Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thuglife!

0 bejegyzést írt és 1276 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Romeo Agresti a minap arról beszélt, hogy naivitást feltételez a gondolat, miszerint ez a Juve ismét a legmagasabb szinten fog teljesíteni Massimiliano Allegri távozásával. Bizonyosan jót fog tenni mindenkinek, ha egy más jellemzőkkel rendelkező edző veszi át a csapat irányítását, de ahogyan már…..
Thuglife! 2024.04.25 19:02:49
@Rocky80: természetesen állom a fogadást hogy nem fog már sehol címet nyerni de sztem lesz még hónap edzője.jelenleg a havi arany tapír díjért küzd hónapok óta de azt se tudja megnyerni mert van egy salernitana.:)
Rabiotról annyit sztem nem mellé kellene egy fazonszabász a kp-ra hanem helyette.

"tedd a szívedre a kezed!: mi most topcsapat vagyunk? Bajnokságra és BL-re esélyesek? Nem"
Érdekes téma
Azért mennyire másképp alakult volna a szezon és a csapat megítélése és a játékosok megítélése ha meg tudjuk verni az intert azon az egy meccsen!A lendületet megtarthattuk volna heti 1 meccsel.én ismerek olyan edzőt aki arra az egy meccsre nagyon feltüzelte volna a csapatot és ha nyerünk,meg is tartotta volna azt a flow-t.
Azért ne feledjük a kiscsapatok elleni botladozás mellett a tavaly pl nem tudtunk "top" azaz a tabellán körülöttunk lévő csapatot megveri.ez pontlevonástól független.idén ebben legalább volt fejlödés vertük egy góllal( hogy máshogy :) ) a milant romát napolit Amíg volt motiváció.azért ezek a csapatok idén is szereztek skalpokat a nemzetközi kupákban.
Tehát nem tudom azt mondani nem vagyunk top csapat és a játékosok nem lennének képesek többre.
Thuglife! 2024.04.26 08:00:21
@Gaben Smith: @Rikoo: a fiatal edzőt illetöen.
Meg sztem jobb olaszországban példálózni edzők karrierjét illetően mint a premier l.-ben.ez egy speciális bajnokság.
Nézzük csak meg néhány éve Inzaghi volt az innovatív fiatal edző akit szóba hoztak velünk mikor a Lazio padján volt.ő most bajnok az interrel.és hát a játék is (sajnos)szemrevaló,ez nem csak a játékosállomány miatt van ha valaki gyengébb csapatnál is meg erősebb csapatbál is nagyobb nyomásnál meg tudja valósítani az ötleteit,remélem ez lesz Motta.
Thuglife! 2024.04.26 09:34:25
@Thuglife!: egyébként meg ez a "hype" is sokszor rosszul van használva.
Kiről vagy miről beszéljenek ebben az évben ha nem Mottáról és a Bolognáról?ezt nem értem.
Ha valamire mesterségesen akarják a figyelmet terelni,mondjuk egy szar amerikai film amit muszáj reklámozni mert a kutya nem nézné meg...
De valamiről ami mérhető eredmény,teljesítmény és erről beszélnek az emberek az miért hype?
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Thuglife! 2024.04.23 09:25:48
www.youtube.com/live/qEn6rH6wot8?si=GEtA-9TuDm5OpHLz
Érdemes megnézni Szaniszló Csaba podcastjét
Szó van benne Chiesárol meg a roma-bologna meccsről.
Thuglife! 2024.04.25 12:21:27
@venember83: ugyan...nekünk ott a csodataktikánk: ha ég a ház futunk a kapujuk felé!!
A Juventus ismét rendkívül gyenge produkciót nyújtott, azonban a Lazio hiába dolgozta le a hátrányt az elődöntő visszavágóján, a zebramezesek Arkadiusz Milik kései találatának köszönhetően biztosították helyüket az Olasz Kupa döntőjében. A találkozót követően a Corriere dello Sport szerkesztője,…..
