Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberes űrutazás kétségkívül az emberiség történelmének egyik legnagyobb vívmánya. A hat évtized alatt, mióta a Föld légkörét elhagytuk, számos dolgot értünk el a világűrben: eljutottunk a Holdra, űrállomásokat építettünk, és (szinte) rutinszerűen juttatunk el asztronautákat ezekre. Kétségtelen…..
Lehangoló képpel illusztrálta a Miniszterelnök, hogy mit jelent, ha egy munkahelyen elmarad a digitalizálás. Az egész ország számára reményt nyújthat azonban az az őszinteség, amelynek jegyében az Elnök nyilvánossá tette ezt a fogyatékát. Korábban is hallottuk már, hogy Orbán Viktor nem a technikai…..
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2020.04.07 11:32:53
Felhatalmazási törvény. Sokat hallottuk ezt a kifejezést a héten, sok mindent mondtak róla mind az ellenzéki, mind pedig a kormánypárti képviselők, de azt kevesen tudják, hogy mi is ez valójában. Miért tiltakozik ennyire az ellenzék és miért ragaszkodik hozzá oly nagyon a kormánypárt?..
zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2020.03.29 12:56:09
Aki egy kicsit is figyelemmel kísérte az elmúlt 10 év magyarországi társadalmi és politikai történéseit, az pontosan tudja, hogy minden országos jelentőségű ügyben Orbán Viktor határozta meg az irányt és hozta meg a döntéseket. Mindezt úgy tette, hogy a törvényalkotási munkában és az operatív…..
zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2020.03.28 16:40:10
@math0:
Nem nyert; Magyaro 10.000 tesztet végzett a mai nappal.

Amúgy nehéz, ha a német hatóságok visszatartják a nekünk vásárolt kínai árut.
Miközben Kuba, Oroszország, Kína tényleges segítséget küld (orvosok/ ápolok, ABV- mentesítő csapatok, tesztek, védőeszközök)Lejyen asszonság még mindig a kézmosásos videóknál tart. Meg a virtuális költségvetési virtuális nullák irogatásánál.

Talán a rendes, ember- védőeszköz anyagban segítség jobban jönne.
Kínában már most látszik, hogy sokan szeretnének szabadulni a házasságukból. Rengeteg válópert kezdeményeztek, de ez a tendencia már a járvány előtt is jellemző volt: egyre többen döntöttek úgy az utóbbi években, hogy elég a hagyományos nemi szerepekből és az áldozatvállalásból, inkább kiszállnak a…..
Orbán Viktor most azt a pénzelosztási rendszert kezdte szidni, amelyik eddig nagyon bőkezűen osztotta a támogatásokat a kelet-európai országok kormányainak. Tudjuk, ez a kommunikáció is a saját táborának szól, ám nem árt tisztázni: Magyarország hihetetlen összegekhez jutott az előző költségvetési…..
A Fidesz kommunikációs gépezete folyamatosan zakatol, ami azt a látszatot kelti, hogy a lakosságot folyamatosan informálják a közélet eseményeiről. A valóság azonban az, hogy csakis erősen megszűrt információk jutnak el a kormányzati médiából tájékozódó polgárokhoz, az állampárt pedig ügyel arra,…..
Egész jól megúszta Orbán tévedéseit eddig a Fidesz, de jól látszanak a párt köreiben a pánik jelei. A nagy stratégiai hibák mellett az sem játszott a kormánypárt kezére, hogy az ellenzék ráérzett a siker ízére. Már sokkal kevésbé szólnak a hírek a kis pártocskák egymás elleni csatározásairól, mint a…..
zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2020.01.01 21:26:18
Gyurcsányék az orosz titkosszolgálattal világították át a magyar NBH-t

index.hu/belfold/2019/04/04/gyurcsanyek_orosz_titkosszolgalat_atvilagitas_magyar_nbh/

Az egyik leghíresebb, gazdasági fejlődést kutató közgazdász, William Easterly és szerzőtársa, Steven Pennings nemrég jelentették meg új kutatásuk első verzióját, amely azzal foglalkozik, hogy az országok vezetőinek döntései mennyire járultak hozzá a GDP-növekedéshez - szemlézi az Index.

hvg.hu/gazdasag/20171222_Gyurcsany_a_vilag_egyik_legrosszabb_vezetoje

Talán ezért bukott meg az őszödi lebukott, mocskosszájú, rendőrpalota- önmerénylő, hetente szlovák terroristákkal riogató, kordon- kormány hátsó ajtókon menekített, sunnyogó puccsista miniszterelnöke.
Na meg a költségvetési adatok eltitkolása és meghamisítása se vallott túl sok észre viszki- kokainferitől.
zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2020.01.02 14:56:49
@morph on deer:

