk elvekben, eszmékben, illúziókban. Majd jön az élet és rácáfol a cukormázas elméletekre. Az alábbi videó pozitív kijelentései ellen kissé lázad az a kis hang az agyamban. De a többi.... igen, az empírikus úton bizonyított…..
Nemsokára megjelenik a Mimoco Star Wars pendrive-ok harmadik szériája. Ebből az alkalomból megint lehet kitalálósat játszani. Vagyis minden héten tippelhetünk, melyik lesz a sorozat következő darabja, ha eltaláljuk, nyerhetünk egyet a pendrive-okból. Aki mind a négyet eltalálja, az…..
Gábor elkövetett egy végzetes hibát, amiért agysejtjeivel fizetett. Bóhókás adófizető lévén bevallásában bekattintotta a 0 forintos visszaigénylést, amire az APEH twinpeakszesen kódolt üzenettel reagált: Kaptam egy levelet az APEH-től – ez már önmagában is…..
Su_n 2008.07.01 12:41:16
Cukorróka blogja Megvirradtam 2008.06.30 03:44:00
Először arra ekltem, hogy negyed2kor hazajött Zsolti, és csapkodta az ajtót, aztán arra, hogy szól a Relax:) na nem túl hangosan, de szól... 3 óra, mondom, felkelek, tegnap aludtam eleget:) Nah hát akkor kihasználom az alkalmat, elmesélem mi volt... hihi.Találkoztam Dannal a Vis…..
Cukorróka blogja Anyuéknál 2008.06.28 08:32:00
Hihi, megint fagyizok. lassan visszatér belém az élet???:-))) somlói galuskás fagyi. öcsémnél egy kis luvnya vihog, de egyébként aranyos, Edinának hívják. Mikor megjöttem, már a kapuban hallottam, hogy vihog:) Miki (öcsém haverja, az én favoritom) a fotelban alszik, a feje…..
Cukorróka blogja Mese 2008.06.24 19:18:00
Mese   Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy királyfi. Ez a királyfi igen szegény családból származott, de azért mégis csak igazi királyfi volt. Gyermekkora óta volt neki egy barátja, a szomszéd ország királyának a lánya, Dia királylány. Nagyon jóban voltak,…..
Elég szar lehet külföldről hazatérő járatot lekésni, de Gáborékkal ennél sokkal megrázóbb dolog történt. Már ültek a buszon, amikor kiderült, hogy az OrangeWays túlfoglalta a járatot, és a 64 tényleges férőhelyen felül eladott 12 virtuális hely pont az ő székeikre szólt.…..
Na kérem alássan, ehhez a bejegyzéshez tessék kommentelni nagy erőkkel, a tét nem kicsi: egy üveg exkluzív csili-fokhagyma kombót fog nyerni az a szerencsés hozzászóló, akit hétfőn kisorsol a közjegyző ismerőse. Recept is jön hamarosan, addig is játsszatok gyermeki örömmel!..
Nem az a kérdés, hány kereke van, hanem az hogy hol áll. C-nek sikerült elcsípnie egy korábban - legalábbis a Homáron - nem látott jelenséget, amikor az autó hiányában az utánfutóját bírságolták meg: Bár már kismillió Centrumos sztorit közöltetek, de talán ilyen még nem…..
Igazából a félmeztelenség, de így jobban jött ki a cím. Az elkövető ismét Jómunkásember, a helyszín pedig a budakalászi Cora. Az Invázió speciális nyári divatirányzata izlés szerint az alsó illetve a felsőtest csupaszon hagyása fittyethányva a káros sugarakra. Még jobb, ha…..
Su_n 2008.06.26 08:43:04
Bigyóblog Laptop/desktop hibrid 2008.06.24 10:33:00
Egy koreai dizájner, Won-Seok Lee ötlete ez a számítógép, mely igazából asztali gép, de mégsem. Nincs kijelzője, de a tetejét elforgatva, rávetíthetjük a falra a képet. Természetesen futurisztikus géphez érintőbillentyűk járnak, láthatatlan dvd-író/olvasó kombóval. Ja, és…..
Gyorsuló világunkban a legperverzebb kis célcsoport is kívánatos préda, nyilván ezért teszi közzé a Coca-Cola weboldalán a Kólás kuglóf és a Fanta-szelet receptjét. Közismert, hogy a marihuánaszármazékok élvezete örjöngésig fokozódó nassolásrohamokat vált ki az…..
. A lebukott pornómodell 2008.06.18 10:02:00
A mai napra egy igazán húzós történet jutott, a beküldője Lina néven mutatkozott be. A tanulságát mindenki vonja le maga, egy biztos: az internet korában nehéz eltitkolni bármit is, de ilyen szemétséggel tényleg nem találkozni minden nap. Bocsánat, de nem a valódi nevemet írom,…..
A Homár távoli ősei szinte mind jogászok voltak, néha-néha mégis kibújik belőlünk a gazdatiszt. Most például ujjongunk, mert Viktor olyan képet küldött nekünk, ami kiutat mutathat a magas élelmiszerárakkal kombinált agrárválságból. A magyar mezőgazdaság Kitörési pontja:…..
Su_n 2008.06.25 06:31:40
A homár kislányként a Palatinuson egyszer együtt fürdött a kismedencében egy szalámi méretű szardarabbal, másnap pedig többször felszúrták a fülét, úgyhogy azóta nem szívesen jár strandra. Godlike viszont szereti a csúszdát meg a medencét, úgyhogy elautózott Ráckevére,…..
"Még, még, még", ezt gondoltam Ryan Murphy, a Kés/alatt készítőjének legújabb pilotját látva, nem elég a bő egy óra, több kell a transzszexuális nőgyógyászból és halmozottan terhelt családjából, én még nézni akarom a 190-es IQ-val bíró kiskölyköt, akivel…..