Thuglife! 2024.04.24 16:35:21
@Rocky80: dehogy őrültem meg.ez egy átgondolt kívánság.
A nápolyból is lehet bajnok,nemcsak a 3 nagyból.
Egyébként meg a nápolyt úgyse szeretem....összpontosulna a hater energiám...
Thuglife! 2024.04.24 20:45:45
@Rikoo: könnyen lehet hogy ott is építkeznie kéne Allegrinek... De Laurentiis garázsvásárt tart a nyáron a büdös zokni gyüjteményéből.
Thuglife! 2024.04.24 22:36:32
@Leram7: Allegri 77 1-0-ás győzelemnél tart.
Tényleg egy új játékoskeret megváltozatná az ő filozófiáját?
Massimiliano Allegri a Mediaset számára értékelt a döntőbe jutást érő 2-1-es római vereség után. „Nos, szenvedős meccs volt ez, tudtuk, hogy ez várható. Aztán rögzített helyzetből kaptunk azonnal egy gólt, s volt egy két helyzetünk rögtön az első félidőben, egyik Dušan Vlahović, a másik Gleison…..
Thuglife! 2024.04.24 11:19:08
@MarcoT: "Vajon mit gyakorolnak az edzésen? "
Természetesen a szögleteket.
A Juventus edzőkérdése természetesen továbbra is témaként szolgál a sajtó számos munkatársának, és Antonio Conte neve többször felmerül, legutóbb Sebastiano Sarno arról számolt be, hogy az olasz sikeredző már nem először mondott nemet a Napolinak. Gianluca Di Marzio értesülései szerint Antonio…..
Thuglife! 2024.04.22 17:30:39
@Rikoo: visszamehetünk 7-8 évet ahol jobb csapatunk volt és elkezdhetünk onnan számolni.minden évben vannak lejáró szerződésű ,vagy utolsó éves szerződéssel vagy kölcsönadott vagy elvágyódó játékosok.sose lesz kész a keret.ez az év mitől lenne más?
Ezek az újságírók vagy nem is tudom mik csak felkavarják az állóvizet és így kiderülhet ki mutat hajlandóságot a távozásra,ill szondázzák a közvéleményt kitől válhatnánk meg népharag nélkül.
Aztán a játékosok ránéznek a bankszámlájukra,ill tudják hogy jövőre BL és klub vb lesz és minden marad a régiben.akinek muszáj mennie az pótolva lesz kérdés az jelent e erősítést.
Thuglife! 2024.04.23 09:00:50
@Rikoo: "Nézhetik a számlájukat és a BL, klub VB sorozatokat, ha a klubvezetés nem tervez velük."
Próbáltunk már megszabadulni az utóbbi években De Scigliotól Ruganitól, Pjacától Arthurtól Keantől stb.de a szerződés az szerződés.
Mindegy nem akarom tovább nyújtani a témát a lényeg ahogy mondtad hogy a sportigazgató és edző kire számít majd,de én az újságírók szokásos figyelemfelkeltő cikkeivel ellentétben nem számítok nagy földindulásra a keretben.
Thuglife! 2024.04.23 18:29:40
@természetes alapú logaritmus:
Na. Akkor Érted.
Azért az büszkeséggel tölt el hogy egy Bud Spencer filmből nem idéznek ennyit mint te tőlem.
A Lazio elleni Olasz Kupa-elődöntő visszavágója előtt Dušan Vlahović a L'Équipe számára adott riportot, s ebben a nyilatkozatban csalódottságának adott hangot az idei és az elmúlt év kapcsán, de azt is elmondta, hogy szeretne valamilyen fontos trófeát nyerni az Öreg Hölgy mezében. „A…..
Thuglife! 2024.04.23 16:06:42
@Wizzurah: "Ha eladod, ugyanúgy kell valakit venni is, mennyiért viszik el 60m? Calafiorit akarjuk, 40m körül lenne? Szóval mi értelme lecserélni "
Az időzítés.Ha igaz,Bremerért érdeklődik a Mu.