Kamugeli- és a szavazói- is most szembesülnek vele, hogy a Zuglói Csődbiztosnak túl nagy falat Bp.
Persze, leamortizálni, csődbe vinni az operatív feladata az ügynöknek.
Káoszkeltés, felfrogatás; nem veéltelenül foglalkozik városvezetés helyett külföldi felforgatószervezetek vezetőivel találkozással.
A butapestiek olyan utcai balhét kapnak "saját" kiválasztottjuktól a nyakukba, hogy megemlegetik még a rendőrpalota- önmerénylő, szlovák terroristákkal riogató, kordonozós, hátsó ajtókon kimenekített diktátor Lopcsótány szemkilövetéseit is.
Az atomerőművek meglehetősen ritkán robbannak fel - nyugtat meg minket az atomenergetikai szakember. Néha azért mégis megtörténik - vágjuk rá mi. Megtörtént Cseljabinszkban, Csernobilban, Fukusimában, és van még tucatnyi hely a világon, ahol bármikor történhet atomkatasztrófa. A…..
A miniszterelnök az EP-kampány nyitójában nem sok újdonságot mondott, így nem is ezt kívánom elemezni, hanem összességében Orbán európai törekvéseit, terveit. Orbán Viktor az elmúlt időszakban próbál úgy viselkedni, mintha ő lenne a magyar Trump - vagy inkább az európai Trump-, a különc politikus,…..
• Orbán kész kilépni a Néppártból, hogy elkerülje a megszégyenítést, Balog Zoltán roppant pesszimista a holnap EPP-elnökségi szavazás előtt  • Mráz Ágoston Sámuel elpöttyintette, hogy a magyar miniszterelnök valóban vezető szerepet akar vindikálni magának az unióban  • Hogy a liberális Caputova…..
Bajban a magyar kormányfő: a CSU is kifarolt mögüle, és változatlanul napirenden van a Fidesz kizárása, ha Orbán nem tesz érdemi engedményeket;  Beérett az uszító propaganda, mivel a magyarok háromnegyede lesújtóan vélekedik a migránsokról, noha azokról nincs is személyes tapasztalata; Megy a…..
Az legalább egy tisztességes meló...
zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.25 17:50:07
@Ms.Cunnesburry:

abcug.hu :DDDDD

Miért nem Dörmögő Dömötör és a névtelen, meg nem nevezett forrásaink állítják :DDD

Hazug, tetves CIA- csicskasajtó- én így szeretlek
A Néppárt alighanem jobban járna, ha eltávolítaná soraiból a Fideszt, ám akkor Orbán becsatlakozhat a szélsőjobbhoz (előbb-utóbb összenő, ami összetartozik...) ; A populisták még nagy kerékkötők lehetnek az Európai Parlamentben, már ha sikerül közös vonalat találniuk a nemzeti önzés alapjáról; Az…..
zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.25 12:44:27
NGO- k, mint a CIA „humanista, emberbarát, jótékonysági” fedőszervei

www.magyarmenedek.com/products/13431/NGO_-_Titkos_aktak_-_F__William_Engdahl.htm

NGO - Titkos akták
F. William Engdahl
• Miként szítanak forradalmakat, puccsokat és háborúkat a CIA fedőszervei
• A látszatdemokráciák hogyan és milyen brutalitással hajtják végre a rendszerváltoztatásokat az emberi jogok nevében?

• Melyek a valódi okai ezen rendszerváltoztatásoknak?

• A német politikusok miért támogatják az amerikai elit ezen stratégiáját?

• Milyen stratégia rejtőzik Merkel „nyílt határok” terve mögött és kik a valódi titkos mozgatók?

• Milyen hihetetlenül óriási összegekkel támogatja George Soros az NGO-kat (nem kormányzati szervezeteket) és miért?

• Vajon miért van az EU, sőt Németország társadalmi és politikai destabilizálása nagyon előkelő helyen az USA programjában?

• Hogyan irányítja és támogatja az USA a dzsihad háborút és a nemzetközi terrorizmust?

• Milyen titkos tervei vannak Donald Trumpnak a Közel-Keletre nézve és miként fest stratégiája egy jövőbeni amerikai nyersanyagháborút illetően?

Összefoglalva: Engdahl bemutatja, hogy az NGO-k működésének okai milyen emberbarátiaknak és nemeseknek tűnnek. Csakhogy a valóság egészen más.

Könyve azon pusztító és szuperhatékony hadműveleteknek a krónikája, amelyeket egy titkosszolgálat valaha is megvalósított.

„Az NGO-k békét, emberi jogokat és demokráciát ígérnek. Miközben az, amit magukkal hoznak, nem más, mint háború, erőszak és terror.”