Calafiori olasz válogatott alapembere is lehet.ha nem vesszük meg,megveszi más.
Bremernek még adni kell egyszer egy nagyobb szerződést ha marad.Calafiorinál kezdhetsz egy alacsonyabb fizetéssel amit még emelhetsz később új szerződésnél.
Egyébként meg...a Torino tudta pótolni.nehogy már mi ne tudjuk 60- ból
Fabio Caressa a Sky Sport Italia műsorában a Juventusnál várható változásokról beszélt, s a híres újságíró szerint bőven lesznek változások a keretben. „A Juve változni fog, Cristiano Giuntoli megkapta a jogkört erre, személyesen őt bízta meg ezzel John Elkann a részvényeseknek írt…..
A Juventus továbbra sem találja formáját, a zebramezes csapat péntek este kétgólos hátrányból felállva ért el 2:2-es döntetlent a kiesés elől menekülő Cagliari otthonában, s mindez azt jelenti, hogy az elmúlt tizenkét bajnoki forduló alatt mindössze 12 pontot gyűjtött. Massimiliano Allegri csapata…..
Thuglife! 2024.04.23 08:52:53
@Apuleius: a 0-0 után mondta hogy folytatjuk a pozitív sorozatunkat hogy nem kaptunk gólt.ez a sorozat nem tartott sokáig.
Már mindent bevet hogy valami pozitívumot felhozzon ami öt igazolja.
Lassan előveheti megint a már sokszor kijátszott" tavaly BL helyen végeztünk" kártyát.
Azután meg a "Ronaldo távozása váratlanul ért minket".
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
Thuglife! 2024.04.18 19:10:13
@venember83: "Így pár év után talán már kijelenthető, hogy igencsak drága volt az az Atlético elleni csodálatos teljesítmény.

Azért ne sarkítsuk nekem emlékezetes volt a Sampdoria elleni fejesgólja...
Na meg az egy szabadrúgásgólja...asszem 76 kísérletből.
Thuglife! 2024.04.19 01:17:00
@venember83: nyilván egyetértek veled.az iróniához nem tudom milyen emoji kéne...
Ha lenne a BL-ben emlékezetes momentuma a golyórázáson kívül akkor azt mondtam volna.
Massimiliano Allegri a pénteki, Cagliari elleni idegenbeli meccs előtt arról beszélt, hogy az Öreg Hölgynek nehéz dolga lesz, mert a Cagliari a túlélésért küzd. „A Cagliari nem csupán négy pontot szerzett a legutóbbi két meccsen, de nyolc győzelmükből hatot hazai pályán szereztek. Azon csapatok…..
Andrea Cambiaso az adidas minap rendezett promóciós eseményén nyilatkozott az idei célokról, illetve a bianconero jövőjéről. „Jelenleg elégedettek vagyunk, s haladunk a célunk felé. Pénteken fontos meccs vár ránk, amelynek segítségével megközelíthetjük a célkitűzésünket, ami a BL-szereplés.” -…..
Romeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico…..
A Juventus szombat este a Torino pályájára látogat, hogy a Fiorentina elleni győzelem után újabb pontot vagy pontokat gyűjtsön a hőn áhított BL-szereplés bebiztosításához. A Juventus lényegében a legjobb csapatával léphet pályára, hiszen a két eltiltott hiányzón, Nicolò Fagiolin és Paul Pogbán…..
Marco Tardelli véleményezte a Juventus aktuális helyzetét a La Stampa munkatársának, s az egykori középpályás kiemelte Dušan Vlahović fontosságát. „Ha az Öreg Hölgy nem kvalifikálja magát a BL-be, az igazi sport- és pénzügyi dráma lenne, és számomra úgy tűnik, hogy az üldözőktől számított…..
Thuglife! 2024.04.06 11:40:33
@ZED!: volt értelme az edzői próbálkozásoknak.Addig kell próbálkozni amíg meg nem találjuk aki megfelelő.Motta is vagy beválik vagy nem.
Aminek nem volt értelme az az volt hogy visszahívsz valakit akitől tudod hogy mire számíthatsz:egy nagy büdös állóvízre.
A Juventus kedd este végre győzelmet ünnepelhetett, kétgólos előnnyel várja így a csapat a római visszavágót, de a meccset követően Massimiliano Allegrit még az első félidőben visszavont büntetőről kérdezték. „A bírók és a VAR döntéseit tisztelni kell, szóval nem látom semmi értelmét ezen döntések…..
Thuglife! 2024.04.03 10:31:58
@Shyr Kahn: ha az elméletünk igaz hogy a bajnokságra is saját magukat motiválták a fiúk(amíg volt esély a bajnoki címre)ez egy másik sorozat amit megnyerhetnek szóval,nem is kell nagyon más utasítást adni,Allegri megtette a dolgát.felállított egy kezdőt meg a végén beküldte az időhúzó cseréket.
Akkor lett volna bajban ha bele kell nyúlni a meccsbe.
Thuglife! 2024.04.03 11:29:26
@venember83: így van de azért azt nem lehet mondani hogy ha az első félidőben vezetést szereznek akkor elengedik a meccset.jól mondta a szünetben a szaki,tök fölösleges volt nekik feljebb tolni a védelmet,ők jól álltak...
A Juventus nyolc mérkőzés alatt mindössze hét pontot gyűjtött, s a válogatott szünet után a Lazio otthonába utazott, bízva abban, hogy megszakíthatja a rettenetes sorozatot. Massimiliano Allegri csapata azonban ezúttal is kilátástalan teljesítményt nyújtott, s csak abban bízhatott, hogy legalább egy…..
Thuglife! 2024.03.31 09:22:39
@venember83: van akivel már 3 éve dolgozik együtt.Cambiaso Yildiz Weah az újak.ők is már 7 hónapja dolgoznak együtt a csapattal.itt senkit nem kell megtanítani focizni.ez egy másik sorozat,csak megfelelően motiválni kellene a srácokat.ez is egy képesség.
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
A Juventus francia középpályása, Adrien Rabiot jelenleg nemzeti csapatával készül, s sajtótájékoztatón nyilatkozva beszélt a jövőjéről. "Semmit sem döntöttem még el a jövőmmel kapcsolatosan. Igaz, hogy az előző szezonban a Juventusnál maradtam, annak teljes tudatában, hogy nem szerepelünk majd…..
Thuglife! 2024.03.22 13:23:16
@Rikoo: igen Hernanesnek sokkal jobban ment.a lazioban...nálunk 24 meccset játszott két szezon alatt.pjanic? 60 percig csinálta ugyanezt mint Loca.nem tudjuk mi jött volna ki belőle ha ő is a posztján játszik,mint a Rómában.azt viszont megtudtuk hogy 60percig tudja csinálni ezt a semmit.mert ennyit tudott futni.játékintelligencia:láttad az EB-t?
Agilitás:láttad az EB-t?
Cselezőkészség: kb 2 perc múlva lecserélné a szeni ha egyetlen cselt is csinálna.egyébként ott minek cselezni? Mit érsz vele ha a saját térfél középső harmadában leveszel egy embert csellel? Mikor még ott van előtted a felállt védelem + a tieid akik azért vannak(más csapatoknál) hogy felépítsék a támadást.cselezhetsz hogy tisztábban tudj indítani de ha épp nincs induló ember a szélen,mit érsz vele hogy cselezel?
Rúgótechnika:a hosszú indítások és a távoli gólok pont erről árulkodnak hogy nincs neki...komolyan vele rúgatnád a szögletet? Kihoznád középről és vele rúgatnád a szögletet?Rabiot 11 gólos volt tavaly wow.
Volt neki itt 0 gólos szezonja is.mikor nem lejáró szerződése volt.