A Trampli- kormány tovább pénzeli a vén Szaroszt

nypost.com/2017/04/07/why-the-trump-state-department-still-loves-george-soros/
www.foxnews.com/politics/gop-senators-ask-tillerson-to-probe-us-funding-of-soros-groups-abroad
www.dailysignal.com/2017/04/20/after-state-department-snub-senators-may-use-other-means-to-investigate-tax-dollars-propping-soros-work/
Az első képen: Deutsch Tamás és Dömötör Csaba Junckernek kampányolnak a Hősök terén 2014 májusában. A második képen: ugyanaz a Fidesz Junckert egy EU-ellenes kampány keretében, az orosz propagandától lopott Soros-összeesküvés elmélettel próbálja sárba gyalázni, közpénzből: Gratulálunk,…..
zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.25 12:42:55
NGO- k, mint a CIA „humanista, emberbarát, jótékonysági” fedőszervei

www.magyarmenedek.com/products/13431/NGO_-_Titkos_aktak_-_F__William_Engdahl.htm

NGO - Titkos akták
F. William Engdahl
• Miként szítanak forradalmakat, puccsokat és háborúkat a CIA fedőszervei
• A látszatdemokráciák hogyan és milyen brutalitással hajtják végre a rendszerváltoztatásokat az emberi jogok nevében?

• Melyek a valódi okai ezen rendszerváltoztatásoknak?

• A német politikusok miért támogatják az amerikai elit ezen stratégiáját?

• Milyen stratégia rejtőzik Merkel „nyílt határok” terve mögött és kik a valódi titkos mozgatók?

• Milyen hihetetlenül óriási összegekkel támogatja George Soros az NGO-kat (nem kormányzati szervezeteket) és miért?

• Vajon miért van az EU, sőt Németország társadalmi és politikai destabilizálása nagyon előkelő helyen az USA programjában?

• Hogyan irányítja és támogatja az USA a dzsihad háborút és a nemzetközi terrorizmust?

• Milyen titkos tervei vannak Donald Trumpnak a Közel-Keletre nézve és miként fest stratégiája egy jövőbeni amerikai nyersanyagháborút illetően?

Összefoglalva: Engdahl bemutatja, hogy az NGO-k működésének okai milyen emberbarátiaknak és nemeseknek tűnnek. Csakhogy a valóság egészen más.

Könyve azon pusztító és szuperhatékony hadműveleteknek a krónikája, amelyeket egy titkosszolgálat valaha is megvalósított.

„Az NGO-k békét, emberi jogokat és demokráciát ígérnek. Miközben az, amit magukkal hoznak, nem más, mint háború, erőszak és terror.”
Ha a magyar miniszterelnök nem lép egyet hátra, még az európai választás előtt a Néppárton kívül találhatja magát. Timmermans szerint Orbán Weber Achilles-sarkát jelenti a Bizottság elnöki tisztéért vívott csatában.  A fiataloknak még nincs egzisztenciális vesztenivalójuk és a múltjuk miatt sem…..
Gyurcsány Ferenc megint nagyot húzott. Azzal, hogy Dobrev Klárát jelölte a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listavezetőjének, nem csak saját pártját helyezte új megvilágításba, de az egész ellenzéki oldal, sőt a Fidesz számára is erős kihívást fogalmazott meg. Nyilván, a puding próbája az…..
zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.24 21:19:42
@az EU pénzek zsákolója:

Agyvérzést ne kapj.
Vigyázz, a londonisztáni paki főnököd kiszúrja, hogy mosogatás helyett ájfonozol.
A jelek nagyon arra utalnak, hogy a hatalom csendes támogatásával érte ízléstelen zaklatás a magyar fővárosban az európai szociáldemokraták bizottsági elnökjelöltjét.  Úgy néz ki, hogy Orbán túlfeszítette a húrt a Néppártban, miközben összezár a CDU és a CSU, ám a német kormánypártok nem akarják…..
A magyar miniszterelnök számára nagy elismerés, hogy ma Budapestre jön az amerikai külügyminiszter, de fel kell készülnie kellemetlen kérdésekre is, noha Pompeo várhatóan egyensúlyozni igyekszik majd a dicséret és az elmarasztalás között. Az Orbán által bejelentett hangzatos családtámogatási…..
A német kereszténydemokraták új vezetője is azt hajtogatja, hogy bent kell tartani a Fideszt a Néppártban, mert különben elvadul a magyar párt; Egy friss tanulmány szerint Németországnak sürgősen cselekednie kell, ha azt akarja, hogy Kelet-Közép-Európában ne következzen be a legrosszabb: a szakítás…..
zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.09 14:23:54
@morpho:
Honfoglalásig ne menjünk vissza, CIA- ügynök? Vagy arról nem tanítottak Langleyben...

@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:
Hát persze komcsi.
Költözz az Egyesült Kalifátusba, élvezd Londonisztánban a mosogatást paki főnöködnél.
zsindekksz ISIS Al Qaida mind CIA projekt 2019.02.09 15:53:03
SZ R T Á J K

Szabosagot Ahmadnak!

imgur.com/a/YKZ6dg1

grammarly! - t a CIA fedett
-Otpor!- aktivistáknak
-belga- kanadai CEjU- hallgatóknak
-német antifáknak
-Open Society alkalmazottaknak
-LMBTQ XYZ Whiskey Tango Foxtrot- közösségeknek
Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. ..