Mit mondjak erre a kommentre?mondanám hogy babo szint de ő határozott jellemfejlődésen megy keresztül.simán átvetted a helyét.jobban megy neked ha nem a saját véleményedet írod hanem lefordítgatod másokét.
A Juventus továbbra sem talál vissza a győzelmek útjára, s a csapat korábbi mestere, Fabio Capello elemezte a zebramezesek kiábrándító helyzetét, miközben egyre több kritika illeti Massimiliano Allegri munkásságát. "Először is hadd mondjam el, hogy Allegri csodákat tett egészen a Derby d’Italiáig,…..
Thuglife! 2024.03.21 19:02:22
@Rikoo: és az 5 gólpassz? Arra is van magyarázat?
Ott van a Paredes cikk tavalyról,hogy vertikális passzokat kér tőle a mester.
Elég sok 6-os megfordult nálunk az utóbbi években persze egy se volt jó neki.
Nagy rögeszméd már ez a Fagioli Pogba hiánya
De hogy tud valaki hiányozni ha előtte se játszott sokat?
Allegrinek is van egy rögeszméje.a Regista poszt.tegyük fel találunk neki egy ilyet aki megfelel az ő kényes elvárásainak.hogy jön oda még mellé egy irányító középpályás és egy támadó középpályás?hogy jutna elölre a labda?ki futna? Csak körbeadogatnák mint a vizilabdában.
Massimiliano Allegri az Atalanta elleni izgalmas döntetlen után a DAZN munkatársának elemezte a látottakat. „Jó meccset játszottunk egy jó Atalanta ellen, azt hiszem, két gólt kaptunk. Jól végezték el az első szabadrúgást, de mi jobban is teljesíthettünk volna, s ugyanez igaz a második gólra…..
Thuglife! 2024.03.14 00:22:50
@Shyr Kahn: na akkor mi a counter pressingnek egy homeopátiás változatát csináljuk.
De nem csak a mérkőzés állásától és az ellenfél től de a meccsek tétjétől függően is lehetne alkalmazni a letámadást mert ez lett volna az az év amikor ha valaki változtatni akar,begyakoroltatni valamit azt idén meg lehetett volna tenni.ezért mondom hogy hiába az új játékosoktól várjuk majd jövőre is a jobb játékot/eredményt ha a felfogás marad.
Thuglife! 2024.03.14 07:51:21
@Shyr Kahn: tavaly megvolt a szerencsés sorsolásuk.elég volt most már belőlük.
A Fior Milan és a Roma is szerez még koef pontokat.akkor inkább ők.
Thuglife! 2024.03.14 19:00:58
@Shyr Kahn: az atalantát ki is felejtettem. a csop. kör győzelmekért döntetlenekért ugyanannyi jár,utána eltérő.
A lényeg hogy Inter 18 ponttal esett ki az Atalanta meg most tart ennyinél.ha jól számoltam.de a többiek is szépen termeltek még a Lazio Napoli is 16-16.
A sajtóban Maurizio Sarri és Luciano Moggi egymásnak üzenget, miután Luciano Moggi nem volt rest és nyilatkozatában Maurizio Sarri torinói évadjáról is beszélt. „Válasz Luciano Mogginak? Nehezen tudok megfelelő választ adni egy olyan személynek akit eltiltottak a futballtól.” - számol be az edző…..
Thuglife! 2024.03.09 16:57:41
Szegénynek annyi tekintélye se volt ő volt az egyetlen aki le merte cserélni Ronaldot.bele is bukott.
@babo0410: te miért érzed hogy hozzá kell szólnod minden Sarris cikkhez?
A véleményed (mint általában) mindent tényt nélkülöz.
Csak lapozz tovább légyszives.szólj hozzá mercatos cikkekhez ott lehet fantáziálni.
Alessio Tacchinardi a TMW Radio számára adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Juventusnál a számos nyilatkozat ellenére már nem a BL-szereplés kiharcolása a cél, hiszen az nagyjából zsebben van a klub számára, hanem sokkal inkább a jövő építésén dolgoznak a klub emberei. „Cristiano…..
Thuglife! 2024.03.06 08:39:24
@JeetTrader: ez nem idei probléma.
Rabiot vagy Bernardeschi nem is mert másnak passzolni csak Ronaldonak.
Most még nincs Hierarchia Vlahovicot nem fogadják el vezérnek mert rengetegszer még a fiatalok se passzolnak neki.Chiesát kinevezni meg...vagy hogy ő kierőszakolja magának a pályán hogy vezér legyen...ahhoz folyamatos játék kellene.nekem nincs kétségem a tehetsége meg lenne hozzá.nehéz helyzet.
Én megtartanám ,de fizetést azért nem emelnék neki.sztem se ő se Dybala sem senki nem kérne ilyen magas fizetéssel új szerződést ha nem lennének/lettek volna túlfizetett játékosok.akik a felét ha megérdemlik: Bonucci,csecsni ,Vlahovic Sandro Rabiot.
Thuglife! 2024.03.07 03:17:43
@Rikoo: imádom a statisztikáidat! :D
57 meccsen 111 gól?
Tehát nincs meg a 2-es átlag...
Az mihez képest rekord?
Thuglife! 2024.03.07 03:53:31
@Thuglife!: Pirlo 52/108
A Juventus a Napoli ellen 2-1-es vereséget szenvedett idegenben, és Massimiliano Allegri csapatának volt oka a szomorkodásra, mert megvoltak a helyzeteik, azonban Dušan Vlahović kihagyta ezeket, a győzelmet pedig a Napoli egy Wojciech Szczęsny által védett büntető nyomán kipattanó labdából szerezte…..
Thuglife! 2024.03.04 08:44:04
@venember83: ugyanezt művelte Fagiolival ő meg elkezdett bőgni a kispadon.micsoda pedagógia!mintha nem tudnák maguktól hogy hibáztak.
Valaki alkalmasnak találta őket edzésmunka alapján,vagy már teljesen elfogytak a sorban előttük állók.
A lényeg hogy aki beáll mindig tudja a helyét és a feladatát.így megelőzhető a lámpaláz.és nem az egyéni képességeikre vannak utalva hiszen laikusok számára is kirajzolódik melyik meccsen mit akarunk játszani.
Thuglife! 2024.03.04 10:38:45
@delpi0823: hát ha az összképet nézzük akkor lehetne ilyet vizionálni hogy azért adta el a labdát mert fogadott. De hogy eladta a labdát és pár percre rá lecseréli aztán a padon sír,hát engedtessék meg nekem hogy annak hiszek amit látok, nem próbálom mentegetni se az edzőt se a játékost hogy Charles Xavier professzort játszok és megmondom mi járt igazából a fejében.

Nyugi meglesz a 13 pont! Visszatérünk a hosszabbításban elért szögletgólos győztes útra.
Thuglife! 2024.03.04 18:35:18
@Shaky79: kösz a szinopszist sokminden nem látszik az összefoglalóban vagy a helyzetek alapján pont az ellenkezőjére gondolnék.
Sztem Vlahovic kimaradt helyzetei az 1-0oknak köszönhetők.
Vannak góljai amik nem is kidolgozott helyzetek konkrétan a semmiből. És vannak ilyen kapussal szembeni pillanatok amiknél rosszul dönt.
Az 1-0-ák arra jók hogy bezsebeled a 3 pontot de kb a gólszerző és mondjuk az asszisztot adó marad flóban. A többi( a támadók) úgy érzik nem adnak semmit a győzelemhez,ez inkább frusztráltságot okoz a győzelem ellenére.
Ezért kellene több gólra rámenni egy meccsen hogy több pontszerző legyen és több játékos maradjon formában.
Jó dolog hogy egy középhátvéd győztes gólt szerez(nem először ebben a szezonban)
De ez csak őt fogja feldobni a köv.meccsre.